עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

תמונות מאיזור שדה בוקר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tamir245,

היי חבר'ה. התחדשתי בA720-IS חדשה+אחריות קרט 3 שנים במחיר מדהים ממכרז. לאחר שחסכתי שם קצת כסף,אני מוכן להתפנות לקניית קצת ציוד הקפי למצלמה. דברים שאצטרך:1.סוללות נטענות+מטען מהיר(אם אפשר אוניברסלי בעל אפשרות ברירת מתח),המליצו לי על בטריות נטענות GP לפחות 2700 NIMH.אשמח לשמוע דעות אחרות. 2.נרתיק איכותי-מאוד התרשמתי מLOWEPRO. 3.כרטיס זכרון מהיר ואיכותי,נראה לי 2-4 GB יספק אותי,בכפוף למחיר כמובן.אין לי צורך בקורא כרטיסים\מתאם(אלא אם כן זה מגיע ביחד עם הכרטיס),יש לי בעקרון בלפטופ אחד כזה מובנה. אם יש משהו נוסף שאצטרך,תציעו. מחכה להמלצות,תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mr.Gleb,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bori4ka,

שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ferrari,

שלום, היום קנו לי מצלמה לכבוד יום ההולדת המצלמה היא FUJI A820, והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה, אני עדיין יכול להחליף אותה בחנות בדגם אחר, אז אנא אם יש לכם דגם מומלץ הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה רבה. - אגב - השימושים של המצלמה הם כליים, אינני מקצוען ולכן כנראה אני צריך שהיא תבצע את הדברים הבסיסיים בצורה אופטימלית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tobul,

טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adamginz,

המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bad-sector,

יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by omrit,

היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rhx,

צילמתי בעזרת מצלמה דיגטלית,לא ערכתי בפוטושופ לא כלום רציתי שתגידו לי איך התמונה צילום ראשון www.spike.http.co.il/uploads/up/A000472.jpg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adam_godin,

כולן מבית שאן.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dano,

מה דעתכם על התמונות האלה? Canon A510 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kinggil,

צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים