עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חבר של אבא שלי, רוצה לקנות מצלמה והוא מתלבט כבר כמה זמן בין שני אלה.. הוא לא יודע מה יותר כדאי לו, או לוותר על מגה פיקסל אחד. או לוותר על מייצב תמונה. מה אתם אומרים? המייצב תמונה, הכרחי בשביל זוום גבוה (ללא חצובה)? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום שמי מתן נוסע לאוסטרליה וניו זילנד לחצי שנה מתלבט קודם כל בסוג המצלמה האם כדאי לקנות מצלמה חצי מקצועית חצי דיגטלית שתתן תמונה טובה יותר אך מצלמה מגושמת בגודל וכבדה לטיול או לקנות מצלמה דיגיטלית קופמקטית פחות איכותית ממצלמות החצי חצי אך קטנה מהרגיל ונוחה להמשך הטיול? מה אתם ממליצים לי ?? תודה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tktur1,

היו כאן תמונות הכל נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bloodbath,

שלום שותפים תחביב לפני כשנה קניתי לעצמי את ה-FUJIFILM S6500FD והתחלתי לאט לאט ליתנין בצילום אני ישמח עם תיכנסו ל-FLICKR שלי ותגיבו לי בפורום אל התמונות ואל איך שהם יצו אני ישמח ליכרו קצת תגובות (את כול התמונות צילמתי בראשון לציון) http://www.flickr.com/photos/symbolic/ תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GRiM,

לפני כ-5 ימים קניתי את ה-Canon A510 החדשה שלי, אני מאוד מרוצה ממנה והנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FARKASH7,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי מצלמת וידאיו , ההקלטה עליה נעשית על גבי קלטת MINI-DV אחרי שהמרתי את זה ל DVD באמצעות ה DVD שברשותי אני רוצה להפוך את ההקלטה ל AVI (מכייון שיש לי מספר הקלטות, ואני רוצה לאחד אותם בצריבה לדיסק אחד.) אז ניסיתי להשתמש ב DVD2AVI Ripper , והוא פגע בצורה רצינית באיכות התמונה. אולי יש משההו שאני צריך לשנות בהגדרות? אשמח לשמוע הצעות לשיפור איכות התמונה , או אולי אם יש תוכנה חלופית. שאלה שנייה: יש במצלמת וידאיו אפשרות ל"סנאפ שוט"- כלומר צילום כמו במצלמה דיגיטלת. אין אפשרות לאחד את כל התמונות שצולמו לקבצלים של JPEG או משהו דומה, כי כרגע התמונות לא שוות כלום. אשמח לתשובות בנושא. בן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dsane,

אשמח לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dano,

מה דעתכם על התמונות האלה? Canon A510 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום!! יש לי מצלמה מסוג jvc grd 85 ומה שקורה זה כך ךפני חודש חיברתי אותה למחשב דרך חיבור firewire שיש לי על המחשב והכול היה בסדר אך היום שאני מנסה לחבר אותה שוב למחשב המחשב אכן מזהה אותה אבל אני לא רואה את המצלמה בפועל כלומר בלוח התקנים מופיעה לי שהמצלמה עובדת כראוי אך כשאני נכנס לmovie maker על מנת להעביר את הוידאו שיש לי על הקלטת אני לא מצליח להעביר שום וידאו כי הוא לא מראה לי בכלל את המלמה שלי. למי שיש רעיון איך לעזור לי אני מאוד אשמח תודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס 7 וMovie maker גירסה 2.6 וכן התקנתי את כל הדרייברים של המצלמה ושל הכרטיס firewire כך שמי שחושב שאולי זאת הבעיה זה לא זה. יכול להיות שהבעיה היא גם במחשב עצמו או בכרטיס fire wire עצמו שמשהו לא בסדר ,בקיצר א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש תחליף לקאנון S50 הישן והמתוק שלי. מכיוון שאני כל הזמן עם הלאפטופ + מצלמת רשת זבלית חשבתי אולי להרוג שתי ציפורים במכה. אולי הסוני T7? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galz,

יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rhx,

צילמתי בעזרת מצלמה דיגטלית,לא ערכתי בפוטושופ לא כלום רציתי שתגידו לי איך התמונה צילום ראשון www.spike.http.co.il/uploads/up/A000472.jpg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bad-sector,

יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. :'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.