צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנו לי מתנה לפני שבועיים canon a520 ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על איכות התמונה : http://img292.imageshack.us/img292/2676/19mu1.jpg http://img305.imageshack.us/img305/1120/28zs.jp http://img349.imageshack.us/img349/7852/44wo.jpg http://img330.imageshack.us/img330/8571/img00225fz.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
:'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש? התמונה: www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים: 1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל 2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי 3. תפעול ידני - אין צורך 4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..) 5. לא מחודשת/משומשת 6. קטנה ודקה ככל הניתן. 7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]
-
יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-