צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התמונה הראשונה עם עדשת מתאם 22 מ"מ, השלוש האחרונות עם פלאש מוקפץ.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על Olympus SP-550UZ המצלמה לצרכי חובב + אחד הפיצ'רים הנחמדים שיש למצלמה הזו זה זום X18 אופטי ויש עליה ביקורות די טובות השאלה שלי היא כמה אפשר להתקדם עם מצלה במחירים האלה בצילומי מאקרו ונוף בסיסים? אולי עדיף לקפוץ ישר לSLR בסיסית? (אני יכל לשלוח תמונות שצולמו בקומפקטית בינונית, אולימפוס FE-120 רק תגידו לאן) כרגע מתלבט בין S6000, S8000FD או האולימפוס למעלה ההבדל הבולט בין שני ה פוג'י הוא קיומו של פוקוס\זום על העדשה וMP יותר נמוך ל S6000
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.buydig.com/shop/product.aspx?sku=SAKBP007CL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830998135 ההבדל שבגללו אני מתלבט הוא עוד 20$ כמו שזה נראה היקרה יותר היא כנראה יעודית והזולה יותר ככל הנראה אוניברסלית האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה אם זה נכון? אשמח לעזרה ממישהו שמבין קצת. כדי לעזור לי לקנות בטריה ל TZ3 שלי . תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. מצאתי כמה דילים שנראים לא רע בכלל.. מקווה שמישהו מבין, יוכל להגיש עזרה. האופציות הן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EWGRD720 קצת חורג מהתקציב ואני מאוד קצר בכסף.. אבל אם היא הרבה יותר טובה נלך עליה. http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3141263 מתאימה, אני לא ממש מבין את ההבדל בינה לבין הקודמת. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCZR500 מחודשת.. אני לא רוצה אותה בעיקרון, כי אין אחריות.. אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי? מישהו מוכן לעזור לבחור? בעיקרון אני לא ממש מבין את ההבדל בין השתיים הראשונות.. מה קורה שם בדיוק? (חוץ מזה שעם השניה מקבלים קלטת). מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עכשיו ההודעה השתנתה... אני ממש לא יודע מה להחליט, עד לפני תקופה קצרה הייתי ממש נעול על ה S6500 ובאמת רציתי כזאת. עכשיו יש לי הזדמנות לקנות אותה, אבל שני דברים השתנו מאז: א) המחיר שלה עלה. ב) יצאה לה מחליפה - ה S8000. נתחיל עם ב' - ההגיון (הלאו דווקא הגיוני) אומר לקנות את המצלמה החדשה והזולה יותר , אך הנתונים מראים אחרת: -חיישן 1/2.35 לעומת חיישן 1/1.7 ומספר פיקסלים הגיוני יותר. -זמן חשיפה מינימלי של 4 שניות מול 30 שניות (זאת טעות??). מקסימלי 1/2000 מול 1/4000. -איטיות בצילום תמונות, 1.3 לשניה מול 2.2. -מסך קטן יותר ב0.1 אינץ' : -זום חשמלי רגיל. ב S6500 יש שליטה ידנית בזום. -וכמובן, איכות תמונה פחות טובה ב ISO גבוה בהשוואות באינטרנט. מצד שני, ל S8000 יש זום X1…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהדבר הכי חשוב לי במצלמה זה הגודל שלה, חשוב לי שיהיה אפשר לשים אותה בכיס ולשכוח ממנה. בחרתי את המצלמות הקטנות ביותר שיש להם לפחות 7 מגה פיקסל +. ההתלבטות שלי היא בין: Canon SD1000 / Ixus 70 Nikon S510 Pentax Optio S10 השוואה ישירה בנתונים הטכניים: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd1000%2Cnikon_cps510%2Cpentax_optios10&show=all בעיקרון הדבר היחיד שחשוב לי עכשיו זה האיכות תמונה, שום דבר מעבר. אם מישהו יוכל לעזור לי בסוגיה אודה לו מאוד... גם