עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר. יובל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז עם 2 מצלמות דיגיטליות פעילות ובנוסף לזה גם הפלאפון שלי(K800) הצטברו לי תמונות שאנחנו (אני ומשפחתי ) צילמנו בכמות של 6962 ובגודל של כמעט 13 ג'יגה. התמונת מחולקות לפי שנים ונושאים רק הבעיה היא,שלגבות אותם זה טיפה סיפור כשהתיקייה של 2007 שקולת בערך 6 ג'יגה. רציתי לדעת האם למישהו יש תוכנה שיודעת לגבות תמונות או ישטה יעילה לצריבה שלהן?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. סופ"ש נעים לכולם, קיבלתי הצעות מחיר לשתי המצלמות הנ"ל (Canon A590IS Olympos FE330) ואני מעוניין לדעת איזה מצלמה כדאית יותר (שתיהן באותו מחיר.) לפי מה שראיתי לקנון יש זום אופטי X4 ולאולימפוס יש X5 ..האם זה הבדל משמעותי? בנוסף,עם האולימפוס אני מקבל תיק+סוללות נטענות וזיכרון 1GB אולם עם הקנון אני מקבל 4GB (בלי תיק ) . בעיקרון אני נוטה יותר לכיוון הקנון .. החברה ממש מוכרת ואמינה (לדעתי יותר מאולימפוס) אבל אני מחפש את הטובה מבין שתיהם.(לא משנה לי הגודל או המשקל). בעיקרון אני רוצה את המצלמה לנסיעה שלי לפולין בקרוב, אז אני צריך שתיהיה עמידה בתנאים כמו שם (מבחינת צילום במזג אוויר שכזה וכו) אך יהיה בה שימוש גם בארצנו הקטנה גם ביום וגם בלילה. אשמח אם לא תבקשו ממני לעשות את הש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by someone,

בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  6. שלום, אני שכחתי לבקש בחנות את הספר של 6500fd בעברית, ואין לי זמן ללכת לשם, באתר רשמתי, אין לי מושג, מתי הם ישלחו את הספר, אולי יש אצל משהו במקרה, ויכול לשלוח לי,מייל: danikgl@gmail.com אני מאוד אשמח, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  7. ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  9. סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GAL_FX,

היום בצהורים עוד שהיתי בבית הספר אבא שלי הלך וקנה לי ולו (טוב מה אני יעשה ) אתה המצלמה פוג'י S5500 מחר היא מגיעה ואני יעלה תומונות שלה (יענו שהיא מצלמת ...) אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שהיא מצלמה איכותי מאוד אם יש איזה מאמאר עליה או שמישהו קנה ויש לו טיפים .... אני כאן אם אני ירצה לקנות לה עדשות לפי מה שהבנתי יש אפשרות לחבר אליה עדשות .... איפה אני יכול לראות או לקנות עדשות .. למי יש אתר ? אתה המצלמה אני יקבל אם תיק כרטיס של 128 מגה ומטען לא נידפקתי הרבה נכון חחחחח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני צריכה מצלמה קטנה בעיקר לבית ובעיקר לצילום של אנשים. כרגע יש לי את אולימפוס C8080 כבדה מאד, עד שמוציאים אותה כבר הלך המומנטום. והכי מעצבן - היא גרועה מאד בתאורה של הבית. מעולה לבחוץ. אבל בפנים ללא פלאש הכל נמרח או חשוך ועם הפלאש הכל נשרף.... ולכן אני מחפשת מצלמה קטנה ונוחה, כזאת שתצלם בתאורה של הבית ללא הפלאש וזה לא ימרח/יהיה חשוך. מצלמה שיהיה ניתן "לתפוס" איתה תמונות במהירות וללא סיבוכים. ואם אפשר עם אפשרות לוידאו. מקווה שיש כאלה... אודה לכם מאד על ההמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The Ball,

מחפש מהחברות הבאות בלבד canon, nikon, olympus. כמה דברים הכרחיים במצלמה. זום x10 / x12 עם מייצב תמונה חובה. 5mp לפחות. איכות תמונה כמה שיותר טוב... עד עכשיו ראיתי 2 מצלמות שתפסו לי את העין. canon power shot s3 is http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot/PowerShot_S3_IS/index.asp?specs=1 olympus sp-510 uz http://www.olympusamerica.com/cpg_section/product.asp?product=1268&fl=4 לצערי מהצד של nikon לא מצאתי משהו ראוי שיתמודד מול המצלמות האלה. יש עוד איזה מצלמה שפספסתי מהחברות האלה שכדאי להכניס אותה להשוואה? אולי מצלמה ישנה יותר? ובכלל, איזה מצלמה עדיפה מבין השתיים? במקרה והן באמת היחידות שכדאי לחשוב עליהן.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SuB,

תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by b3ta0,

תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אם יש קישורים עדיף...אם המלצות גם סבבה... שלא יהיה יקר נגיד עד 3000..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by benor,

מדובר במבנה של בית קפה נטוש, שמילואימניק צייר עליו לפני מס' לא מועט של שנים מפה צלבנית עתיקה. מאוד מרשים. החור בקיר, נוצר כתוצאה מפגיעה של פגז ירדני. אתר הטבילה בירדן - קאסר אל יהוד http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?Cat=~25~~243758761~Card1~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=292914688

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by R0tem1,

http://img517.imageshack.us/img517/9288/96775540.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  21. למישהו יש הצעות בשבילי למצלמה דיגיטלית בסכום הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Danix60,

Great Sky ---- Holding Hands in B&W ---- True Smile ---- Full Speed ---- http://www.flickr.com/photos/danieloprisa/ מה אתם אומרים? אפשר קצת תגובות הפעם ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sniper434,

התחדשתי סוף סוף בחצובה monfrotto 028b + ראש 501 + דולי סה"כ גובה כולל הדולי = 2.38 מטר..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.