צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הראשונה מקורית והשנייה עם עריכה נחמדה לדעתי ולא שגרתית מה דעתכם? (אם מישהו מעוניין ב-EXIF אני ארשום במידת הצורך)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ומה המצלמה המומלצת ב-1000 ש"ח , לחובב , שום דבר מקצועי
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי לפתח תמונות שצילמתי במצלמה אני צריך להביא את הכרטיס זכרון? או שאני יכול לצרוב דיסק עם התמונות בפורמט JEPG ולהביא להם? או שצריך פורמט אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הרבה זמן לא העלתי תמונות וגם לא שיחקתי במצלמה ויצא לי היום בטיול לצלם כמה תמונות טובות יצא לי לצלם סלעים בים ואת ההר הסלעים יצאו ממש יפה לדעתי כמו רקעים של מחשב סורי אם התמונה גדולה מידי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי על חוף ים כינרת, EXIF מצורף רזולציה מלאה http://i.pbase.com/v3/25/603925/1/51320050.DSC01438.JPG מוקטנת
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברות, אני עומד בפני קנית המצלמה הנ"ל. מחיר: מעט 1900-2000 ש"ח בערך. אני מקבל מצלמה, וסוללה. ללא כרטיס, כבר יש לי ג'יגה וחצי בשני כרטיסים ולכן אני מוותר על הכרטיס (הכרטיס שנמכר איתה הוא כרטיס מהיר יותר ממה שיש לי ועל כן אני תוהה האם זו החלטה נכונה לוותר עליו. האם תהיה למהירות הכרטיס משמעות בזמני הצילום/עיבוד של המצלמה?). אני יודע שהמחיר מצוין (כ-400 ש"ח פחות ממחיר השוק). מה שמפריד ביני לבין הקניה הוא פשוט "הדשא של השכן". איזה דשא? 1. Canon S2 IS (שכרגע אין בארץ אבל תגיע בקרוב). 2. ו-Sony H1 (שמעט פחות קורצת לי פשוט בגלל בעיית ההמתנה לאחר בין צילומים עם פלאש). 3. כל מצלמה אחרת שאתם מוצאים נכון להשוות, באותה קבוצת איכות (אולי המינולטה Z5?). אם אתם מעלים אותה - חשוב ל…
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך אלה? http://img289.imageshack.us/img289/2047/wsdfsdfsdfsdf6rr.jpg אם לא רואים אז אנלא יודע איך עושים שיראו... אשמח להסברים
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-