צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזו מהמצלמות עדיפה מהשתיים? וידאו קצת פחות חשוב לי, צילום בחושך וזום חשוב אבל מה שיותר חשוב לי זה: תפעול נוח של המצלמה, תמונות איכותיות על מצב אוטומטי, מהירות המצלמה(צילום מהיר, זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה), וסוללה חזקה... ובכללי תפרטו מה אתם חושבים על שתיהם, ועל מי משתיהם הייתם הולכים. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1000 שקל, יש חיה כזאת בארץ ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז תכירו, ביחד עם הFZ30 שיוצאת בספטמבר, גם FUJI הכריזו על מצלמה חדשה שנשמעת על הנייר אפילו טובה יותר מהFZ30.. תכירו את הFinepix S9000: [glow=red,2,300]point where compact digital cameras and digital SLRs meet[/glow] 9.0 effective Megapixel SuperCCD HR sensor; there is no interpolated resolution available like on previous cameras uses the HR sensor -- 3488 x 2616 is the max F2.8-4.9, 10.7X zoom lens, equivalent to 28 - 300 mm (nice!) Real Photo Technology allows for full resolution shots at sensitivities as high as ISO 1600 with lower noise than other cameras Startup time of just 0.8 seconds 1.8" articulated LCD display flips away from the body and …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. שוב תודה על העזרה. עד כה יש לי את ההמלצות הבאות : קנון HG20 (דיסק קשיח 60 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 550$ ובארץ כ 5,000 ש"ח : http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HG20 קנון HG21 (דיסק קשיח 120 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 760$ ובארץ כ 6,000…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צלם חובב בערך שנה ורציתי לפרסם כמה תמונות שלי ולשמוע (בעצם לקרוא...) מה אתם חושבים. יש לי בערך 20 תמונות שאני אישית אוהב, אבל כמובן שלא אפרסם את כולן יחד.(אלא אם כן תהיה דרישה ;D) אז בחרתי שלוש תמונות. תרגישו חופשי לקטול אם צריך : אוהד [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700. כמו כן, אפשרי (אולי אפילו מבחינת מחיר מומלץ) לקנות בארהב, ואז אפשרי לקנות מצלמה טובה יותר, במחיר טוב יותר. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-