צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטית אבל זה לא משנה שהמצלמה תהיה נוחה - כוון וצלם המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ילדים קטנים אחת בת 8 ועוד 2 בני שנה גם לפעמים צילומי טיולים ונופים (פחות חשוב) חובה איכות וידאו טובה ללא הגבלת זמן צילום אממ זהו בעיקרון .. יש אפשרות לחריגה עד 1,200 אם ממש משתלם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני קונה מצלמת ווידאו ( ואני מקווה שזה הפורום המתאים ) כמה דברים על המצלמה שאני צריך - מצלמה לצילום סרטים של 3-20 דקות ועריכתם במאקינטוש או בPC - חשוב שיהיה אפשר להעביר את הנתונים למחשב באמצעות USB 2 - שיהיה צילום ווידאו באיכות טובה - סאונד באיכות טובה מאוד - איכות טובה בצילום בחדר לא מואר ( שעות אחה"צ ) - צילום לילה - צילום סטילס ( שיהיה בינוני + ) - זום אופטי של X12 ומעלה העדפה לסוני ופנסוניק . תקציב - 3,000 עד 4,500 ש"ח ( קונה בארץ )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג בתחום... ??? בבקשה המלצות ... נ.ב אני רוצה קצת ללמוד על נתונים מה טוב ומה לא...כדי שאני יוכל לחפש לבד...מה צריך לדעת??.. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
התמונה האחרונה צולמה במקום חשוך במיוחד וב-ISO 6400 (כלומר ISO מקסימלי + push של שני סטופים).
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית לטיולים לחול התקציב שלי הוא 1200. אני רוצה שהזום יהיה 10X ומעלה ושהמצלמה תהיה טובה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לה אוטו פוקוס מדהים וזום מעולה הכי מעניין זה שהמצלמה תוצרת יפן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי רוצה לקנות מצלמה. הוא חשב על Nikon 5400 CoolPix. יש איתה בעיות? האם יש מצלמות טובות ממנה בתקציב הנ"ל? חשבתי כאפשרות על המצלמה הזאת: Olympus C5060 מה דעתכם? מה שחשוב לו שם זה עדשה רחבת זווית לפחות 28MM. ולפחות 4 מגה פיקסל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המצלמות בפלפונים יהיו מתי שהוא כל כך טובים , שלא יהיה צורך במצלמות דיגיטליות/רגילות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת: http://img89.exs.cx/my.php?loc=img89ℑ=img09208zd.jpg מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תאמת אין לי מושג בכל הקשור לצילום דיגיטלי.. אבא שלי מחפש מצלמה איכותית וטובה.. כרגע עשיתי סריקה טקנה בפורום וראיתי על המלצות על.. FUJI F11 והקנון a610 איזה מצלמה יותר מומלצת מבין שניהם(מה היתרון שלה?) והאם אתם ממליצים על עוד מצלמות...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-