עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by adamshar,

ברשותי ניקון D5000 עם עדשת 18-200 בקוטר עם מייצב של סיגמא, בקוטר 77 מ"מ. ברצוני לקנות פילטר מקטב (מעגלי) בתקציב של עד 200 ש"ח. חשבתי על הסדרה הכחולה של HOYA, קנייה מהאתר של 2filters.com דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nimrodh,

רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?

5. Started by oba3k,

אני די נעול על הקאנון, האם יש סיבה רצינית לחשוב על זה שוב? (אני יודע שהפוג'י יותר טובה בצילומי לילה, אבל שמעתי כמה טענות על זה שהיא נוטה לצילומי לילה יתר על המידה ובנוסף די חושש מה לעומת הSD של קאנון) מישהו יודע את זמני הסוללה של ה2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mr.Gleb,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpSGZODL.jpg היי.. חבר שלי צילם את התמונה הזאת. אני לא כ"כ זוכר פרטים על המצלמה, אופן הצילום וכו' אבל יותר רציתי לדעת מה דעתכם, ולשתף אתכם בתמונה שאני אישית מאוד אהבתי. התמונה צולמה באזור שכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bad-sector,

יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by benor,

תמונות מאיזור שדה בוקר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aleXtazi,

הכותרת כמובן לתמונה הראשונה... צולם עם ה FISHEYE של ניקון [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

איך אתם מחזיקים את המצלמה? האם אתם שמים את הרצועה על הצוואר או שאתם שמים אותי על הכתף או שאתם מצלמים בלי הרצועה (שזה סיכון בפני עצמו אם המצלמה תייפול) , או שאתם שמים את זה בדרך שונה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AcidBurns,

אני ישמח לביקורת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by adam_godin,

כמובן כולן עם קרופ (14.6 MP) הממשק מאוד פשוט (תלוי עד כמה אתה רוצה פונקציות ידניות) כפתור RAW מערכת מיקוד מציונת הפוקוס בתצוגה חייה לא כזה איטי (עדיין לא שמיש פרט לשימושי מקרו או נוף) מאוד מאסיבית ואטומה אפשרות פילטרים מצויינת ביצועים טובים באיזו גבוהה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by R0ck,

עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tamir245,

היי חבר'ה. התחדשתי בA720-IS חדשה+אחריות קרט 3 שנים במחיר מדהים ממכרז. לאחר שחסכתי שם קצת כסף,אני מוכן להתפנות לקניית קצת ציוד הקפי למצלמה. דברים שאצטרך:1.סוללות נטענות+מטען מהיר(אם אפשר אוניברסלי בעל אפשרות ברירת מתח),המליצו לי על בטריות נטענות GP לפחות 2700 NIMH.אשמח לשמוע דעות אחרות. 2.נרתיק איכותי-מאוד התרשמתי מLOWEPRO. 3.כרטיס זכרון מהיר ואיכותי,נראה לי 2-4 GB יספק אותי,בכפוף למחיר כמובן.אין לי צורך בקורא כרטיסים\מתאם(אלא אם כן זה מגיע ביחד עם הכרטיס),יש לי בעקרון בלפטופ אחד כזה מובנה. אם יש משהו נוסף שאצטרך,תציעו. מחכה להמלצות,תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sagi5,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by adamginz,

המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KoM,

ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by michaelr524,

שלום חברים, מצאתי את המצלמה הזאת והיא נראה לי ממש טובה. הבעיה שהיא גם ממש יקרה, אבל בחול מוכרים אותה הרבה יותר בזול אז אני חושב להזמין מארה"ב. http://www.bhphotovideo.com/c/product/749839-REG/Panasonic_HDC_TM900K_HDC_TM900_High_Definition_Camcorder.html 600 דולר + 60 דולר משלוח UPS 660 * מע"מ = 765.6 דולר = 3000 ש"ח בארץ מוכרים כזאת ב- 4100 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={66C0E573-4F4A-4EC5-8238-4BEE83AD7591}&details_type=1&itemid={C9072C8D-5C4D-4A87-8CCB-B9E4A849093D} אז מה אתם אומרים, כדאי להזמין מחול? יש עלויות נוספות כמו מכס או שחרור מכס שפיספסתי? האם יש מצלמה אחרת שהייתם ממליצים עליה? תודה, מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים