צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים התכנים דברים שמצדיקים את הפרש המחירים אפילו F20 שיותר זולה יש אפשרות לISO גבוהה יותר לF11 יש אפשרות לחשיפה ארוכה יותר אבל זה לא חשוב לי ועוד שאלה, האם אחת מהמצלמות הללו תתאים לצרכים שלי? אני צריך מצלמה לצילום רגיל, טיולים\אירועים וכדומה (בקיצור מצלמה משפחתית) אני רוצה שהתמונות יהיו באיכות טובה וגם לפתח אותן אחר כך, (התמונות המפותחות יהיו כמו תמונות של מצלמות פילם רגילה?) ועוד שאלה אחרונה: יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 256 מגה של SD, יש אולי מצלמות אחרות בתקציב הנ"ל שמשתמשות בכרטיסי SD? זה יוכל לחסוך לי איזה 100 שקל על קניית זיכרון
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו מהמצלמות עדיפה מהשתיים? וידאו קצת פחות חשוב לי, צילום בחושך וזום חשוב אבל מה שיותר חשוב לי זה: תפעול נוח של המצלמה, תמונות איכותיות על מצב אוטומטי, מהירות המצלמה(צילום מהיר, זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה), וסוללה חזקה... ובכללי תפרטו מה אתם חושבים על שתיהם, ועל מי משתיהם הייתם הולכים. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול בערב התארגנו כמה אנשים מפורום צילום של האוניברסיטה ופשטו עליה בשעה שמונה, התוצאות שלי לפניכם. אני יודע שיש לא מעט מקום לתיקונים אבל לצערי הפוטושופ שלי מסרב לעלות כי המחשב קצת גוסס (הגיע הזמן לפורמט, אבל זה סיפור אחר...) תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קודם כל אני לא צלם מקצועי, אני מצלם די הרבה בסופי שבוע וזה הפך לסוג של תחביב בשבילי, כרגע אני מצלם עם Nikon D70s ויש לי בבית די הרבה ציוד של ניקון כולל מספר עדשות באיכות גבוהה מאוד של SIGMA רציתי לקנות מצלמה לטיול שאני הולך לעשות ועדין לא החלטתי אם ללכת על DSLR או מצלמה קומקטית ועוצמתית בכל מקרה התקציב שלי זה עד 4-4.5 אלף שקל כולל עדשה אחת איכותית (במקרה וזה DSLR) והצרכים שלי זה: לפחות 13 מגה פיקסל מצלמה כמה שיותר קטנה-וקלה איכות כמה שיותר גבוהה צילום מהיר והסרטה של סרטי HD ההתלבטות שלי בינתיים זה בין שני אלה, למרות שאני לא ממש מבין וסתם נדלקתי עליהם. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_eos500d.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לאחי מצלמה זולה , באיזור 500 שקלים. על פניו ראיתי 2 דגמים שמעניינים 1. canon a590 - עולה 500 שקל 2. fuji f40 - עולה 600 שקל איזה דגם עדיף ? אשמח לשמוע תגובות , ואף דגמים נוספים שלא הכנסתי. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-