צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם, אחרי העדרות ממושכת מהפורומים אני חוזר ומביא ידיעה מרעישה, קודאק הכריזה על ייצור סנסורים בגודל 31.6 ו-39 מגה פיקסל לדברי קודאק, ייצור החיישנים יאפשר לבעלי סטודיו לצילום ופרסומאים ליצור צילומים וכרזות ענק תוך שמירה על רמת פירוט גבוהה ביותר וגם לבסס את מעמדה של קודאק שייצרנית חיישני CCD מובילה. לכתבת המקור וקרדיט: http://www.photographyblog.com/index.php/weblog/comments/kodak_announces_39_and_31_megapixel_sensors/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]
-
יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש? התמונה: www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש לK200 שלט אלחוטי, איך זה עובד? אני פשוט מכוון לנקודה האדומה ולוחץ או שצריך להגדיר משהו במצלמה? כי אני לא מצליח...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello I think about buying this camera (Panasonic Lumix DMC-TZ3). If any of you has any experience with it, I would appreciate it if you can tell me about it. It seems that for it's price, you get a very well bundled deal, especially the wide-angled lens and the x10 optical zoom. Thanks for any comments ps: Sorry I wrote in English, I am travelling abroad
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-