עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by generalA,

ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני. היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח). היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס. ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן). איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????. כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה... זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by J0n1,

אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Started by liork90,

אהלן, האם יש דרך לחבר מיקרופון עם חיבור 6.35 מ"מ בעזרת מתאם כלשהו לאייפון לצורך צילום וידאו? מדובר על צילום לצורך ריאיונות.

4. יש לי מסרטה של JVC DVL9800 200X כמובן שיש לי חוברת הסברים של המסרטה אך אני לא מצליח בשום דרך לחבר אותה למחשב, למישהו יש מסרטה כזו ויודע איך לחברה למחשב אני אשמח לדעת איך הוא עושה את זה, ואים יש איזו דרך אוניבסאלית לחבר את המסרטה למחשב אני אשמח, אני יודע שיש קורא כרטסי זיכרון, זה יכול לפתוח בעיה אחת, אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך לראות את ההסרטות דרך המחשב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by arnoNz,

אז ככה חבר שלי הביא תמצלמה שלו אליי ויש לו כבל DV עם חיבור קטן וגדול (ניראה לי שזה 4 ל 6 פינים) הקיצר תקטן חיברתי למצלמה ואת הגדול לפייר וויר העברתי למצב של play שאפשר לראות את כל הדברים שצלמו ולא קורה כלום ניסיתי את כל המצבים ולא קורה כלום כאילו לא חיברתי כלום למחשב המצלמה היא JVC gr-dvl820u ד"א החיבור פייר וויר שלי מופיע כמו כרטיס רשת

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אשמח להסבר איך מחברים מצלמת וידאו ע"י כבל Firewire לכרטיס המתאים מבלי לשרוף את יציאת ה-DV. שמעתי שקל מאוד להרוס את היציאה הזו במצלמה ויקר מאוד לתקן. אשמח להסבר מפורט על מנת לעבוד כמו שצריך עם הציוד. מדובר במצלמת וידאו שצריך להתחבר ע"י כבל Firewire לכרטיס Firewire שמותקן במחשב. תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by generalA,

שלום אנשים רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית משוכללת ביותר של סוני שעובדת על קלטות אנלוגיות ו- Memory Stick לסטילס. יש למצלמה חיבור usb להוצאת התמונות או סרט קצר אשר נשמר על הכרטיס זיכרון. וכן ישנו חיבור fire wire להוצאת המידע מהקלטות למחשב, רק כאשר קניתי כבל fire wire 4 פין ל- 4 פין (למחשב נייד שלי) הוא לא זיהה את החיבור של הסוני כלומר אפילו לא הקפיץ הודעה שההתקן זוהה. הוא מזהה רק את חיבור ה- USB הרגיל -(... מה לעשות ???????????? הדגם הוא: DCR-TRV22E PAL בבקשה עזרה אנשים!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Overkiller,

אהלן; אני מעוניין לקנות מצלמת Nikon D40 מחודשת, ערכה בלי עדשה, ובודק האם אפשר לחבר עדשה ממצלמת ניקון שברשותי שהיא לא דיגיטלית (מצלמת ריפלקס כמובן)? אני אעדכן את סוג העדשה והמצלמה ברגע שאגיע לביתי. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי עדשת sigma 28-200 שמחוברת למצלמת פילים minolta ( מלפני 20 שנה).העדשה עם מנוע זום אוטומטי. 20 שנה עברו ןכבר יש לי בן צעיר שמתעניין אף הוא בצילום וחשבתי לקנות לו רק גוף של מצלמת dslr ולחבר אליה את העדשה של סיגמה לטובת צימצום עלויות ולראות אם הוא באמת מתחבר לצילום לפני הוצאות נוספות . שאלתי היא האם ניתן לחבר ביניהם? אשמח גם להמלצה של של מצלמת dslr הזולה ביותר היום בשוק. תודה חברים

11. זה עם רשת כזאת... ועוד משהו, יש הבדל בין הנויס נינג'ה לכלי הרגיל של פוטושופ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by KoM,

ניסיון ראשון במעט פופארט... קישור לתמונה הראשונה כמו שצריך : http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2592-1121203088.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by אלוויס,

שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  16. Started by n.L,

עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by benor,

האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החיישנים, המגיעים עם יכולות לכידה של לפחות 20 מגה-פיקסל, מציגים לנו את הדור הבא של טכנולוגיית ה-HDR - צילום מהיר והתמקדות מהירה מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-sony-%d7%95-omnivision-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by NightWing,

זו הפעם הראשונה שאני מתנסה ב-HDR (בעזרת Photomatix), אז אני יודע שזה לא מושלם, אבל בכל זאת. (לגרסה גדולה יותר פשוט תלחצו על התמונה) יצא נחמד לדעתי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Dimka,

שלום, ברשותי דיסק DVD שצילמו בארוע ואני רוצה להעתיק רק חלק ממנו. הסרט עצמו קודד ב-VOB (רק קטע אחד) ואני יכול להדליק אותו כקובץ רגיל במחשב ולראות וגם להעתיק. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כמו Sony vegas והתוכנה של חלונות Movie maker אבל הם לא יודעות לעבוד עם ה-VOB. חיפשתי גם מקודד חינמי או Splitter ב-Betanews למי שמכיר, וגם לא מצאתי דבר נורמלי (גם עשו שינוי באתר וזה ממש לא עוזר לחיפוש שלי). אם מישהו מכיר ועבד עם קבצי VOB, אשמח לעזרה... רק תפנו אותי לתוכנה או מקור שמסביר וזה יהיה מספיק טוב. אני רוצה לציין שאין לי ניסיון בהתעסקות עם קבצי סרטים...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ETB,

הורדתי אתמול פוטושופ בגירסת השלושים יום, והתחלתיללמוד קצת את רזי עריכת התמונות. יש מקום בתמונה לליטושים קטנים, אבל דיי אהבתי את התוצעה. מה דעתכם.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.