עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orlupo,

תודה ליוסי (PyroGhost) על השם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J0n1,

הבנתי שיש לK200 שלט אלחוטי, איך זה עובד? אני פשוט מכוון לנקודה האדומה ולוחץ או שצריך להגדיר משהו במצלמה? כי אני לא מצליח...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aleXtazi,

הכותרת כמובן לתמונה הראשונה... צולם עם ה FISHEYE של ניקון [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by chofim,

לפני קניית המצלמה הנ"ל, רציתי לדעת לגבי צילום וידאו - מהו גודל כרטיס הזיכרון שכדאי לקנות? מהי נוחות/מהירות העברת הסרטים למחשב? האם יש דחיסה של הסרטים במצלמה (גודל ממוצע של סרטון בן 3 דקות ב-HD)? מהי איכות הסאונד? כמו-כן - האם איכות תמונות הסטילס מעולה או לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי העדרות ממושכת מהפורומים אני חוזר ומביא ידיעה מרעישה, קודאק הכריזה על ייצור סנסורים בגודל 31.6 ו-39 מגה פיקסל לדברי קודאק, ייצור החיישנים יאפשר לבעלי סטודיו לצילום ופרסומאים ליצור צילומים וכרזות ענק תוך שמירה על רמת פירוט גבוהה ביותר וגם לבסס את מעמדה של קודאק שייצרנית חיישני CCD מובילה. לכתבת המקור וקרדיט: http://www.photographyblog.com/index.php/weblog/comments/kodak_announces_39_and_31_megapixel_sensors/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום!! יש לי מצלמה מסוג jvc grd 85 ומה שקורה זה כך ךפני חודש חיברתי אותה למחשב דרך חיבור firewire שיש לי על המחשב והכול היה בסדר אך היום שאני מנסה לחבר אותה שוב למחשב המחשב אכן מזהה אותה אבל אני לא רואה את המצלמה בפועל כלומר בלוח התקנים מופיעה לי שהמצלמה עובדת כראוי אך כשאני נכנס לmovie maker על מנת להעביר את הוידאו שיש לי על הקלטת אני לא מצליח להעביר שום וידאו כי הוא לא מראה לי בכלל את המלמה שלי. למי שיש רעיון איך לעזור לי אני מאוד אשמח תודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס 7 וMovie maker גירסה 2.6 וכן התקנתי את כל הדרייברים של המצלמה ושל הכרטיס firewire כך שמי שחושב שאולי זאת הבעיה זה לא זה. יכול להיות שהבעיה היא גם במחשב עצמו או בכרטיס fire wire עצמו שמשהו לא בסדר ,בקיצר א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה. אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן. תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה. באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם. שוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ השאירה עליי רושם טוב. כזאת מצלמה איכותית, לא ראיתי הרבה זמן...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aleXtazi,

אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.