צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (אולי מצלמה +עדשה או רק מצלמה תמליצו אתם) SONY DSLR-100 http://www.ephotozine.com/article/Sony-Alpha-A100 או Canon תמליצו אתם על דגם בבקשה או Nikon http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=778356&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=1&aff=zap ד"א היא באה עם עדשה טובה? תודנ מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חבר שלי בחו"ל והוא קונה לי מצלמה...איזה מצלמה כדאי לי לקנות? הוא אמר שיש שם את פוג'י S700 וS5700 שהם ב200 $ יש המלצה על אחת מהם או על מצלמה אחרת שיותר טובה במחיר של 200$? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחר חיפוש מעיק מתיש ומתסכל נואשתי מלמצוא מדריך (טוב) שאני אבין ממנו איך אני יכול להפיק תמונות HDR מקובץ RAW דרך 16 BIT TIFF העניין העצוב פה זה שידעתי לעשות את זה ויש לי כמה תמונות כאלה להשוויץ ... אבל טסתי לחול , חזרתי , התפגר לי המחשב , ועכשיו אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה , אני משתמש בפוטומטיקס לעיבוד הHDR וב Light room להמרה של קבצי ה RAW ל 16Bit Tiff אם אפשר , צעד אחר צעד כי אני כבר מיואש לגמרי זה נורא מתסכל לשכוח משהו שידעת לעשות פעם טוב ולא להצליח לשחזר אותו ... המון תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראו עדכון בהמשך התרד לאחרונה החלטתי להצטייד במצלמה סופר קומפקטית ויצאתי לסקור קצת את האינטרנט. הצבתי מגבלה תקציבית של 1500 ש"ח למצלמה עצמה, אבל בסוף הסכמתי לחרוג ממנה גם לאזור ה1700. זו המצלמה הדיגיטלתי השלישית שלי (אחרי קנון A95 ועוד לפניה קודק ישנה יחסית מסדרת Easyshare שאני כבר לא זוכר. למרות זאת, אני לא צלם מקצועי, ולכן אני מחפש עכשיו מצלמה שקודם כל תהיה קומפקטית ואני אוכל לסחוב אותה בכיס לכל מקום. היא צריכה לצלם טוב בכל התנאים: תמונות נוף, תמונות של אנשים בתאורת פנים, תמונות לילה בעיר, תמונות מקרו (אבל לא באמת צריך 1 ס"מ - אני לא רופא שיניים) ובקיצור, צריכה להתאים להכל. כשאני אומר שהיא צריכה לצלם טוב אני מודע כמובן לעובדה שמצלמה סופר קומפקטית היא לא SLR ושאין סיכוי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש טעם לצלם נוף בצמצם סגור כמה שיותר ? או צמצמם פתוח כמה שיותר ? הרי כל הנוף נמצא פחות או יותר על אותו מישור פוקוס, לא ? ככה שזה לא אמור לשנו ת..
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-