צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני אוהב את התמונה הזאת כי הכל בה ישר מהחישן של המצלמה (רק הקטנה ומסגרת שלי). נדיר לראות תמונות כאלה בזמן האחרון. אני מרוצה P7220359 .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אולי לא הכי קלאסית כמו הבל אייר, אבל עדיין נעימה מאד לעין... עוד משהו שמתקשר לסט... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177501.new#new
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים בחו"ל, משפחה, ארועים, מיקרו. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? למרות שיש לי, לא עם חצובה. ע"י השענה על קיר, עמוד וכו'. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן. התמונות שלה רק 4MP. איכות הוידאו לא מספקת ואין בו אפשרות לזום. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כביכול הוא צלם מתחיל וגם קומפקטית הייתה מספקת אותו נראה לי אבל הוא היה רוצה יותר להתנסות במצלמות החצי מקצועיות כדי להבין את כל יכולות המצלמה * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ה1500 +טיפה חריגה(אם צריך) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?באור,בין היתר גם בתנאי אור ירודים אבל בשאיפה ל ISO כמה שיותר נמוך אני לא רואה אותו מצלם בגבוה,חשובה לו איכות התמונה מאוד,הוא מתכוון לצלם חברים,תמונות נוף,תמונות בעלות אור ירוד בשאיפה לבלי פלש חששוב לו מאוד שצילום הלילה יהיה איכותי כמו צילום היום * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה2000 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). גם ללא פלאש •האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה •האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם היא שווה משהו? כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב) מה המחיר שלה? מפרט: רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480) עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מ זום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1 גוף מגנזיום מסך "2.5 TFT צבעוני עינית אופטית מערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטית מנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברור שליטה ידנית על הפונקציות השונות רגישות תמונה עד 200 אסא פוקוס אוטומטי צילום מאקרו צילום רציף של 3 תמונות ברצף טיימר לצילום עצמי צילום וידאו בפורמט MPEG עם קול יציאת וידאו AV זום לאחר הצילום X4 חיבור 2.0USB משקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות: אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת: BON VOYAGE 7x50 Binoculars שלום לכולם לאחרונה רכשתי משקפת זולה מאוד במחיר של 49 ש"ח כולל משלוח, BON VOYAGE 7x50 Binoculars. אני לא בטוח שאפילו Bon Voyage קיימת, ועוד במחיר הזה, אני משער וכמעט בטוח שמדובר במשקפת ג'נרית. היא גם נמכרת מחברות כמו Vivitar,COMET,Hammers ועוד... בכל אופן, את המשקפת קיבלתי בקופסא עם מעט פרטים עליה, אפילו לא צויין איזה דגם קיבלתי איתה: עם המשקפת עצמה, נקבל נרתיק למשקפת, בד ניגוב מיוחד לעדשות, רצועה לתלייה על הצוואר וכיסוי לעיניות, למרבה הפלא, לא מקבלים חוברת הוראות! מוטב לציין כי עם המשקפת מקבלים שנה אחת אחריות. עדשות המשקפת הן עדשות UV אדומות לקבלת תמונה איכותית וטובה, הן באות עם מכסי גומי שלא ניתנות להורדה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מצלמות האחת עם חיישן CCD רגיל 1/1.8", והשני חיישן SUPER CCD HR 1/2.7 אותו מחיר פחות או יותר. אני יודע שמכנה יותר קטן יותר טוב, אבל ממה שהבנתי החיישנים סופר סיסידי איכותיים יותר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרות שלי הם להגיע לאיכות גבוהה כאשר אני מדבר ורואה את החברים בארה"ב . אני רוצה תצוגה חלקה !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשהו יש תשובה חד משמעית איזה מצלמה בעלת 5 מגה-פיקסל וזום ענק של בין 10 ל-12 (אופטי) יותר טובה: (ההשוואה מתייחסת רק למצלמות הזמינות כרגע בשוק ולא לדוגמה ל-IS2 של קנון שיוצאת רק עוד חודש בקירוב) Z5 של קוניקה מינולטה DMC-FZ5 של פנסוניק DMC-FZ20 של פנסוניק Cyber-shot DSC-H1 של סוני השוואה של המצלמות אחת מול השנייה ביקורת על ה- Z5 ביקורת על ה- DMC-FZ5 ביקורת על ה- DMC-FZ20 ביקורת על ה- Cyber-shot DSC-H1
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום. קניתי את המצלמה הבאה: canon sx230 hs ורציתי לשאול איזה כרטיס זיכרון עליי לקנות (מבחינת מהירות) על מנת שאוכל לצלם וידאו HD באיכות הגבוהה ביותר שהמצלמה מאפשרת. והאם יש הבדל בין כרטיסים שמוצהר עליהם שהם לצילום וידאו HD, כמו הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713502 שהוא "רק" קלאס 4 לבין כרטיסים בקלאס גבוהה יותר, שמהירות הקריאה/כתיבה שלהם מהירה יותר מבחינת צילום הוידאו. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 סלבדור דלי Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 אלמברה Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 לקראת נחיתה בחופי ספרד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו את זה לג'ירפה (האיכות לא משהו ,אך הלשון עושה את כל ההבדל...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-