צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נגיד אני מצלם משהו מאוטו נוסע, זה יראה טוב ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אבקש לקבל המלצות על מצלמות קומפקטיות בתקציב של 1,000 ש"ח פלוס מינוס. השימוש העיקרי של המצלמה הוא להופעות במועדונים וכו', כך שהתאורה לפעמים עמומה ונדרש צילום בהיר (פלאש חיצוני מוקפץ לדעתי יעשה את העבודה). - למרות שחשוב לי גם שלפלאש לא תהיה השפעה רבה כל כך על התמונה. השימוש בתמונות הוא כמובן לפיתוח רגיל וצפייה במחשב. מהירות תגובה בין התמונות היא קריטית למדי בשל הדינמיות של האירועים ולכן ארצה מצלמה שיכולה לתפוס תמונות איכותיות ומהירות תגובה גם בפוקוס. באשר לאיכות התמונה - אין פשרות! כמובן שאני מעדיף מצלמה שיכולה להכנס לכיס אך אם זו תהיה גם מצלמה שנדרש לה נרתיק נפרד לא אתנגד בתנאי שאיכות התמונות יהיו מעולות. אודה לקבלת המלצות והכוונות על מספר יצרנים ודגמים. תודה מראש, ד…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מצלמת CAPLIO R3 של RICHO בעקבות המלצות שקיבלתי מחברי האתר. אני כזכור לא מבין גדול בתחום - אבל לדעתי האיכות התמונות שהמצלמה מפיקה היא לא טובה. אני מניח שהבעיה היא לא במצלמה עצמה - אלא ביכולות שלי כמשתמש להפעיל אותה כמו שצריך או אולי באיזה הגדרה שלא סימנתי כמו שצריך. הערה: פרט לביצוע עדכון למערכת של המצלמה (כפי שהומלץ לי פה לעשות) ולשינוי ה pic quality מ n1280 לאיכות של f2592 שזה5M - לא ביצעתי שום שינוי או הגדרה מיוחדת (גם כאשר אני מצלם עכשיו עם הגדרות ברירת המחדל עדיין התמונות יוצאות מטושטשות). אשמח לשמוע אם למישהו יש מושג למה האיכות כל כך נמוכה ואיך אני יכול לשפר אותה. המון תודה מראש, רם נ.ב. מאחר ואי אפשר להעלות תמונות בגודל של מעל 300 KB לאתר…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי RICOH R6 וביום בהיר אחד העדשה החליטה שהיא לא רוצה לצאת... לאן אפשר לפנות כדי לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי צריך מצלמה די דחוף ולשרשור הקודם שלי לא היו תגובות, אז פשוט הלכתי וקניתי לפי המלצת חנות רק שנראה לי שהמוכר בעצמו לא בידיוק הבין במצלמות. מה קניתי? Sony DCR-SR68 80GB Hard Disk Drive Handycam Camcorder ב2050. מה הדרישות שלי ומה הובטח לי? אני מצלם בעיקר ליוטיוב, וצריך שזה יצא באיכות טובה מאוד ( לא HIGH DEFENITION כמובן אבל איכות טובה ). מצלם בעיקר הרצאות בכיתות וסצנות מבויימות בתנאי יום. (דוגמה להרצאות שכבר כן צולמו במצלמה אחרת http://donjuan.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95/ הייתי שמח לאיכות קצת יותר טובה מזאת, למראות שגם היא מספקת). מצלם גם הרבה את עצמי זאת אומרת מצלמה צריכה לדעת לכוון…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יכולה להיות גם מחודשת. צריכה לכלול כבר כרטיס זיכרון... אפילו 1GB יספיק.
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אנשים. ממש לאחרונה (אתמול אפשר להגיד), התחלתי להתעסק בצילום בתור תחביב. בכל מקרה, המצלמה שברשותי כרגע היא מצלמה ביתית מדגם FinePix A345, ממש לא מקצועית, אבל אני אצטרך להסתדר איתה בינתיים איכשהוא, לפחות עד שנקבל משכורת ויהי אפשר לרכוש משהו יותר סביר. אני מצרף פה שתי תמונות שצילמתי היום, ואני אשמח לקבל חוות דעת, לטוב ולרע. התמונות בהחלט לא מקצועיות, גם בגלל המצלמה, וגם בגלל הצלם, הלא כל כך מנוסה *עדיין*. תודה (הודעה ראשונה ), שי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש עדשת פיש למצלמה שלי, הבעיה היא שאין לי מספיק מזומנים לעדשה ראויה, וגם אני לא חושב שהגימיק שווה את הכסף, משום שאני יודע שאני אשתמש בעדשה רק קצת, וגם זה כדי לצלם כמה תמונות יפות בטיולים, והעיקר התיעוד והאפקט, אני לא הולך להדפיס את זה, מקסימום להעלות לפייסבוק. בכל אופן, כל זה גרם לי לרצות ללכת על עדשה מתברגת, מחירה כ50$ באיביי, היא מתברגת על העדשה הנוכחית ומעוות את התמונה. לא הצלחתי להדביק את הקישור מאיביי אז הנה הוא: http://cgi.ebay.com/Wide-Angle-Macro-Fisheye-Lens-for-Pentax-K20D-K100D-K10_W0QQitemZ270342862821QQcmdZViewItemQQptZCamera_Lenses?hash=item270342862821&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2 שאלתי בפורום בחו"ל ואמרו לי שהם חושבים שהמצ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי חיבר בשבוע שעבר מצלמה מסוג קנון A620 למחשב (windows xp sp2) ללא התוכנה המצורפת. ברגע שהוא חיבר את הכבל ל-USB, המצלמה זוהתה והוא יכל להעביר תמונות מהמצלמה למחשב. היום הוא ניסה שוב, אך ברגע שמחברים את הכבל, המחשב מזהה התקן חומרה חדש, אך רושם התקן לא מזוהה ולא ניתן להעביר תמונות (לא רואים כלל אייקון של מצלמה). ניסיתי למחוק דרך מנהל ההתקנים את כל ההתקנים של ה-USB, עשינו restart למחשב, ואף הוצאנו אותו מהחשמל, אך שום דבר לא עוזר. אגב, במחשב אחר המצלמה עובדת והוא מזהה אותה בלי בעיה ובלי שום דרייברים. יש למישהו רעיון ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
-
שמעתי שאפשר לחבר עדשות נוספות לעינית של המצלמה על איזה אתם ממליצים ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כי שמעתי שהוא תוצרת סין.{מאחד המגיבים של זאפ} לעומת ה sx20 שהוא תוצרת יפן
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בידי נימצא סט מיקצועי מאד מהעבר (לא דיגיטלי) אני לא ממש מבין במצלמות אבל אני יודע שהיא משהו מיוחד ומאד יקר גם היום מצלמה - NIKON F801 בסיגנון של זה - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=7275 זום בערך כזה של סיגמה - (לא רשום עליו דגם http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=58&proId=903&code=3 NIKON SB 24 פלאש כזה- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=40812 תיק של HAMA הדגמים קצת שונים כי הם יותר ישנים אבל זה היה הכי מיקצועי בתקופה ההיא אבל היא לא דיגיטלית לכן אני רוצה המלצה לדיגיטלית לא ממש ממש יקרה עד 1500-1700 שהפלאש והזום יתאימו לה תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon a75 מ Camera4Less השבוע. היום גיליתי בתמונות פיקסל שרוף, האם יחליפו לי את המצלמה?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כולל עדשה. בינתיים שקלתי 3 אפשרויות: הK200D עם עם עדשת קיט 18-55 הD60 עם עדשה 18-135 או הD80 עם עדשת קיט 18-55
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
נראה לי שפה זה המקום לפרסם את השאלה הבאה מכיוון שיש פה אנשים שעוסקים בתחום. אני מחפש מצלמת וידיאו HD בתקציב של בערך 4000 ש"ח מצאתי את המצלמה הזו: http://panasonic.net/pavc/camcorder/hd/global/products/hdc-hs9/specifications.html המפרט שלה נראה מאוד נחמד, יש תמיכה ב SDHC וכונן קשיח מובנה. יש עוד המלצות ממי שמתעסק עם מצלמות וידיאו ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-