צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מצלם בדיגיטלית על רזולוציה 1600*1200 התמונה בפיתוח נחתכת, אני רוצה לשנות את הרוזולוציה לבד ע"י חיתוך לפי בקשה שלי, לאיזה רזולוציה צריכה להיות התמונה לצורך פיתוח בגודל 15*10 ס"מ ??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסביבות המחירים של קנון a510. אני צריך מצלמה שניתן לרכוש עבורה גם מארז תת ימי בעתיד. כמובן שאני לא צריך שתציעו לי את a510 או a520 אני מחפש משהו אחר להשוואה כלומר חברה אחרת. מה שחשוב לי זה אמינות ואני לא צריך רזולוציה מטורפת (3MP מספיק) זום די חשוב עדיף X4 ואם אפשר אז צריכת בטריה קטנה. הכי חשוב אבל זה האופציה של המארז התת ימי. תודה עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואהל סנטר – כנסים, אמנות ואירועים מתכבד להזמינכם לתערוכתו של אדוארד אלמשי - אמן רב-תחומי מלאכת מחשבת אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס ואנה ווב) מול אוניברסיטת בר-אילן (בכיכר הגדולה) לתיאום ביקור: 037360662 למידע נוסף על התערוכה של: אדוארד אלמשי - מלאכת מחשבת http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=726 אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי וואהל סנטר, כנסים, אמנות ואירועים - ינואר 2010 תאריך הנעילה: 31.01.2010 [br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 17:24:42 אורי מחלב - צלםאוסף הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס וא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום באחד מן המדריכים של רועי גליץ נתקלתי בתמונה הזאת: שבו הוא ציין שהוא צילם אותה כך שהתריס היה פתוח 15 שניות. השאלה שלי היא איך התמונה לא יצאה שרופה מכזאת מהירות חשיפה איטית? הרי אם אני מצלם באור יום ברחוב בחשיפה איטית התמונה יוצאת לבנה(שרופה) לגמרי... אשמח להסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למצלמה טובה,חדישה ואיכותי באזור מחיר ה800 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מהו היתרון בצילום בפורמט RAW? אם יש בכלל... מהו הגורם לגודל קובץ הגדול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה, הוא ראה מודעה בעיתון שמוכרים מצלמה של סמסונג דגם vp-mx10 במחיר 800 ש"ח. האם יש מצלמות נוספות פחות או יותר באותה רמה ואותו מחיר שכדאי לשקול? מה דיעתכם על המצלמה? תודה עריכה: אני רואה שלא עונים לי, אז בינתיים מצאתי כתבה שעשו על המצלמה הזו שהוסיפו בה קבצי דוגמא של סרטים שעשו איתה. כתבו שאיכות הצילום והוידיאו בינה לבין מצלמות דיגיטליות רגילות היא אותה איכות! ולכן הוא ממליץ יותר לקנות מצלמה HMX10 שכוללת רזולוציה של HD. למרות שהיא כפול 10 אופטי. קישור לכתבה ולסרטי דוגמא: http://lesterchan.net/blog/2008/06/03/samsung-vp-mx10-review/ באמת מבאס שזו האיכות, למרות שאפשר לשפר את הרעשים עם פלאגין בשם NEAT VIDEO. אבל יש מצב שאבא שלי יסתפק בכל זאת עדכון: החלטנו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמת דיגיטלית לחבר בתקציב של 1000 דולר, מותר לחרוג במידה ושווה מאוד להוסיף את הכסף. חבר שלי חשב על הSony DSC-F828, מה אתם אומרים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי תמונה וצילמתי אותה במצלמה דיגיטלית אבל לא יצא כל כך ברור. יכולים להביא לי טיפים איך לעשות שיראו את התמונה יותר טוב??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
7.1 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 מינימום. ועם מסך "נשלף", שיכול לצאת מגוף המצלמה. צילום וידאו רק אם זה לא בא על חשבון איכות באופציות אחרות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-