עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הי חבר'ה, חג שמח מתלבט בין שתי מצלמות וידאו הבאות: Samsung HMX-H300 לבין Speed HD-120T שתי המצלמות זהות במחיר (1,000 ש"ח), ב- Youtube עושה רושם שאיכות הצילום של Speed HD-120T טובה יותר אבל אינני מבין גדול בנושא. לכן פונה לעזרתכם, איזו מצלמת וידאו טובה יותר לדעתכם. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by K0sTa,

יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amisu,

בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by guyk,

בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shavoigen,

היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא יודע כמה כדאי להשקיע כדי לקבל איכות טובה יש לי כ 3500 שח אבל אני לא בטוח אםצריך להשקיע כל-כך הרבה אוליי ההיכות תהיה דומה למצלמה ב2000 שח וההבדל אוליי לא משמעותי.....מה דעתכם.?..... ** מצלמת וידאו בעיקר לטיולים **(אבל גם בבית...) ##שאלה-- למה כדאי לקנות מצלמת וידאו אם מצלמה תמונות דיגיטלית טובה כיום יכולה לעשות גם וידאו איכותי(HD) ??.... תודה מראש למגיבים.. :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו. היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו'). תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PeteRoy,

זוג עם אופנוע בלילה צולם עם Canon 5D Mark 4 50mm 1.2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guyk,

מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fog,

בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, לבסוף לאחר הטופיק פה וקיראה נוספת של אין ספור ביקרות באינטרנט נפלה החלטה לקנות את המצלמה. לבנתיים נבדק צילום בלילה, צילום עם ZOOM וצילום אובייקט בתנוע. נראת אחלה במחיר שנקנתה היא עונה לי על כל הציפיות. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר פורום או מדירך מעבר לזה שקיבלתי עם המצלמה כדי להוציא ממנה את המיטב. אשמח להכוונה. תדוה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zoman,

;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoman,

מי מנחש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by draak31,

פשפשתי קצת בתמונות במחשב ומתצאתי תמונה מהקיץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Drazick,

תן בתופים: וגם בחצוצרה: מי הכי מהיר בעיר:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Michael^_^,

מה אתם חושבים? בננה טוסט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש נרתיק איכותי ונוח לנשיאה ובנוסף גם מגן מסך למצלמה. סוג ודגם המצלמה : Canon IXUS200IS. אשמח להמלצות ואם יש אתרים מצויין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.