צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
לא עבר אף עריכה אם מישהו יכול לערוך את זה יהיה יותר מעניין אני לא יודע איך לערוך נורמלי או בכלל כי אין לי שום תוכנה לערוך איתה כרגע
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
הבנתי שה F31 ו R6 מאוד מומלצות - רק לך תמצא אותם... במלאי הקיים בארץ מה המצלמה הכי מומלצת לשימוש יומיומי והתוצאות הטובות ביותר? רוצה משהו קומפקטי לא dSLR. תודה
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שני ענינים: 1. טוב, יצאתי לפני כמה דקות לבחוץ, חושך מוחלט (22:00 בלילה בכל זאת..) שמתי במצלמה מצב M , ידני.. הגדרות ISO 1600 פתיחת צמצם ל 30 שניות - ומכוון על הבית של השכן: מה אומרים? שתבינו, אני עומד שם ולא רואה כלום לפני, חושך מוחלט - אור כוכבים... אני יודע שעם פוטושופ אפשר לסנן את הרעש הלבן הזה... 2. ניסיתי לצלם את הכוכבים - עם דגש על חץ הצפון, ומשום מה שום הגדרה לא נותנת לי פוקס טוב, יש רעיונות איך לצלם כוכבים בלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בעלת המאפיינים הבאים: 1. הקלטה ישירות לדיסק די וי די. 2. פשוטה וסבירה באיכותה. 3. שיהיה אפשר לקחת ישר את הדיסק ולראות בדי וי די, בלי לערוך או לבצע משהו במחשב. 4. שתעלה עד 1400 שקל. המצלמה מיועדת לאבא שלי שאין לו מחשב והוא בסך הכל רוצה לצלם את הנכד שלו ולראות אחר כך את מה שהוא צילם בדי וי די בבית. יש כזאת מצלמה? אני מאוד אשמח לקבל המלצות על מצלמות תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המצלמה לא הולכת לשמש ליותר מ-Point and Shoot, אז אין צורך בתכונות מיוחדות. רצוי שהעדשה תהיה רחבה, דרוש זום מעבר ל-X3 וזמן תגובה מהיר. דמוי SLR לא תתאים פה - היא צריכה להיות קומפקטית אמיתית. שתהיה מחבה מוכרת, עם שירות טוב. וזהו בעיקרון. יש המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמתעסק בצילום וקנה לאחרונה D80, רק שאין לו עדיין חצובה נורמלית; היום הולדת שלו מתקרב (סוף החודש) וחשבתי לקנות לו חצובה נחמדה שתתאים למצלמה. יש איזשהם מאפיינים מיוחדים שצריך לחפש, או דגמים שידוע שהם טובים? המחיר לא כל כך קריטי, אבל כמובן שעדיף שהוא יהיה בתחום הסביר. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אין תראד כזה כאן..? אולי תסטיקו את התארד הזה... הפוג'י שלי הגיע, S6500fb. הנה תמונות ראשונות שלי איתה: הבאר הקטן שלי בחדר. (התמונות הוקטנו ל 1024\768 כדי להתאים למסכי 17') כשיהיה יום יפה אני אצא לצלם גם נופים.. אני גר בגליל ויש המוןןן מה לצלם..
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-