עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, לבסוף לאחר הטופיק פה וקיראה נוספת של אין ספור ביקרות באינטרנט נפלה החלטה לקנות את המצלמה. לבנתיים נבדק צילום בלילה, צילום עם ZOOM וצילום אובייקט בתנוע. נראת אחלה במחיר שנקנתה היא עונה לי על כל הציפיות. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר פורום או מדירך מעבר לזה שקיבלתי עם המצלמה כדי להוציא ממנה את המיטב. אשמח להכוונה. תדוה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amisu,

בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benor,

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mo_si,

בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by benor,

שלום כמו שרשום בכותרת. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SMoKeR,

עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by לילי,

למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אני עדיין חובבן ומנסה להתמצא יותר(לומד מאבא שעשה קורס של 3-4שנים והמשיך ובמקצוע) , אבל הנה כמה תמונות , תנו לי את חוות דעתכם : 3 תמונות של מחוץ לבית שלי בלילה עם חשיפה גבוהה ופוקוס טוב : עם עריכה ללא עריכה(תמונה אחרת) גם ללא עריכה עוד תמונה עם חשיפה גבוהה מחוץ לבית עם עריכה ואנטי פוקוס בכוונה(לדעתי זה יפה מאוד) : לוע ארי לבן על גבי הרבה אדומים : כן אני יודע הצבעים לא משהו כי לא היה הרבה אור ואני עדיין לא כל כך טוב בעניין של הסגר והצמצם... הים קרוב לחיפה(תוך כדי נסיעה באוטו ) : מה אתם אומרים? , תתחשבו בזה שאני עדיין לא מבין בזה הרבה , אבל אני מרוצה מהעצמי... , ראיתי דווקא שלא בהרבה מצלמות יש כל כך הרבה אפשרויות ידניות לשליטה , וכאן יש המון... TOSHIBA …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי חבר'ה, חג שמח מתלבט בין שתי מצלמות וידאו הבאות: Samsung HMX-H300 לבין Speed HD-120T שתי המצלמות זהות במחיר (1,000 ש"ח), ב- Youtube עושה רושם שאיכות הצילום של Speed HD-120T טובה יותר אבל אינני מבין גדול בנושא. לכן פונה לעזרתכם, איזו מצלמת וידאו טובה יותר לדעתכם. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ben007,

תראו מה מצאתי בבוקר מתחת לכרית באחת מהשמירות בבסיס, איזה חמודילה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shavoigen,

היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PyroGhost,

יוליה, " דוגמנית הבית שלי " בתמונה שצולמה לא מזמן על שובר הגלים בהרצליה - איזור המרינה.. אני מביא לפניכם שתי גירסאות, את המקור ואת העריכה - לשיפוטכם. תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by theDeath,

שלום לכולם. אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים: 1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל 2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי 3. תפעול ידני - אין צורך 4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..) 5. לא מחודשת/משומשת 6. קטנה ודקה ככל הניתן. 7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים