עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by tsvika,

אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by bommer,

שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...

8. Started by shimon16,

שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by D-M-X,

אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by x-amin,

"לשימוש רציני.. אני מאוד אוהבת לצלם ואני רוצה מצלמה שתיתן לי איכות של תמונות טובה, פיקסלים גדולים זום טוב" זה בשביל ידידה וזה הפירוט שלה אז..אשמח לקבל המלצות ואם מישהו יודע על חנויות טובות לצילום באיזור באר שבע

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. אני צריך רק כמה תמונות ואז היא תשכב בארון ללא שימוש אין לי צורך במשהו מקצועי ממש משהו ברזולוציה כמו 1024 על 700 ומשהו שניתן לחבר למחשב בUSB אני מרים פרויקט מודינג ואני חייב לצלם הכל אז משהו פשוט וזול אבל שיראו טוב אין לי צורך במצלמה חוץ מהעניין הזה תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by dsane,

למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ori_bn,

לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  14. הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by sashaefi,

לכל המעונין שיהיה בהצלחה.אני בעצמי שוקל לקנות למרות שאני לא זקוק לעד מצלמה כרגע. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by zoman,

חברה חוות דעת לגבי צלם מתחיל שכמוני כמה פידבקים והערות בונות לא יזיקו תודה!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by saarsv,

צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  21. טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by bluemail,

הכוונה לזיכרון

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by ben007,

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. המצלמה הזו היא עם מאגה פיקסל מטורף! = 7 מגה! הבנתי שתמונות ברזולוצייה כזו - שוקלות כ6 מגה 1. איזה רזולוצייה מספקת לצילום איכותי סביר ויומיומי ( ארועים משפחתיים בתוך הביית וגם מיחוצה לו) 2. איזה כרטיס זיכרון = מבחינת הגודל כדאי לירכוש?...למשל 512 מגה - מספיק לכמה תמונות ? 3. מתלבט כאן פעמיים - כי 512 מול 1 ג'יגה זה 50בש"ח הפרש...וכשמדובר בוידאו - אולי עדיף ללכת על 1 ג'יגה למשל ישנם ארועים שאתה רוצה לצלם גם קצת וידאו בקטנה אין לי כל כך מושג על הנפחים הרצויים תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים