עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

Olympus C8080WZ, עיבוד קל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tapeworm,

בדרך כלל יש כאן עננים אחרים לגמרי :-\ אשמח אם מישהו יתנדב לערוך, אין לי את האמצעים לכך בזמן הקרוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psxr,

מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by debir,

סוף סוף לאחר הרבה בירורים וקריאת ביקורות ברשת קניתי את המצלמה canon sx230 , היה חשוב לי מאד להוציא תמונות חדות במיוחד גם בתנאי תאורה קשים (בתוך הבית) גם במצב אוטומטי, בו אני מצלמת ברוב הזמן. אתמול קיבלתי את המצלמה והתאכזבתי קשות - התמונות בבית לא חדות, בחלקן יצא לי צל מאחורי הילדים ובהגדלה יצאו מגורענות. יש לי מס' שאלות: 1. האם אני עושה משהו לא בסדר? לכאורה הרזולוציה עמדה על הגבוהה ביותר, ואין מידי הרבה הגדרות לאוטומטי. 2. מבחינת החנות, אם אני לא מרוצה מהמצלמה יש אופציה כזו אחרי יומיים שלושה, שאני מצלמת בה להחזיר לחנות ולהחליף למצלמה אחרת? 3. האם אתם מכירים את הדגם של המצלמה sony hx9v? לחברה יש אותה והיא מדהימה אלא שאין להשיג אותה היום בשוק רק את המתקדמות יותר 10,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אור כהן,

ביקורת: BON VOYAGE 7x50 Binoculars שלום לכולם לאחרונה רכשתי משקפת זולה מאוד במחיר של 49 ש"ח כולל משלוח, BON VOYAGE 7x50 Binoculars. אני לא בטוח שאפילו Bon Voyage קיימת, ועוד במחיר הזה, אני משער וכמעט בטוח שמדובר במשקפת ג'נרית. היא גם נמכרת מחברות כמו Vivitar,COMET,Hammers ועוד... בכל אופן, את המשקפת קיבלתי בקופסא עם מעט פרטים עליה, אפילו לא צויין איזה דגם קיבלתי איתה: עם המשקפת עצמה, נקבל נרתיק למשקפת, בד ניגוב מיוחד לעדשות, רצועה לתלייה על הצוואר וכיסוי לעיניות, למרבה הפלא, לא מקבלים חוברת הוראות! מוטב לציין כי עם המשקפת מקבלים שנה אחת אחריות. עדשות המשקפת הן עדשות UV אדומות לקבלת תמונה איכותית וטובה, הן באות עם מכסי גומי שלא ניתנות להורדה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tzahi04,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה, הוא ראה מודעה בעיתון שמוכרים מצלמה של סמסונג דגם vp-mx10 במחיר 800 ש"ח. האם יש מצלמות נוספות פחות או יותר באותה רמה ואותו מחיר שכדאי לשקול? מה דיעתכם על המצלמה? תודה עריכה: אני רואה שלא עונים לי, אז בינתיים מצאתי כתבה שעשו על המצלמה הזו שהוסיפו בה קבצי דוגמא של סרטים שעשו איתה. כתבו שאיכות הצילום והוידיאו בינה לבין מצלמות דיגיטליות רגילות היא אותה איכות! ולכן הוא ממליץ יותר לקנות מצלמה HMX10 שכוללת רזולוציה של HD. למרות שהיא כפול 10 אופטי. קישור לכתבה ולסרטי דוגמא: http://lesterchan.net/blog/2008/06/03/samsung-vp-mx10-review/ באמת מבאס שזו האיכות, למרות שאפשר לשפר את הרעשים עם פלאגין בשם NEAT VIDEO. אבל יש מצב שאבא שלי יסתפק בכל זאת עדכון: החלטנו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 7.1 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 מינימום. ועם מסך "נשלף", שיכול לצאת מגוף המצלמה. צילום וידאו רק אם זה לא בא על חשבון איכות באופציות אחרות. תודה רבה, בז'נגלו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rhin0,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Zinger777,

שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by T-Flash,

אהלן מהו היתרון בצילום בפורמט RAW? אם יש בכלל... מהו הגורם לגודל קובץ הגדול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב לתמונה בים יש שם סירת מפרסים!!! נדיר. מקווה שנהנתם. נוף בצפת http://img96.echo.cx/my.php?image=dscf01408tg.jpg סירת מפרסים. http://img257.echo.cx/img257/5928/dscf01509la7re.jpg כלב יושן. http://img59.echo.cx/img59/6956/dscf01483lm.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Koosi,

אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה דיגיטלית נורמלית (לא מעולה -- נורמלית) שאוכל לצלם בצורה חפיפניקית ביותר בטיולים, בבית שלי ואני רוצה לעשות כאלה סרטים חביבים מפלסטלינה ;D אבל אני לא מוצא! כל המצלמות עולות לפחות אלף שקל, ואני לא רוצה להשקיע על מצלמה דיגיטלית כל כך הרבה. לדעתי פשוט אין טעם אם אני לא הולך לצלם נופים ענקיים באיכות טובה מדי! מצדי שאצלם רק ב 3 מגה פיקסל פלוס מינוס, 3.5 נגיד אם יש כזה דבר. אבל יש כמה דברים שלא אתפשר עליהם, למרות שזה מצלמה חובבנית ותו לא: - זום אופטי נורמלי (לא אכפת לי מדיגיטלי) - מסך בגודל הגיוני (אם כבר דיגיטלית) - ?.3 מגה פיקסל - אפשרות לחבר למחשב דרך USB - כמות זכרון שתתאים לאיכויות התמונה (לדוגמא, אם אני רוצה מצלמה עם איכות 3אז שיהיה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Triple-z,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית איכותית, ואלו 2 המצלמות המובילות מבחנתי כרגע, כאשר לכל אחת את היתרונות והחסרונות שלה, מצד אחד לפנסוניק יש זום גדול יותר, צילום וידאו ב- HD (בדיוק קניתי LCD), אך היא גדולה יותר פיסית הפוג'י אמנם עם פחות זום, אבל בעלת ביצועים מעולים בצילומי לילה, יותר קומפקטית ויותר אהבתי את העיצוב המחיר הוא דיי דומה (לפחות ממה שראיתי הכי זול בזאפ..) אופי השימוש לא מצריך זום ענק, בעיקר צילומי לילה במקומות בילוי, אך לפעמים גם ביום טיולים וכו ממש מבאס שאין HD בפוג'י ראיתי את הקנון IXUS100 שיש לה HD אבל אני מבין שהעדשה שלה לא משהו מי היבואן הרשמי של מצלמות פנסוניק? יורוקום? האם יש קומפקטית אחרת עם עדשה רחבה וצילום וידאו ב- HD בפחות מ-1500 ש"ח? האם מישהו רכש בוואלהש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shuy,

האובייקט בצילום הוא HD WD י 800 מגה ישן. תמונה ראשונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041046348247&user=shuy25 תמונה שנייה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041049561545&user=shuy25

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dsane,

צולם בראש הניקרה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Decktor,

תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש המלצה למצלמת דיגיטלית לחבר בתקציב של 1000 דולר, מותר לחרוג במידה ושווה מאוד להוסיף את הכסף. חבר שלי חשב על הSony DSC-F828, מה אתם אומרים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, כבר כמה זמן שאני מתעניין בנושא של צילום במהירות גבוהה אני יודע שאם אני שם על מצב TV במצלמה ומעלה את המד למעל 160 בערך אני יכול לצלם במהירות בלי שיהיו טשטושים או מריחות, הביעה היא שבכל מספר מעל ה160 התמונות יוצאות חשוכות מאוד בלי פלאש, ואני לא רוצה לצלם תמיד עם פלאש, מה שגם זה מאט את הצילום תמונות ברצף רציתי לדעת איך אפשר לכוון את המצלמה ככה שאני יוכל לצלם מהר, בלי פלאש, ושהתמונה לא תצא חשוכה עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צילמתי תודה מראש וכאלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shuy,

תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.