עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הי חבר'ה, חג שמח מתלבט בין שתי מצלמות וידאו הבאות: Samsung HMX-H300 לבין Speed HD-120T שתי המצלמות זהות במחיר (1,000 ש"ח), ב- Youtube עושה רושם שאיכות הצילום של Speed HD-120T טובה יותר אבל אינני מבין גדול בנושא. לכן פונה לעזרתכם, איזו מצלמת וידאו טובה יותר לדעתכם. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1000 שקל, יש חיה כזאת בארץ ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arik100,

אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by K0sTa,

יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מצלמה לצילום חללים פנימיים ( צילום לעיצובי פנים בעיקר ) וקצת חוץ ( אדריכלות ) אני מעדיף מצלמה קומפקטית אלא אם זה משפיע משמעותית על איכות הצילום התקציב הוא בסביבות ה 2000 שקלים לדעתי אין לי בעיה לחרוג אם יש סיבה אני לא מבין גדול בצילום ולכן אני לא מחפש משהו מסובך מדי חשבתי על CANON G15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831926 אבל עושה לי רושם שהעדשה שלה קטנה אגב, זום לא ממש חשוב לי תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oFiR 22,

מאקרו. הערות הארות יתקבלו בברכה, התמונה עברה עריכה קלה ב Paint Shop Pro צולם ב Canon IXUS 40 צמצם 2.8 מהירות תריס 1/250

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PCBuster,

שלום לכולם! אני צלם חובב בערך שנה ורציתי לפרסם כמה תמונות שלי ולשמוע (בעצם לקרוא...) מה אתם חושבים. יש לי בערך 20 תמונות שאני אישית אוהב, אבל כמובן שלא אפרסם את כולן יחד.(אלא אם כן תהיה דרישה ;D) אז בחרתי שלוש תמונות. תרגישו חופשי לקטול אם צריך : אוהד [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את המצלמה למחשב ווינדוז 7, המצלמה מראה תפריט של העלאת הסרטים, אך המחשב לא מראה את המצלמה. ניסיתי גם על מחשב אחר - לא עובד. מה ניתן לעשות? ד"א, לא השתמשתי במצלמה ולא חיברתי אותה למחשב יותר משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoman,

;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

תגובות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galz,

הבנתי שבתקציב של עד 700 a560 נחשבת מצלמה טובה. איך 720 IS? שווה את ההבדל במחיר? יש מצלמה אחרת מומלצת ב1000~ שקל? הייתה לנו a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד, גם מהאיכות של סרטי וידאו, אבל ההגבלה של שלוש דקות לוידאו דיי העיקה, אז מצלמה בלי הגבלת זמן ואיכות טובה תהיה מעולה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orlupo,

אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, לבסוף לאחר הטופיק פה וקיראה נוספת של אין ספור ביקרות באינטרנט נפלה החלטה לקנות את המצלמה. לבנתיים נבדק צילום בלילה, צילום עם ZOOM וצילום אובייקט בתנוע. נראת אחלה במחיר שנקנתה היא עונה לי על כל הציפיות. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר פורום או מדירך מעבר לזה שקיבלתי עם המצלמה כדי להוציא ממנה את המיטב. אשמח להכוונה. תדוה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.