עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by SloOmPer,

התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by [NOS],

צולם בת"א ביום חמישי בשעה 5 (לא נגעתי בתמונה בפוטושופ) http://img327.imageshack.us/img327/4/14el.jpg http://img327.imageshack.us/img327/9169/28mj1.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by arik100,

אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים קודם כל אני לא צלם מקצועי, אני מצלם די הרבה בסופי שבוע וזה הפך לסוג של תחביב בשבילי, כרגע אני מצלם עם Nikon D70s ויש לי בבית די הרבה ציוד של ניקון כולל מספר עדשות באיכות גבוהה מאוד של SIGMA רציתי לקנות מצלמה לטיול שאני הולך לעשות ועדין לא החלטתי אם ללכת על DSLR או מצלמה קומקטית ועוצמתית בכל מקרה התקציב שלי זה עד 4-4.5 אלף שקל כולל עדשה אחת איכותית (במקרה וזה DSLR) והצרכים שלי זה: לפחות 13 מגה פיקסל מצלמה כמה שיותר קטנה-וקלה איכות כמה שיותר גבוהה צילום מהיר והסרטה של סרטי HD ההתלבטות שלי בינתיים זה בין שני אלה, למרות שאני לא ממש מבין וסתם נדלקתי עליהם. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_eos500d.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Chevy,

יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by creek,

תמונה שיצאה טוב במיוחד מהנסיעה שלי לשוויץ: זה צולם עם canon powershot a85, אין לי ידע בצילום, כאילו ממש כלום, הכל מצולם ב-"auto" לא תיקנתי ולא נגעתי בתמונה מאז שצילמתי אותה. יש עוד תמונות טובות, אולי אני יוסיף בהמשך

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hck,

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה בNokia 6230i? (היא 1.3M) הנה דוגמא: .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by itaim,

לא מצאתי בנתונים התכנים דברים שמצדיקים את הפרש המחירים אפילו F20 שיותר זולה יש אפשרות לISO גבוהה יותר לF11 יש אפשרות לחשיפה ארוכה יותר אבל זה לא חשוב לי ועוד שאלה, האם אחת מהמצלמות הללו תתאים לצרכים שלי? אני צריך מצלמה לצילום רגיל, טיולים\אירועים וכדומה (בקיצור מצלמה משפחתית) אני רוצה שהתמונות יהיו באיכות טובה וגם לפתח אותן אחר כך, (התמונות המפותחות יהיו כמו תמונות של מצלמות פילם רגילה?) ועוד שאלה אחרונה: יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 256 מגה של SD, יש אולי מצלמות אחרות בתקציב הנ"ל שמשתמשות בכרטיסי SD? זה יוכל לחסוך לי איזה 100 שקל על קניית זיכרון

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by R0ck,

8)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by artyom,

אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום. אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות. חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף. לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו. יש המלצות ? חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by duhifat,

Hello I think about buying this camera (Panasonic Lumix DMC-TZ3). If any of you has any experience with it, I would appreciate it if you can tell me about it. It seems that for it's price, you get a very well bundled deal, especially the wide-angled lens and the x10 optical zoom. Thanks for any comments ps: Sorry I wrote in English, I am travelling abroad

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה. אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן. תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה. באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם. שוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים