עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by slavazh,

שלום לכולם. השאלה בכותרת, אבל קודם מעט פרטים. בתחילת 2004 קניתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ניקון קולפיקס 5400 היא עלתה אז הון ומאז היא משמשת אותי כמצלמת כיס שאני סוחב לכל מקום כשאין לי כוח לסחוב את ה D80. כפי ששמתם לב כנראה, אני אוהב מצלמות של ניקון, לא יודע למה אבל יש משהו בארגונומיה שלהם ובתפעול שאני נורא התחברתי אליו. הבעיה היא שלפני חודשיים ה5400 נגיד התחילה לצלוע, חשבתי בהתחלה לתקן אך לאחר התייעצות אם כמה מומחים התברר כי הדבר לא כלכלי במיוחד למצלמה שכבר כמעת בת 5 ולכן אני מחפש תחליף. אני לא רודף אחרי פיקסלים מבחינתי 5-6 מגה פיקסל זה מספיק (אני יודע שבמצלמות מודרניות יש הרבה יותר), אני לא רודף אחרי זום ארוך במיוחד, מה שכן חשוב לי זה עדשה רחבה, ה 5400 מתחילה מ28 מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Triple-z,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית איכותית, ואלו 2 המצלמות המובילות מבחנתי כרגע, כאשר לכל אחת את היתרונות והחסרונות שלה, מצד אחד לפנסוניק יש זום גדול יותר, צילום וידאו ב- HD (בדיוק קניתי LCD), אך היא גדולה יותר פיסית הפוג'י אמנם עם פחות זום, אבל בעלת ביצועים מעולים בצילומי לילה, יותר קומפקטית ויותר אהבתי את העיצוב המחיר הוא דיי דומה (לפחות ממה שראיתי הכי זול בזאפ..) אופי השימוש לא מצריך זום ענק, בעיקר צילומי לילה במקומות בילוי, אך לפעמים גם ביום טיולים וכו ממש מבאס שאין HD בפוג'י ראיתי את הקנון IXUS100 שיש לה HD אבל אני מבין שהעדשה שלה לא משהו מי היבואן הרשמי של מצלמות פנסוניק? יורוקום? האם יש קומפקטית אחרת עם עדשה רחבה וצילום וידאו ב- HD בפחות מ-1500 ש"ח? האם מישהו רכש בוואלהש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dsane,

למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, כבר כמה זמן שאני מתעניין בנושא של צילום במהירות גבוהה אני יודע שאם אני שם על מצב TV במצלמה ומעלה את המד למעל 160 בערך אני יכול לצלם במהירות בלי שיהיו טשטושים או מריחות, הביעה היא שבכל מספר מעל ה160 התמונות יוצאות חשוכות מאוד בלי פלאש, ואני לא רוצה לצלם תמיד עם פלאש, מה שגם זה מאט את הצילום תמונות ברצף רציתי לדעת איך אפשר לכוון את המצלמה ככה שאני יוכל לצלם מהר, בלי פלאש, ושהתמונה לא תצא חשוכה עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צילמתי תודה מראש וכאלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fungiman,

מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Koosi,

אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה דיגיטלית נורמלית (לא מעולה -- נורמלית) שאוכל לצלם בצורה חפיפניקית ביותר בטיולים, בבית שלי ואני רוצה לעשות כאלה סרטים חביבים מפלסטלינה ;D אבל אני לא מוצא! כל המצלמות עולות לפחות אלף שקל, ואני לא רוצה להשקיע על מצלמה דיגיטלית כל כך הרבה. לדעתי פשוט אין טעם אם אני לא הולך לצלם נופים ענקיים באיכות טובה מדי! מצדי שאצלם רק ב 3 מגה פיקסל פלוס מינוס, 3.5 נגיד אם יש כזה דבר. אבל יש כמה דברים שלא אתפשר עליהם, למרות שזה מצלמה חובבנית ותו לא: - זום אופטי נורמלי (לא אכפת לי מדיגיטלי) - מסך בגודל הגיוני (אם כבר דיגיטלית) - ?.3 מגה פיקסל - אפשרות לחבר למחשב דרך USB - כמות זכרון שתתאים לאיכויות התמונה (לדוגמא, אם אני רוצה מצלמה עם איכות 3אז שיהיה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by raiman1,

לקחתי תמונה וצילמתי אותה במצלמה דיגיטלית אבל לא יצא כל כך ברור. יכולים להביא לי טיפים איך לעשות שיראו את התמונה יותר טוב??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shuy,

האובייקט בצילום הוא HD WD י 800 מגה ישן. תמונה ראשונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041046348247&user=shuy25 תמונה שנייה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041049561545&user=shuy25

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by et_gershon,

יש לי מצלמה של ניקון (דיגטלית) ואני רוצה לבטל את הפלאש מישהו יודע איך אני עושה זזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rhin0,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by psxr,

מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אור כהן,

ביקורת: BON VOYAGE 7x50 Binoculars שלום לכולם לאחרונה רכשתי משקפת זולה מאוד במחיר של 49 ש"ח כולל משלוח, BON VOYAGE 7x50 Binoculars. אני לא בטוח שאפילו Bon Voyage קיימת, ועוד במחיר הזה, אני משער וכמעט בטוח שמדובר במשקפת ג'נרית. היא גם נמכרת מחברות כמו Vivitar,COMET,Hammers ועוד... בכל אופן, את המשקפת קיבלתי בקופסא עם מעט פרטים עליה, אפילו לא צויין איזה דגם קיבלתי איתה: עם המשקפת עצמה, נקבל נרתיק למשקפת, בד ניגוב מיוחד לעדשות, רצועה לתלייה על הצוואר וכיסוי לעיניות, למרבה הפלא, לא מקבלים חוברת הוראות! מוטב לציין כי עם המשקפת מקבלים שנה אחת אחריות. עדשות המשקפת הן עדשות UV אדומות לקבלת תמונה איכותית וטובה, הן באות עם מכסי גומי שלא ניתנות להורדה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי את המצלמה הנ"ל שזו אגב המצלמה הראשונה שלי ככה שהידע שלי בצילום ממש מועט.. ואם למישהו יש טיפים למצלמה ולצילום בכלל, וכמובן אם יש תמונות.. שווה אלף מילים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -impreza-,

שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by topgun,

שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yair23,

אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by T-Flash,

אהלן מהו היתרון בצילום בפורמט RAW? אם יש בכלל... מהו הגורם לגודל קובץ הגדול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Saliman,

תמונת HDR חדשה שלי, צולמה בשבת בטיילת של תל אביב בזמן השקיעה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.