ביקורת על המוצרים מהרשת או במקרה ואחת המצלמות ברשותו גם תבורך... בנוסף מספרים אנשים אמרו לי שיש הרבה יותר features ל Canon מאשר ל Pentax ואפילו של Pentax חסרים כמה... מיש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככל שאני מעמיק ומתקדם בחיפוש אחר המצלמה הקומקפטית האולטימטיבית ומחדד את הדרישות שלי אני רק מתקשה יותר להחליט... שלוש הדרישות המוחלטות מבחינתי הינן עדשה רחבה, התמודדות עם תנאי תאורה נרחבים (בעיקר תאורה חלשה) וחדות תמונה. נראה לי שיש מעט מצלמות שעומדות בתנאים הנ"ל. ה-GX100 עושה רושם של המצלמה האיכותית ביותר בעלת חדות תמונה מצוינת שיכולה להסתדר גם בתנאי תאורה קשים. מעבר למחיר הגבוה בביקורות מציינים את הרעש הרב בכל תחומי הרגישות (dpreview למשל). השאלה היא האם אכן הרעש הנ"ל מופיע תמיד ופוגע באיכות התמונה (דווקא מרבית התמונות שמופיעות בביקורת הזאת נראות חדות ולא מגורענות בכלל). כמו כן, האם הדבר מחייב עיבוד ידני מאוחר יותר של התמונות לפני תצוגה/הדפסה. המצלמה השניה שמתאימה לדרישו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, הדיון היחידי שמזכיר את השם הזה כמה פעמים הוא דוקא צילום דיגיטלי ולכן אשאל את זה כאן. סוללות ה-eneloop של SANYO אמורות להחזיק 90% אחרי חצי שנה ו-85% מהמטען שלהם גם אחרי שנה, כך על פי היצרן. אכן יתרון ענקי על פני הסוללות הקיימות שאחרי שבוע כבר כמעט לא שמישות. רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הסוללות האלה, משתמש בהם או ראה איזה דיון באינטרנט שאפשר להטעין אותם עם מטענים מהירים. לסאניו אין היצע של מטענים מהירים ואני קצת חושש ששימוש במטען המהיר (כזה של חצי שעה) יגרום נזק לסוללה - דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה האולטימטיבית (לטעמי) - קומפקטית עם עדשה רחבה ואיכות תמונה שמתקרבת ככל הניתן לרפלקס, שיכולה לצלם בתנאי תאורה רחבים, וגם שאפשר לצלם איתה וידאו באיכות טובה ככל הניתן (סרטונים של עד 20 דק' לפחות). הזום אינו קריטי כלל. המצלמה מיועדת בעיקר לצילומי משפחה ונוף. תקציב -1.5K ש"ח עם אפשרות הגדלה עד 2.5K ש"ח. אחרי עיון וקריאה התמקדתי בדגמים הבאים: CANON SD700 (קראתי שהינה בעלת יכולת דינמית וחדות טובה יותר מה-SD800) SD800 SD1000 (היתרון שלה הינו בגודל הקטן יותר) A640 (אמורה לתת יכולת צילום וידאו טובה יחסית) FUJI E900 (החסרון שלה במפתח עדשה צר יותר) אשמח להמלצות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעונין לקנות את המצלמה הנ"ל לטיול בחו"ל למישהו יש נסיון איתה (או עם ה G7) ויכול לתת חוות דעת כלשהי? יש המלצות למצלמות אחרות באיכות דומה במחירים קרובים או נמוכים יותר (היא עולה סביבות ה 2300)? אשמח לכל תגובה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
צולם באוקטובר, מי יכול לנחש איפה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר היה אפשר להשיג מצלמה נורמלית רק ב-1000 ש"ח, בכל היותר זולות היו בעיות בתמונה כמו כתמים סגולים (די דומה לאיכות של מצלמת פלאפון האמת). אז אני חושב לקנות מצלמה למשפחה אבל התקציב די קטן, 1000 ש"ח זה כבר יותר מדי. אני רק רוצה מצלמה שאיכות התמונה תהיה סבירה, יהיה אפשר לצלם וידאו בצורה נומרלית (ולא רק דקה שתתפוס איזה 60 MB), ושהסוללה לא תגמר תוך כמה דקות. אשמח להצעות בנוגע למצלמות משתלמות במחירים זולים שיתאימו לצרכים שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-