עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by guycnaan,

שלום רב,אני נוסע בעוד פחות משבועיים לטיול בדרום אמריקה. יש לי בבית כבר 2 דיגיטליות,אחת מצלמת כיס שאיכותה מזערית ואחת דמויית SLR של fuji s602. לאחרונה שודלתי לקנות מצלמה. אם מישהו חושב שכדאי לי לסוע עם הפוג'י (למרות משקלה) מוזמן להגיד לי גם. בתודה לעוזרים. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום ואור טובים,אך רצוי יכולת סבירה בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אינני יודע * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dsane,

נסיות ראשונים עם 50 ממ 1.7 ידניים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by izikd,

שלום לכולם, לפני כשבועיים חזרתי מפולין, והייתי רוצה לפתח חלק מהתמונות שצילמתי. עכשיו כידוע ישנה הבעיה עם היחסי אורך-רוחב בין הגודל צילום של הדיגיטליות להדפסה בחנויות. השאלה היא מה האופציות שלי מבלי לאבד מפרטי התמונות, זאת אומרת מבלי לחתוך את התמונה? מהו המחיר המומלץ לתמונה? ומעניין אותי לדעת גם כמה עולה לפתח תמונה רגילה, זאת אומרת מה יותר זול (ההגיון אומר דיגיטלית)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hakoki,

צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Alon Kuperberg,

האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kuni22,

שאלות הכרחיות •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה2000 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). גם ללא פלאש •האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה •האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by norm,

שלום לחבריי הפורום. קניתי את המצלמה הבאה: canon sx230 hs ורציתי לשאול איזה כרטיס זיכרון עליי לקנות (מבחינת מהירות) על מנת שאוכל לצלם וידאו HD באיכות הגבוהה ביותר שהמצלמה מאפשרת. והאם יש הבדל בין כרטיסים שמוצהר עליהם שהם לצילום וידאו HD, כמו הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713502 שהוא "רק" קלאס 4 לבין כרטיסים בקלאס גבוהה יותר, שמהירות הקריאה/כתיבה שלהם מהירה יותר מבחינת צילום הוידאו. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית, בתחום של בין 1000 ל 2000 שקל. אני לא מבינה יותר בתחום, אך אשמח לקבל המלצות לדגמים מ"בית טוב", כשחשוב לי למשל שיהיה זמני תגובה מהירים (יחסית) בין צילום לצילום. שיהיה יכולת לצלם גם וידאו באופן בסיסי כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אתמול חזרתי מחופשה בחו"ל ואחרי סינון ראשוני נותרו לי 359, אחרי סינון נוסף אני מאמין שישארו לי בערך 300 תמונות( קצת התלהבתי מהZ1 החדשה). באיזו חנות כדאי להדפיס את התמונות(10*15)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shshmul,

מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך שתי חצובות, קלות מאוד, לא יקרות במיוחד, שמגיעות לגובה של 2 מטרים לפחות ( אם יש אפשרות ליותר אז מה טוב ), אין חשיבות לראש שלהן. אשמח אם מישהו מכיר דגמים ויכול להמליץ לי. המטרה : לאלתר סטודיו נייד, אני צריך את החצובות בכדי לחבר בין שתיהן מוט שעליו יהיה בד הרקע... אם יש למישהו הצעות אחרות שיכולות לעזור לי אני אשמח לשמוע גם את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoman,

תפסתי דוב יושב בסוטול היה חסר לו רק כוס בירה אחד מהחברים שלו לא יכל להתאפק והתחיל לצחוק כדי שלא יראו כיסה את פניו בשני ידיו או רגליו : (מה אתם אומרים תפיסות לא רעות?)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KoM,

במפרץ חיפה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R0ck,

בברכת חג שמח לצלמי זון. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ag_mbm,

אני מתלבט בין שני המצלמות האלו:MINOLTA a1 ו OLYMPUS C_770 האולימפוס יותר קטן אבל המינולטה אמורה להיות יותר איכותית יש לה אנטי שיק וכל הפרמטרים טובים יותר רק דבר אחד מפריע לי הרבה אומרים שיש בעיה אם הפוקוס אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KRS1,

תמונות מאקרו ראשונות - חוות דעת ועצות שיפור בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ^GunX^,

הי , אני צריך תוכנה שיוצרת צילומים פנורמיים מכמה תמונות לתמונה אחת - יש לי תוכנה בשם PTGu והיא ממש לא נוחה , ועושה בעיות אולי מישהו יכול להמליץ לי על אחרת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PyroGhost,

השאלה הזאת מופנית יותר לאורן, אבל אני מאמין שיש עוד אנשים בפורום שיתעניינו בה או שיידעו לענות עליה, זאת הסיבה שאני כותב את זה פה ולא בהודעה פרטית. השאלה שלי היא כזאת, אני עכשיו מחפש פלאש חיצוני לפוג'י, חשבתי ללכת לכיוון הSB28/ SB26 אבל משום מה כל מה שאני מוצא עד עכשיו או שלא רלוונטי או שהפלאש במצב לא משהו, אז חשבתי לעצמי -אם אני הולך לקנות DSLR של ניקון בתקופה הקרובה ( בטווח של החצי שנה הקרובה אני מניח שאני אגייס את כל הכסף שאני צריך ועוד קצת אפילו ) אז למה להשקיע בפלאש יד שניה אם אפשר להשיג היום SB600 חדש - שהוא פלאש דיגיטלי טוב יחסית - במחיר של 1000 שקל לכל היותר. השאלה שלי היא ככה, האם כדאי להשקיע עכשיו בSB 600 או להמשיך בחיפושים ובבוא העת לקנות SB 800? האם ההבדל בעוצ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by overload,

אני יודע, אני יודע...זה מקרו חרקים, ואסור אבל אף פעם לא ניסיתי כי זה תמיד נראה לי משעמם. תאמת די נהנתי לרדוף אחריה בגינה ;D התמונה הזאת מבחינה טכנית פחות מוצלחת אולי, אבל לדעתי היא מענינת. .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Check_Point,

הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nick_Less,

מלפני חודש בערך,משריפה ברחוב הרצל בת"א הבעיה העיקרית הייתה התאורה 11 בלילה והאיזור נותק מחשמל. התמונות צולמו בISO 64 F2.5 1/10Sec והתמונה השניה בISO 64 F2 1/8Sec השור הזועם : איך התמונות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matanf,

גוף : D80 (עם זה מקבלים עדשה 18-135) פלאש : SB800 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40812 עדשה אקסטרה : Nikon 70 -300 VR http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680777 ועוד תיק ב - 295 יוצא סופי : 9495 לגבי הבודי, אני כנראה ילך על הניקון .. מהרבה סיבות, שאני לא אפרט, כי אין לי כוח לרשום כבר.. מי שרוצה לראות את האשכול הקודם, על הכול!! : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359712.msg3114245#msg3114245 מה אומרים ?!, איך הפלאש ?, איך העדשה ? **ואל תתיחסו למחיר, זה פשוט מה שקיבלתי בחנות,לא אומר שאני אקנה במחיר הזה. שאלה קטנה : אם אני אקנה מצלמה באינטרנט לא תיהיה לי בעיה אחרי זה עם האחריות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zoman,

תגידו את זה לג'ירפה (האיכות לא משהו ,אך הלשון עושה את כל ההבדל...)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.