עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shlomom,

מצא חן בעיני, רציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כרגע אני מצלם עם עדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה (17-55 מיוצבת). לפעמים גם יוצא לי לצלם עם עדשת זום ישנה (Canon 75-300 USM) אבל היא באמת לא ברמה של המצלמה אז אין מה לדבר. כשאני מצלם עם ה-17-55 סה"כ יש תוצאות טובות, אבל ממש לא מדהימות, כאשר עיקר הבעיה היא בחדות. קשה להגיע איתה לתמונות 'מדויקות' באמת. כשהתאורה ממש חזקה זה איכשהו נראה יותר טוב, אבל כשמצלמים בתנאים פחות מושלמים אני לא ממש מרוצה. כמובן שבאיזו גבוה כבר נכנס עוד רעש אבל לא על זה אני מדבר. פשוט התמונות לא נראות חדות מספיק חלק גדול מהזמן גם כשאני בפוקוס 100% תקין. זה נראה בסדר, פשוט לא ממש טוב. וזה די מעצבן במצלמה כזאת, לקבל תמונות 'בסדר'. מה עוד, כשהאיזו כבר כן יותר גבוה 400-800 ככה, אז ממש קשה להוציא תמונה שתראה ט…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, מחפש מצלמה סופרקומפקטית כמתנה לאחותי שיולדת בימים הקרובים (לצילום התינוקת). להלן התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר את התינוקת, מכאן שיהיו צילומים גם בבית בשעות הערב עם תנאי תאורה חלשים יותר. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Aviko,

אהלן. מזה זמן מה שאני מחפש מצלמה בתקציב של עד 600 ש"ח, ומכיוון ואינני מבין בנושא אני פונה אליכם. הדרישות של הם: - צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה). - צילום נוף מעל לממוצע - צילום פנים מעל לממוצע. - עד 600 ש"ח - זום גדול יחסית. פרטים אודות המצלמה תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739569 אשמח לדעתכם המקצועית על המצלמה הנ"ל, או המלצתכם למצלמה אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sagi5,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by slim_shady,

הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dror_gh,

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TMJ,

מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nick_Less,

תמונה שצילמתי היום,יש לי עוד כמה תמונות של שקיעות אם תרצו אני אעלה גם אותן.. צולם בSony F828 חשיפה 1/30 צמצם F5.6

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by IAF.ofek,

בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן מהו היתרון בצילום בפורמט RAW? אם יש בכלל... מהו הגורם לגודל קובץ הגדול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kawaii,

Nikon D1, tokyo at night from the 52nd floor (not my pic, and an old one,but i find it interesting) note: too big of an image, save it for full view pics from www.kimble.org

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by etay34,

שלום..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shshmul,

מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. פעם שניה שזה קורה. בפעם הקודמת זה הסתדר מעצמו. אני מפעיל את המצלמה ומחבר אותה למחשב ורואה שכתוב PC על המצלמה, אבל היא לא מוכנה להופיע אצלי, והמחשב לא מודע לשום רכיב חומרה חדש. אני חייב לגשת לתמונות שיש עליה, ואין קורא כרטיסים בנמצא. מה אני עושה? (אתחול של המחשב לא עזר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hakoki,

צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HORADRiM,

נתפס בשעת מעשה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Toxin II,

היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roei88,

איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. השאלה בכותרת.. המטרה למצוא את המצלמה הכי טובה לטיול שיתחיל בקרוב, התקציב עד 3000 שקל.. נתתי כמה אופציות שדברו איתי עליהן, אבל אני לא באמת מבין מי הכי טוב ולמה, פה אני צריך עזרה. חוץ מהצבעה הייתי שמח אם הייתם מסבירים גם למה מה שבחרתם עדיף על השאר עריכה: לינקים - Pentax K200D +18-55 Sony Alpha DSLR A200+18-70 Olympus E420 + 14-42+40-150 Nikon D60 + 18-55mm VR Lens

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים