צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הינה כמה תמונות (9) שצילמתי בחו"ל (צרפת בלגיה והולנד): הרבה תמונות, כן מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אין לי שמץ של מושג במצלמות והסיבה היחידה היא בגלל שאין לי אחת , להתמודד עם למידה של תכונות ותוכנות של מצלמה לא תהיה לי בעיה ברגע שאני יתחיל להתעסק בזה.. לכן חשיבות לקלות תיפעול לא כזה חשוב.. איכות תמונה. זה מה שחשוב לי. זום אופטי כמה שיותר.. יצא לי לצלם עם פנסוניק DMC-FZ50 והעובדה שיש זום של X12 עושה את החיים סוכר.. מה אפשר לקבל עם תקציב כזה..? יש אפשרות שאני יביא אותה מחו"ל עם חברים שחוזרים מארה"ב - מה אפשר להשיג לדעתכם במצב כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, אתם יכולים, בנוסף להמלצתכם, להגיד לי מה הנתונים הכי חשובים שצריך לבדוק ? אני יודע שזום אופטי זה חשוב, אבל יש עוד משהו ? תודה מראש לעונים ויום טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק את התמונות אני מקבל הודעת שגיאה, או שהמיקום (כל התיקיה) לא נגישה או שתמונות ספציפית לא ניתנת להעתקה והכל מתבטל. נסיתי גם עם כבל וגם עם קורא כרטיסים התמונות שם ממש חשובות... מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי כרגע מצלמת S6500 Fuji המצויינת, שאני מחזיק, ויש עכשיו מצב, שאני יכול להחליף אותה ל D40 בתוספת לא משמעותית(כמה מאות שקלים בודדים), השאלה, האם כדאי לי ??
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כל הפרטים שאני רושם הם עובדות בשטח שום דבר לא דעתי האישית. לפני שלושה חודשים החלטתי שאני רוכש מצלמה דיגיטלית , לאחר חיפוש בZAP ראיתי שהחנות PRICEKESS (פרייסלס) היא הזולה ביותר , נסעתי לחנות(זה היה קרוב לביית אפילו) וראיתי שהמחירים שלה נמוכים משמעותית מכל חנות אחרת!רכשתי מצלמה מדגם CASIO 1050 שמח וטוב לבב הלכתי הביתה עם מצלמתי החדשה. לאחר שבוע (11 יום בדיוק) המצלמה שבקה חיים התקשרתי לחנות והם אמרו לי שכמובן אני יבוא וייתן את המצלמה לתיקון ,שלחתי את המצלמה לתיקון ואמרו לי שהמצלמה תחזור עד 21 ימי עסקים. לאחר שלושה שבועות התקשרתי לברר מה עם המצלמה אמרו לי שבסוף שבוע היא תהיה וכך שבוע אחרי ועוד שבוע ועוד שבוע כל פעם שבוע הבא היא תהיה , לאחר חודש וחצי התקשרתי שוב ואמרתי לה שעב…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-