עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shshmul,

האם זה משפר את איכות הצילום? או שזה משפר את איכותה של עיבוד התמונה? תודה מראש למשיבים ואם זה משנה המצלמה שברשותי היא: canon powershot pro 1

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by hagai-,

ב A75 יש מסך 1.8" לעומת 1.5 ב- A70, בנוסף היא מציעה 12 מצבי צילום נוספים בתנאי תאורה קשה (שלג, חוף וכו') ומגיעה עם כרטיס זכרון של 32MB (לא משנה הרבה). העניין הוא שההבדל בין המצלמות הוא כ-50 ש"ח בלבד. האם יש סיבה שלא לרכוש את ה A75 על פני ה A70?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zoman,

מי מנחש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המאפיינים הנדרשים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב): 1. זמן תגובה מהיר (במיוחד בצילום אך גם בעת שמירה) 2. זום אופטי לפחות ממוצע, רצוי יותר מ- X3 3. יכולת הקלטת וידאו עם סאונד 4. מסך גדול 2.5inch או יותר 5. רזולוציה של 6 מגה פיקסל או יותר 6. שתהיה קומפקטית כרטיס זכרון של ג'יגה ואם ממש לחוץ אפשר להתפשר על חצי תודה מראש עריכה: התקציב המצויין בכותרת הוא פשוט סף עליון, אם אפשר בפחות- מה טוב...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nas,

http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr2020pro/ יש לימשהוא פרטים\המלצות על העדשה הזאת כתוספת לסוני F828 ? חיפשתי ביקורות ברשת אבל לא מצאתי עליה כלום ..

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  6. שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by miss-lulita,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by benor,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. Started by R0tem1,

כשאני מנסה להעתיק את התמונות אני מקבל הודעת שגיאה, או שהמיקום (כל התיקיה) לא נגישה או שתמונות ספציפית לא ניתנת להעתקה והכל מתבטל. נסיתי גם עם כבל וגם עם קורא כרטיסים התמונות שם ממש חשובות... מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by yamyam070,

http://www.guru3d.com/news_story/60fps_coming_to_youtube.html

12. Started by gshhar,

עכשיו התמונה הזו ועוד כמה כמוהה יצאו לי די מטושטשות למרות שאני משתדל תמיד לצלם עם העינית ולא עם המסך בכדי למנוע רעידות של היד כי ככה היד שלי יותר יציבה אבל שמתי לב שכמה תמונות ממש זהות לבאה יצאו לי לא מפוקסות ויש מריחות ושצילמתי כאילו לקח למצלמה יותר זמן מתמיד לצלם אותה,אולי זה בגלל התנאי תאורה ואם כן איך אני מונע את זה ? אגב אני מצלם במצב P

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. למישהו יש מושג מה אומר "אינטרפולציית חומרה" במאפיינים של מצלמות דיגיטליות? האם תמיד יש את זה? חשוב שיהיה? חשוב שלא יהיה?? אין לי מושג בזה אה ועדכון קטן.. אני לא מקצוען ולא מעוניין להיות.. אני רוצה סתם מצלמה חביבה כזו לצילום חפיפניקי יש מחירים די נמוכים לחברות לא מוכרות, ואני רוצה לדעת באילו מהבאות אפשר "לבטוח", אם בכלל: Emage MERCURY NEAO

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shlomom,

המחליפה של ה-S9600/S9100 הגיחה לה בתערוכת PMA. ה-S100FS. http://www.dpreview.com/news/0801/08012410fujifS100FS.asp חיישן 2/3- Super CCD HR 11MP עדשת 28-400 ומייצב תנועה בעדשה.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ccc,

כל מטרתי ממצלמה בעולם הזה היא שתתפוס סרטוני וידאו ב25FPS, תמונות מצידי שיהיו 1מ"פ, כל עוד יש וידאו ב25 פריימים אמיתי, בלי קפיצות רוח רפאים, זה טוב. האמת שהסוני אריקסון שלי בסדר, אבל יש רוח רפאים והוא לא מצליח לתפוס ריצה מהירה למשל. כמו שצריך. המלצות לדגמים בבקשה ? המצלמה תהיה מאיביי בלבד.. כולל יד שנייה, כולל דגמים ישנים. תקציב בכותרת, רשום CHEAPEST FOR THE JOB, אם זה 20 דולר או 100 דולר, מה שיהיה, יהיה. תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Koss,

עבודה של חצי שעה עם האחיין החמוד שלי וזה מה שיצא וכולם ביחד מצטער אם יהיה בעיה בצפיה בצילומים פשוט איימג'שק נדפקו או משהו.

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by fofo66,

ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. אני הולך להזמין את המצלמה מ BH היום. מה כדאי לי להוסיף לחבילה? (תיק ודברים כאלו אני עוד לא מתכוון לרכוש עדשות נוספות כנראה)

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zoman,

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  22. אני שוקל לקנות בחו"ל - מה הייתרונות שלו על-פני memory stick pro extreme 3?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

צולמו מעל ל 1000 פריימים היום, שהתפרסו על יותר מ 3 כרטיסי זכרון. אני לא הכי מבסוט מהתוצאות (ראות גרועה ברמות שהקשתה על הקונטראסט והחשיפה, אילו היו מקדימים את המטס לשעה 10 בבוקר, זה יכל להיות הרבה יותר מוצלח), אך מצד שני, זו גם הפעם הראשונה בה התנסתי בסוג צילומים שכזה. מטרה לא כ"כ פשוטה... להלן כמה דוגמאות שיצאו כמו שצריך (יהיו עוד, לא לדאוג).

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. לפני שבועיים רכשתי בלונדון את ה DSLR הראשונה שלי Nikon D90, אני מניח שלא צריך להציג יותר מידי את המצלמה, אז אני פשוט אתן התרשמות קצרה ואשמח לענות על שאלות. קודם כל, קניתי אותה בלונדון ברשת Currys, כל מי שדואג לגבי אחריות אז אני יכול להרגיע שמעבר לאחריות היצרן הבינלאומית של ניקון, ניתן לרכוש ברשת גם אחריות בינלאומית מלאה לכל בעיה במחיר של 12 ש"ח לחודש. המצלמה אגב עלתה באזור ה 4,500 ש"ח כולל עדשת הקיט 18-105 (המחיר הוא אחרי החזרי המס בנמל). אז כמו שאמרתי, קשה להפסיק לצלם, נתחיל מהעובדה שאני מתלהב מה DSLR בכללותו, אם לא צילמתם עם SLR לפני, אני מניח שאתם לא יודעים מה אתם מפסידים, גם אני לא ידעתי. כל לחיצה על הכפתור הצמצם נותן כיף חדש (ותסלחו לי על הרומנטיקה) אבל הצל…

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by approx,

הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.