עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז אחרי שנה בערך שלא הייתי פעיל בפורום הזה...בזכות אוטומוטור אני חוזר לתחביב הצילום... Audi S5 רביעית - שאני באמת באמת אוהב... ואחרונה... לצערי בתמונה הזאת הפוקוס מתמקד בחלק השמאלי של התמונה...מה לעשות...הרבה אנשים...לחץ... ומצלמה קומפקטית עם פוקוס אוטומטי התמונות צולמו מ canon sd600 מצלמה קטנה ואני חייב לציין שזה דיי מבאס לצלם עם מצלמה כזאת בתערוכות...בשעה שעם מצלמת ריפלקס מקצועית אתה יכול להוציא תמונות הרבה יותר טובות ובשניות...(אנשים שזזים לך ומעצבנים אותך נכנסים לך לתמונה) (אני מתכנן לעבור לציוד הרבה יותר מקצועי בקרוב...) תגובות יתקבלו בברכה :> אבל רק תגובות בונות כן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bori4ka,

שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PyroGhost,

היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by T-Flash,

אהלן חברים מה דעתכם? יום טוב לכוווווווולם ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sgt_flippy,

איך אתם מחזיקים את המצלמה? האם אתם שמים את הרצועה על הצוואר או שאתם שמים אותי על הכתף או שאתם מצלמים בלי הרצועה (שזה סיכון בפני עצמו אם המצלמה תייפול) , או שאתם שמים את זה בדרך שונה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by benor,

תמונות מאיזור שדה בוקר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adamginz,

המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש תחליף לקאנון S50 הישן והמתוק שלי. מכיוון שאני כל הזמן עם הלאפטופ + מצלמת רשת זבלית חשבתי אולי להרוג שתי ציפורים במכה. אולי הסוני T7? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AcidBurns,

אני ישמח לביקורת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PyroGhost,

כהמשך לת'רד הקודם שפתחתי בנושא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225351.0 במקום להקפיץ אותו החלטתי לפתוח ת'רד חדש. הפעם אני אהיה ממוקד יותר, אחרי הרבה לבטים ואחרי קריאת הרבה ביקורות ממשתמשים שרכשו אותה החלטתי שאני מתחיל לחסוך כסף למצלמה הזאת ועכשיו אני רק מרכיב את המפרט הראשוני של הקניה בשביל לדעת כמה כסף אני צריך לחסוך בצד.. אז ככה, ההשקעה הראשונית תהיה לפי דעתי בגוף עצמו ללא עדשת קיט ( שאני אקנה בשפע, בשביל האחריות ), בסיגמא 17-70 ( שוקל לקנות בשפע אחרי שאני אברר למה המחיר אצלם נמוך כ"כ משמעותית מהמתחרים ומה זמן האספקה שלהם, אם לא אז הקניה תהיה בחו"ל ), פלאש 540FGZ ( שאני עדיין לא יודע איפה לקנות ומה המחיר שלו בדיוק ) וגריפ ( שאני אזמין מחו"ל, כי צילום פור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

שלום, כאמור, זה התקציב. אני הדיוט בנושא; האם יש שאלות ספציפיות שאני צריך לענות עליהן כדי שתוכלו לעזור לי או שיש המלצה חד-משמעית בתקציב כזה? אגב, אני אבקר במרכז אירופה בקרוב; האם הבדל המחירים לעומת הארץ הוא כזה שיאפשר לי לקנות מצלמה טובה יותר באופן משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shelly,

שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aleXtazi,

הכותרת כמובן לתמונה הראשונה... צולם עם ה FISHEYE של ניקון [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by adam_godin,

כמובן כולן עם קרופ (14.6 MP) הממשק מאוד פשוט (תלוי עד כמה אתה רוצה פונקציות ידניות) כפתור RAW מערכת מיקוד מציונת הפוקוס בתצוגה חייה לא כזה איטי (עדיין לא שמיש פרט לשימושי מקרו או נוף) מאוד מאסיבית ואטומה אפשרות פילטרים מצויינת ביצועים טובים באיזו גבוהה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KKK,

אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים