עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ely2001,

צולם ברגע של פיהוק [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. לפני כמה שנים אבי מצא בדרך הביתה מזוודה עם המצלמה canon 518 super 8 המזוודה מאובזרת והמצלמה עובדת מצוין. רציתי לדעת האם היא שווה משהו, כלומר למכירה אני לא מתענין בקטע הזה ורציתי לדעת האם יש לי סיכוי למכור את המצלמה לספנים. כמו שאמרתי הדגם הוא canon 518 super 8 היא מסרטה, כמה תמונות שצילמתי: היא מגיעה עם 3 סרטי צילום, 2 סגורים. ופילטר מסוים... צילמתי איתה פעם כמה דקות אבל אני לא יודע אם יש מקום שמפתחים את זה. קיצור למישהו יש מושג אם היא שווה משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by tascam,

האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by approx,

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  7. Started by QQQ,

http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. האם המצלמות בפלפונים יהיו מתי שהוא כל כך טובים , שלא יהיה צורך במצלמות דיגיטליות/רגילות ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LoveStoned,

איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Bose,

שלום לכולם יש לי ניקון D50, הפלאש בה פתאום לא עובד : רציתי לדעת האם אני נידון לשלוח אותה למעבדה של ניקון בת"א (אני גר חצי ארץ מכיוון צפון) או שזה סיפור קטן בלי בעיה שאפשר לתקן בקלות? ואם יש מקום באזור קריית שמונה שיכול לתקן/להחליף מה שצריך, אני אשמח לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dsane,

איך הדגם הזה תמורת המחיר הנ"ל? http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=DCR-DVD109E&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+DVD+Handycam#tab

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  14. אני מעוניין להתקדם קצת מהמצלמה הדפוקה שיש לי עכשיו (FE 100 ) למצלמה קצת יותר איכותית ומתקדמת הפעם אני מעוניין במצלמה דקיקה וקטנה יחסית, אני לא אוהב להסתובב עם הנרתיק וכל ה"מסביב" פשוט לשים אותה בכיס וללכת בין הדגמים שראיתי יש את הT9 של סוני (7.1 MP) לניקון יש את הS200, עם המייצב תמונה ולפנטקס יש משהו "סביר" אשמח לקבל המלצות למצלמות נוספות הדרישות שלי מלבד הגודל הן: 1.צריכת חשמל נמוכה 2.שליטה על הפרמטרים (במצלמה שלי אין כלום, רק לצלם, וזהו) 3. מאקרו איכותי בתודה אלי.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by benor,

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by DownLoad_Master,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70001&comp=1&saleNo=1749003 אני רוצה משהו איכותי עם עדשה של קרל זייס, למישהו יש המלצה אחרת למצלמה עם עדשה כזאת עד 1200 שקל? מיועדת לשימוש ביתי וטיפה חובבני.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by barlevix,

מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by rangerman,

למצלמות מסדרה את Fxx של פוג'י יצא מוניטין כמצלמות שלא מוציאות איכות תמונה טובה באור יום. לדעתי המוניטין הזה לא מוצדק ואפשר לקבל איתן תוצאות טובות מאוד גם בתנאים כאלה, אבל כמו בכל קומפקטית אחרת כדאי ללמוד להשתמש בפיצוי'>http://cliki.site.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99_%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94"]בפיצוי חשיפה שלילי. הנה שלוש תמונות (לא מאוד מעניינות, אבל כאלה ממחישות את הנקודה) שצילמתי היום עם ה-F31:‏ פיצוי חשיפה: 2/3- פיצוי חשיפה: 1/3- פיצוי חשיפה: 1.0- אין ספק שבכל התמונות היסטוגרמה הייתה עוזרת לי לבחור בפיצוי החשיפה האופטימלי בקלות רבה יותר, אבל אפשר להסתדר בלעדיה. למי שעדיין חושש מצילום באור יום עם המצלמות של פוג'י (או עם קומפקטיות אחרות)…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by shlomom,

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שלום אני מקבל את התמונה בכל מני צבעים מוזרים אולי חסר לי איזה קידוד אשמח לדעת מה אפשר לעשות מצלמה לדוגמא : http://www.intersurf.co.il/main.asp?cat=general&scat=cams3&sel_nav1=24 הבעיה הופיע לאחר פירמוט

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. שלום לכולם, פתחתי פה דיון לפני שבוע על קניה של מצלמה עד 250$ בחו"ל, (לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272835.0) בסופו של דבר, החלטתי ללכת על מצלמה של סוני ה Sony Cyber-shot DSC-T9 במחיר של 300$, רציתי בכל זאת להתיעץ איתכם לפני הקניה, רצית לדעת מה אתם אומרים עליה? היא נחשבת למצלמה איכותית? (איכות תמונה/רכיבים כו') האם יש מצלמה בטווח המחירים שלה שנחשבת ליותר טובה ממנה? ועוד כמה שאלות על כרטיסי זיכרון של וסוני: 1.למצלמות של סוני אפשר להכניס רק זיכרונות מסוג MEMORY STICK או שאפשר גם אחרים? 2. מה הבדלים בין שני סוגי הזכרונים האלה: Sony - Memory Stick PRO MSX2GS לבין Memory Stick PRO Duo 2G ? איזה מבין שניהם מתאים למצלמה הנ"ל? 3. 100$ על 2GB זיכר…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by מגדל,

אלה שתי המצלמות שמצאתי בתקציב שלי - 1200 ש"ח... מי יותר טובה מביניהם? ראיתי שלקנון יש מייצב תמונה, אבל לפוג'י יש זום אופטי X10... מי עדיף לקנות? או שיש יותק טובות במחיר הזה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ALÞHA,

מהארכיון - חורף 06. רצתה תמונה של עצמה, אז מצלמים! צולם עם ה 85/1.4, השתמשתי בה בלחץ 10 פעמים, בזכוכית היקרה ביותר שרכשתי... אבל אולי תיהינה עוד הזדמנויות. דבר אחד בטוח, זה היה = @ זה. 8)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tascam,

ב 12.7 פרצו לביתינו וגנבו הרבה מאוד רכוש בין השאר היו FUJI-F31 + CANON G7 הפוגי ניגנבה עים המטען וכרטיס 1GIGA וה CANON ללא המטען אך עים כרטיס 4G במצלמות היו המון תמונות. אן לנו ביטוח אים במיקרה מישהוא גילה את המצלמות הנ"ל למכירה באתרי יד שניה נישמח לקבל אינפורמציה ונתגמל מביא האינפורמציה שתביא למציאת המצלמות. יש בידינו את הקבלות והמיספרים הסידוריים של המצלמות ! ואישור מהמישטרה על הפריצה. המצלמות מדווחות כגנובות בכל המעבדות שירות לצילום של CANON ו FUJU בארץ וכן במישטרה כך שמי שיקנה אותם לא יוכל לקבל שירות עבורם ושם את כספו על קרן הצבי ואף מיסתכן בקניית רכוש גנוב והחזקתו. נישמח לקבל כל אינפורמציה בהודעה פרטית או ל דואר rabi@nana.co.il

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים