צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני אוהב את התמונה הזאת כי הכל בה ישר מהחישן של המצלמה (רק הקטנה ומסגרת שלי). נדיר לראות תמונות כאלה בזמן האחרון. אני מרוצה P7220359 .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מזה זמן מה שאני מחפש מצלמה בתקציב של עד 600 ש"ח, ומכיוון ואינני מבין בנושא אני פונה אליכם. הדרישות של הם: - צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה). - צילום נוף מעל לממוצע - צילום פנים מעל לממוצע. - עד 600 ש"ח - זום גדול יחסית. פרטים אודות המצלמה תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739569 אשמח לדעתכם המקצועית על המצלמה הנ"ל, או המלצתכם למצלמה אחרת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שיביא עצות והסברים על אפשרויות בעיברית עם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.camerapedia.org/wiki/Kodak_Retina_Automatic_I_II_III#Typ_032_Retina_Automatic_II מצאתי בבית שלי את המצלמה הזו, גרסא II שלה, עם כיסוי עור ענתיקה מגניב, נראית ממש חמודה, ורציתי לדעת אם אפשר לקנות לה סרט צילום עדיין שיתאים לה ואני אוכל לקחת כמה תמונות בעזרתה, או שעבר זמנה והיא חסרת תועלת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בניגוד לעיניות האופטיות המוצלחות של מצלמות רפלקס, לעיניות אופטיות של קומפקטיות (עיניות חלון) יש מספר חסרונות משמעותיים שהופכים אותן לפתרון מאוד לא מוצלח בעיני. אני מעדיף להשתמש במסך ה-LCD בגלל הסיבות הבאות: חוסר דיוק כתוצאה מאחוז כיסוי נמוך. עיניות חלון אופטיות מציגות כ-80% מהתמונה, בהשוואה ל-100% במסכי LCD (ו-95% ברוב מצלמות ה-DSLR). המגבלה הזו משמעותית במיוחד בצילום נושאים שדורשים זווית רחבה, בגלל שחלק מהתמונה שיוצרת העדשה פשוט לא מופיע בעינית ולכן לא ניתן להתייחס אליו בבניית הקומפוזיציה. באופן מעשי זה הופך עדשות 28 מ"מ לשוות ערך ל-35 מ"מ או צר יותר. העדר תצוגה של פרטים טכניים. כשמצלמים עם עינית אופטית לא ניתן לראות שום פרטים טכניים על הצילום. זה מאוד מגביל את היכולת ל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש תשובה חד משמעית איזה מצלמה בעלת 5 מגה-פיקסל וזום ענק של בין 10 ל-12 (אופטי) יותר טובה: (ההשוואה מתייחסת רק למצלמות הזמינות כרגע בשוק ולא לדוגמה ל-IS2 של קנון שיוצאת רק עוד חודש בקירוב) Z5 של קוניקה מינולטה DMC-FZ5 של פנסוניק DMC-FZ20 של פנסוניק Cyber-shot DSC-H1 של סוני השוואה של המצלמות אחת מול השנייה ביקורת על ה- Z5 ביקורת על ה- DMC-FZ5 ביקורת על ה- DMC-FZ20 ביקורת על ה- Cyber-shot DSC-H1
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז אולי לא הכי קלאסית כמו הבל אייר, אבל עדיין נעימה מאד לעין... עוד משהו שמתקשר לסט... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177501.new#new
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. המטרה למצוא את המצלמה הכי טובה לטיול שיתחיל בקרוב, התקציב עד 3000 שקל.. נתתי כמה אופציות שדברו איתי עליהן, אבל אני לא באמת מבין מי הכי טוב ולמה, פה אני צריך עזרה. חוץ מהצבעה הייתי שמח אם הייתם מסבירים גם למה מה שבחרתם עדיף על השאר עריכה: לינקים - Pentax K200D +18-55 Sony Alpha DSLR A200+18-70 Olympus E420 + 14-42+40-150 Nikon D60 + 18-55mm VR Lens
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו, סוף סוף החלפתי את המצלמה הישנה שלי FUJI S5000. היא ליוותה אותי ברגעים הטובים והקשים (מבחינת תאורה ). היום החלפתי אותה במצלמת PENTAX X70 חדשה. עלתה לי 1900 שקל, שווה מאוד את המחיר!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מצלמות האחת עם חיישן CCD רגיל 1/1.8", והשני חיישן SUPER CCD HR 1/2.7 אותו מחיר פחות או יותר. אני יודע שמכנה יותר קטן יותר טוב, אבל ממה שהבנתי החיישנים סופר סיסידי איכותיים יותר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם, קיבלתי הצעות מחיר לשתי המצלמות הנ"ל (Canon A590IS Olympos FE330) ואני מעוניין לדעת איזה מצלמה כדאית יותר (שתיהן באותו מחיר.) לפי מה שראיתי לקנון יש זום אופטי X4 ולאולימפוס יש X5 ..האם זה הבדל משמעותי? בנוסף,עם האולימפוס אני מקבל תיק+סוללות נטענות וזיכרון 1GB אולם עם הקנון אני מקבל 4GB (בלי תיק ) . בעיקרון אני נוטה יותר לכיוון הקנון .. החברה ממש מוכרת ואמינה (לדעתי יותר מאולימפוס) אבל אני מחפש את הטובה מבין שתיהם.(לא משנה לי הגודל או המשקל). בעיקרון אני רוצה את המצלמה לנסיעה שלי לפולין בקרוב, אז אני צריך שתיהיה עמידה בתנאים כמו שם (מבחינת צילום במזג אוויר שכזה וכו) אך יהיה בה שימוש גם בארצנו הקטנה גם ביום וגם בלילה. אשמח אם לא תבקשו ממני לעשות את הש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) עדשה שמתחילה ב28 MM 2) LCD מסתובב 3) חישן עם רגישות ISO טובה (לפחות כמו של F31 ) 4) היסטוגרמה LIVE יש חיה כזאת ? לדעתי אין . (זה לאחר דיסקוסים ארוכים בפורם פה )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשונה זה צילום שעשיתי במטווח לילה בבא"פ דרום. חשיפה ארוכה עם חצובה מיני. יצא קצת מגורען אבל מה לעשות :-\ תמונה שנייה (מאקרו) צולמה על גבול ישראל-סיני באחת העצירות עם הסופה בחפ"ק. שלישית זה Crop בגודל מלא של הזבוב [attachment deleted by admin]
-
-
יצא לי להתאמן קצת לאחרונה על אספקטים חשובים ביצירת פריים טוב כמו איזון לבן, קומפוזיציה, ובוקה. הסט האחרון שצילמתי בפסח נתן לי במה לנסות דברים חדשים והתוצאות הדהימו אותי. אך אני ללא הדרכה, המדריך הכי טוב שלי עד עכשיו זה העין שלי והשיפוט שלי. אני רוצה להתקדם עם זה הלאה ולדעת איפה אני עומד. אני אתן פה תמונה, ואני צריך את הביקורת שלכם לגבי האספקטים הבאים: -איזון לבן -בוקה (למרות הסובייקטיביות) -קומפוזיציה -הולכת עין התמונה צולמה כאשר אחיין שלי היה בנחל שהמים בו קרים מאוד, ההבעה טבעית, חיכיתי שזה יקרה עריכה:שימו לב שהפורום החדש חותך את התמונה מצד שמאל שלה וזורק את זה לפס גלילה. קחו את זה הצידה כדי לראות את ההמשך של התמונה גרסה גדולה של התמונה 1:1 כמו שיצאה מהמצלמה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקים ראשונים בפוטושופ, מצפה להארות והערות (רצוי בונות) http://www.siz.co.il/up/gwetzzzvknlw.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות (אפשרי גם בחו"ל), מצלמה סופר-קומפקטית. הדרישות מהמצלמה הן בעיקר איכות גבוהה של תמונה, לא צריך זום גדול, לפחות 8 מגה פיקסל (יש סיכוי להדפסות גדולות), ומהירות צילום (כלומר שאני לא צריך לחכות בין צילום לצילום יותר משנייה, שגם זה הרבה. ממה שראיתי בפורום ההמלצה הגדולה היא של חברת fuji, וכשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי את ה- z200fd החדשה. ממה שקראתי עליה היא ניראת לי אחלה מצלמה, גם קטנה וגם איכותית. השאלה היא אם יש למישהו פרטים עליה? מחיר? איפה ניתן להשיג? (גם מחו"ל), או אם יש המלצה על מצלמה אחרת? מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע את הכמה מאות שקלים יותר אם המצלמה תצדיק זאת, ובעת קנייה מחו"ל המחיר זול יותר אז אני מאמין שבסביבות ה-400$ צריך להיות מספיק לא? יש אפשרות ליו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-