עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bloodbath,

שלום שותפים תחביב לפני כשנה קניתי לעצמי את ה-FUJIFILM S6500FD והתחלתי לאט לאט ליתנין בצילום אני ישמח עם תיכנסו ל-FLICKR שלי ותגיבו לי בפורום אל התמונות ואל איך שהם יצו אני ישמח ליכרו קצת תגובות (את כול התמונות צילמתי בראשון לציון) http://www.flickr.com/photos/symbolic/ תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תחליף לקאנון S50 הישן והמתוק שלי. מכיוון שאני כל הזמן עם הלאפטופ + מצלמת רשת זבלית חשבתי אולי להרוג שתי ציפורים במכה. אולי הסוני T7? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. :'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GRiM,

לפני כ-5 ימים קניתי את ה-Canon A510 החדשה שלי, אני מאוד מרוצה ממנה והנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מצלמת וידאיו , ההקלטה עליה נעשית על גבי קלטת MINI-DV אחרי שהמרתי את זה ל DVD באמצעות ה DVD שברשותי אני רוצה להפוך את ההקלטה ל AVI (מכייון שיש לי מספר הקלטות, ואני רוצה לאחד אותם בצריבה לדיסק אחד.) אז ניסיתי להשתמש ב DVD2AVI Ripper , והוא פגע בצורה רצינית באיכות התמונה. אולי יש משההו שאני צריך לשנות בהגדרות? אשמח לשמוע הצעות לשיפור איכות התמונה , או אולי אם יש תוכנה חלופית. שאלה שנייה: יש במצלמת וידאיו אפשרות ל"סנאפ שוט"- כלומר צילום כמו במצלמה דיגיטלת. אין אפשרות לאחד את כל התמונות שצולמו לקבצלים של JPEG או משהו דומה, כי כרגע התמונות לא שוות כלום. אשמח לתשובות בנושא. בן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by aleXtazi,

הכותרת כמובן לתמונה הראשונה... צולם עם ה FISHEYE של ניקון [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אחרי העדרות ממושכת מהפורומים אני חוזר ומביא ידיעה מרעישה, קודאק הכריזה על ייצור סנסורים בגודל 31.6 ו-39 מגה פיקסל לדברי קודאק, ייצור החיישנים יאפשר לבעלי סטודיו לצילום ופרסומאים ליצור צילומים וכרזות ענק תוך שמירה על רמת פירוט גבוהה ביותר וגם לבסס את מעמדה של קודאק שייצרנית חיישני CCD מובילה. לכתבת המקור וקרדיט: http://www.photographyblog.com/index.php/weblog/comments/kodak_announces_39_and_31_megapixel_sensors/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R0ck,

עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

כן, אני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zone51,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by razoli,

צולמה ממרחק של 50 מטר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sagi5,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים