צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי רוצה לקנות מצלמה. הוא חשב על Nikon 5400 CoolPix. יש איתה בעיות? האם יש מצלמות טובות ממנה בתקציב הנ"ל? חשבתי כאפשרות על המצלמה הזאת: Olympus C5060 מה דעתכם? מה שחשוב לו שם זה עדשה רחבת זווית לפחות 28MM. ולפחות 4 מגה פיקסל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מצלמות הווידיאו הללו... מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם שניה שזה קורה. בפעם הקודמת זה הסתדר מעצמו. אני מפעיל את המצלמה ומחבר אותה למחשב ורואה שכתוב PC על המצלמה, אבל היא לא מוכנה להופיע אצלי, והמחשב לא מודע לשום רכיב חומרה חדש. אני חייב לגשת לתמונות שיש עליה, ואין קורא כרטיסים בנמצא. מה אני עושה? (אתחול של המחשב לא עזר)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין: canon sd 630/ixus 65 לבין: casio exlim z600 חשוב לי התצוגה של מסך רחב, ותמונות טובות. למי שיש הצעה אחרת שגם בתקציב (עד 1500 ש"ח) אשמח גם לשמוע. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית לטיולים לחול התקציב שלי הוא 1200. אני רוצה שהזום יהיה 10X ומעלה ושהמצלמה תהיה טובה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטריד אותי האובר על הקופסא, איך שלא ניסיתי לסדר בעריכת RAW בפוטושופ לא הצלחתי:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטית אבל זה לא משנה שהמצלמה תהיה נוחה - כוון וצלם המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ילדים קטנים אחת בת 8 ועוד 2 בני שנה גם לפעמים צילומי טיולים ונופים (פחות חשוב) חובה איכות וידאו טובה ללא הגבלת זמן צילום אממ זהו בעיקרון .. יש אפשרות לחריגה עד 1,200 אם ממש משתלם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בטח ציפיתם לראות שחייה בעירום ובחורות, אז זהו שלא.... Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 שימו לב איך הכיסאות מסודרים Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 ולמי שמחפש רקע למחשב -
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים בחו"ל, משפחה, ארועים, מיקרו. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? למרות שיש לי, לא עם חצובה. ע"י השענה על קיר, עמוד וכו'. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן. התמונות שלה רק 4MP. איכות הוידאו לא מספקת ואין בו אפשרות לזום. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה ראשונה שלי http://img86.imageshack.us/my.php?image=img0023copy3bs.jpg יש עצות לשיפור? אם תרצו אני יעלה את התמונה המקורית ותוכלו לעשות עריכה משלכם!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני כבר דיי הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה נורמלית אני אוהב לצלם בטבע נופים וסתם כל מה שאפשר רק שאין לי עם מה פעם הייתה לי CANON A75 אבל היא כבר הלכה לעולמה אני מכיר ויודע פחות או יותר להשתמש בפונקציות ידניות ואני בהתלבטות קשה לגבי רכישת מצלמה לפי מה שקראתי בהרבה מקומות פה בפורום ובעוד פורומים ממליצים על S9600 כי S6500 כבר לא מוכרים ראיתי שגם S5 אומרים שטוב D40 רק הגוף (אין קיט שלם?) מה יש לכם להמליץ לי אני בהתלבטות בין 3 המצלמות עם יש DSLR טובה בתקציב שלי כולל עדשה אז אשמח עם תמליצו תודה אלכס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמונה מיום שבת האחרון, תגובות יתקבלו בברכה תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-