צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בנוסף לכל הקיט שיש לי היום נשארתי עם הSB28 שקניתי יד שניה בשביל הפוג'י בזמנו ועדיין לא הצלחתי למכור. לאחרונה התחלתי להתעניין באילתור סטודיו, ואז עלתה לי השאלה הבאה : האם קיימת אפשרות להציב את הSB28 על חצובה מיוחדת, עם מתאם שייתן לו יכולות אלחוטיות ( או שיש לו כבר כאלה ואני לא יודע? ) ולהוסיף מטרייה או soft box להשתמש בו בנוסף לSB800 שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים התכנים דברים שמצדיקים את הפרש המחירים אפילו F20 שיותר זולה יש אפשרות לISO גבוהה יותר לF11 יש אפשרות לחשיפה ארוכה יותר אבל זה לא חשוב לי ועוד שאלה, האם אחת מהמצלמות הללו תתאים לצרכים שלי? אני צריך מצלמה לצילום רגיל, טיולים\אירועים וכדומה (בקיצור מצלמה משפחתית) אני רוצה שהתמונות יהיו באיכות טובה וגם לפתח אותן אחר כך, (התמונות המפותחות יהיו כמו תמונות של מצלמות פילם רגילה?) ועוד שאלה אחרונה: יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 256 מגה של SD, יש אולי מצלמות אחרות בתקציב הנ"ל שמשתמשות בכרטיסי SD? זה יוכל לחסוך לי איזה 100 שקל על קניית זיכרון
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבתקציב של עד 700 a560 נחשבת מצלמה טובה. איך 720 IS? שווה את ההבדל במחיר? יש מצלמה אחרת מומלצת ב1000~ שקל? הייתה לנו a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד, גם מהאיכות של סרטי וידאו, אבל ההגבלה של שלוש דקות לוידאו דיי העיקה, אז מצלמה בלי הגבלת זמן ואיכות טובה תהיה מעולה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול בערב התארגנו כמה אנשים מפורום צילום של האוניברסיטה ופשטו עליה בשעה שמונה, התוצאות שלי לפניכם. אני יודע שיש לא מעט מקום לתיקונים אבל לצערי הפוטושופ שלי מסרב לעלות כי המחשב קצת גוסס (הגיע הזמן לפורמט, אבל זה סיפור אחר...) תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה לצילום חללים פנימיים ( צילום לעיצובי פנים בעיקר ) וקצת חוץ ( אדריכלות ) אני מעדיף מצלמה קומפקטית אלא אם זה משפיע משמעותית על איכות הצילום התקציב הוא בסביבות ה 2000 שקלים לדעתי אין לי בעיה לחרוג אם יש סיבה אני לא מבין גדול בצילום ולכן אני לא מחפש משהו מסובך מדי חשבתי על CANON G15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831926 אבל עושה לי רושם שהעדשה שלה קטנה אגב, זום לא ממש חשוב לי תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-