עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dror_gh,

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rangerman,

התמונה האחרונה צולמה במקום חשוך במיוחד וב-ISO 6400 (כלומר ISO מקסימלי + push של שני סטופים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by barbone,

אופי הצילום: קצת את הילדים,שיצלם טוב גם INDOOR ובתנאי חשיכה זה חשוב לי מאוד כי הניקון האחרונה שלי ממש לא היתה מוצלחת בתנאי תאורה נמוכים. אני מעדיף קנון אבל פתוח להמלצות (נ.ב רק לא אולימפוס).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Alon Kuperberg,

האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TMJ,

מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KoM,

אז אולי לא הכי קלאסית כמו הבל אייר, אבל עדיין נעימה מאד לעין... עוד משהו שמתקשר לסט... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177501.new#new

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomz,

סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פעם שניה שזה קורה. בפעם הקודמת זה הסתדר מעצמו. אני מפעיל את המצלמה ומחבר אותה למחשב ורואה שכתוב PC על המצלמה, אבל היא לא מוכנה להופיע אצלי, והמחשב לא מודע לשום רכיב חומרה חדש. אני חייב לגשת לתמונות שיש עליה, ואין קורא כרטיסים בנמצא. מה אני עושה? (אתחול של המחשב לא עזר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Toxin II,

היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kawaii,

Nikon D1, tokyo at night from the 52nd floor (not my pic, and an old one,but i find it interesting) note: too big of an image, save it for full view pics from www.kimble.org

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shlomom,

מצא חן בעיני, רציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השאלה בכותרת.. המטרה למצוא את המצלמה הכי טובה לטיול שיתחיל בקרוב, התקציב עד 3000 שקל.. נתתי כמה אופציות שדברו איתי עליהן, אבל אני לא באמת מבין מי הכי טוב ולמה, פה אני צריך עזרה. חוץ מהצבעה הייתי שמח אם הייתם מסבירים גם למה מה שבחרתם עדיף על השאר עריכה: לינקים - Pentax K200D +18-55 Sony Alpha DSLR A200+18-70 Olympus E420 + 14-42+40-150 Nikon D60 + 18-55mm VR Lens

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מתלבט בין שתי מצלמות האחת עם חיישן CCD רגיל 1/1.8", והשני חיישן SUPER CCD HR 1/2.7 אותו מחיר פחות או יותר. אני יודע שמכנה יותר קטן יותר טוב, אבל ממה שהבנתי החיישנים סופר סיסידי איכותיים יותר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HORADRiM,

נתפס בשעת מעשה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 סלבדור דלי Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 אלמברה Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 לקראת נחיתה בחופי ספרד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by etay34,

שלום..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fungiman,

מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים