עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PyroGhost,

יוליה, " דוגמנית הבית שלי " בתמונה שצולמה לא מזמן על שובר הגלים בהרצליה - איזור המרינה.. אני מביא לפניכם שתי גירסאות, את המקור ואת העריכה - לשיפוטכם. תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mo_si,

בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amisu,

בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ben007,

תראו מה מצאתי בבוקר מתחת לכרית באחת מהשמירות בבסיס, איזה חמודילה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SloOmPer,

התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by [NOS],

צולם בת"א ביום חמישי בשעה 5 (לא נגעתי בתמונה בפוטושופ) http://img327.imageshack.us/img327/4/14el.jpg http://img327.imageshack.us/img327/9169/28mj1.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by creek,

תמונה שיצאה טוב במיוחד מהנסיעה שלי לשוויץ: זה צולם עם canon powershot a85, אין לי ידע בצילום, כאילו ממש כלום, הכל מצולם ב-"auto" לא תיקנתי ולא נגעתי בתמונה מאז שצילמתי אותה. יש עוד תמונות טובות, אולי אני יוסיף בהמשך

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני עדיין חובבן ומנסה להתמצא יותר(לומד מאבא שעשה קורס של 3-4שנים והמשיך ובמקצוע) , אבל הנה כמה תמונות , תנו לי את חוות דעתכם : 3 תמונות של מחוץ לבית שלי בלילה עם חשיפה גבוהה ופוקוס טוב : עם עריכה ללא עריכה(תמונה אחרת) גם ללא עריכה עוד תמונה עם חשיפה גבוהה מחוץ לבית עם עריכה ואנטי פוקוס בכוונה(לדעתי זה יפה מאוד) : לוע ארי לבן על גבי הרבה אדומים : כן אני יודע הצבעים לא משהו כי לא היה הרבה אור ואני עדיין לא כל כך טוב בעניין של הסגר והצמצם... הים קרוב לחיפה(תוך כדי נסיעה באוטו ) : מה אתם אומרים? , תתחשבו בזה שאני עדיין לא מבין בזה הרבה , אבל אני מרוצה מהעצמי... , ראיתי דווקא שלא בהרבה מצלמות יש כל כך הרבה אפשרויות ידניות לשליטה , וכאן יש המון... TOSHIBA …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chevy,

משהו קטן שצילמתי אתמול בלילה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום. אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות. חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף. לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו. יש המלצות ? חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, לבסוף לאחר הטופיק פה וקיראה נוספת של אין ספור ביקרות באינטרנט נפלה החלטה לקנות את המצלמה. לבנתיים נבדק צילום בלילה, צילום עם ZOOM וצילום אובייקט בתנוע. נראת אחלה במחיר שנקנתה היא עונה לי על כל הציפיות. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר פורום או מדירך מעבר לזה שקיבלתי עם המצלמה כדי להוציא ממנה את המיטב. אשמח להכוונה. תדוה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arik100,

אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yosda-boy,

שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sherlock1212,

עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SMoKeR,

עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים