עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tomz,

סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 סלבדור דלי Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 אלמברה Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 לקראת נחיתה בחופי ספרד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by slim_shady,

הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kawaii,

Nikon D1, tokyo at night from the 52nd floor (not my pic, and an old one,but i find it interesting) note: too big of an image, save it for full view pics from www.kimble.org

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rangerman,

התמונה האחרונה צולמה במקום חשוך במיוחד וב-ISO 6400 (כלומר ISO מקסימלי + push של שני סטופים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by R0ck,

בברכת חג שמח לצלמי זון. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה בכותרת.. המטרה למצוא את המצלמה הכי טובה לטיול שיתחיל בקרוב, התקציב עד 3000 שקל.. נתתי כמה אופציות שדברו איתי עליהן, אבל אני לא באמת מבין מי הכי טוב ולמה, פה אני צריך עזרה. חוץ מהצבעה הייתי שמח אם הייתם מסבירים גם למה מה שבחרתם עדיף על השאר עריכה: לינקים - Pentax K200D +18-55 Sony Alpha DSLR A200+18-70 Olympus E420 + 14-42+40-150 Nikon D60 + 18-55mm VR Lens

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by benor,

להבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פעם שניה שזה קורה. בפעם הקודמת זה הסתדר מעצמו. אני מפעיל את המצלמה ומחבר אותה למחשב ורואה שכתוב PC על המצלמה, אבל היא לא מוכנה להופיע אצלי, והמחשב לא מודע לשום רכיב חומרה חדש. אני חייב לגשת לתמונות שיש עליה, ואין קורא כרטיסים בנמצא. מה אני עושה? (אתחול של המחשב לא עזר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KoM,

אז אולי לא הכי קלאסית כמו הבל אייר, אבל עדיין נעימה מאד לעין... עוד משהו שמתקשר לסט... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177501.new#new

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TMJ,

מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Toxin II,

היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Aviko,

אהלן. מזה זמן מה שאני מחפש מצלמה בתקציב של עד 600 ש"ח, ומכיוון ואינני מבין בנושא אני פונה אליכם. הדרישות של הם: - צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה). - צילום נוף מעל לממוצע - צילום פנים מעל לממוצע. - עד 600 ש"ח - זום גדול יחסית. פרטים אודות המצלמה תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739569 אשמח לדעתכם המקצועית על המצלמה הנ"ל, או המלצתכם למצלמה אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Chevy,

בטח ציפיתם לראות שחייה בעירום ובחורות, אז זהו שלא.... Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 שימו לב איך הכיסאות מסודרים Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 ולמי שמחפש רקע למחשב -

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

תגובות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1) עדשה שמתחילה ב28 MM 2) LCD מסתובב 3) חישן עם רגישות ISO טובה (לפחות כמו של F31 ) 4) היסטוגרמה LIVE יש חיה כזאת ? לדעתי אין . (זה לאחר דיסקוסים ארוכים בפורם פה )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by broshi,

מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dimitryus,

צילום סטודיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HORADRiM,

נתפס בשעת מעשה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by overload,

אני אוהב את התמונה הזאת כי הכל בה ישר מהחישן של המצלמה (רק הקטנה ומסגרת שלי). נדיר לראות תמונות כאלה בזמן האחרון. אני מרוצה P7220359 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PeteRoy,

זוג עם אופנוע בלילה צולם עם Canon 5D Mark 4 50mm 1.2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים בחו"ל, משפחה, ארועים, מיקרו. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? למרות שיש לי, לא עם חצובה. ע"י השענה על קיר, עמוד וכו'. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן. התמונות שלה רק 4MP. איכות הוידאו לא מספקת ואין בו אפשרות לזום. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by vsync,

http://www.camerapedia.org/wiki/Kodak_Retina_Automatic_I_II_III#Typ_032_Retina_Automatic_II מצאתי בבית שלי את המצלמה הזו, גרסא II שלה, עם כיסוי עור ענתיקה מגניב, נראית ממש חמודה, ורציתי לדעת אם אפשר לקנות לה סרט צילום עדיין שיתאים לה ואני אוכל לקחת כמה תמונות בעזרתה, או שעבר זמנה והיא חסרת תועלת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים