עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by IAF.ofek,

שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by sagi5,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by asta,

בעיון בדף הבא : http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Ccanon_s3is&show=all רואים שישנם מספר הבדלים .אולם בתור אחד שלא מכיר כול כך את המושגים הטכניים השונים,אני לא ממש יודע עד כמה הם גדולים. האם ההבדלים הללו משמעותיים ושווים את ההפרש של כ-700 שח בין שני הדגמים? חשוב לי : שיצאו תוצאות טובות בצילום ללא פלש ,בתנאי תאורה נחותים. שהקליפ וידיאו יהיה איכותי. שהמייצב האופטי והאוטופוקוס יתפקדו היטב בזום המקסימלי x12 ובתנאי תאורה ירודים , בשני המצבים גם בצילום stills וגם בצילום קטע וידיאו. במידה וישנה מצלמה אחרת (עם מייצב תמונה +זום גבוהה +אפשרות צילום וידיאו 640x480 - fps 30 +מסך מיפרקי +הזנת מתח מסוללות אצבע ניטענות -AA ) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים, גמלה בליבי החלטה סוף סוף לקנות מצלמת Point and Shoot איכותית ודנדשה. אחרי נבירה לא קצרה ברשת הגעתי לשתי מתמודדות ראויות למדי - ה-TZ10 הקלאסית שנמכרת כיום מחיר "מצחיק" בגלל שהדגמים החדשים הגיעו, וה-HZ30/WB600 של סמסונג, שלפי מה שהבנתי (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה) היא ה-HZ35W שכיכבה בראונדאפ של dpreview, רק ללא GPS (לא כ"כ ברור לי מה התוספת או החוסר של ה-W בשם אומר). ממה שראיתי/קראתי/הבנתי, ל-TZ10 יש ביצועים טובים all around ועדשה מעולה, ול-HZ30 יש יתרונות כמו מסך AMOLED (שוב, תקנו אותי בבקשה אם מדובר למעשה בדגם אחר), זום אופטי של X15 וצילום וידאו HD. אשמח לשמוע האם כדאי לבחור באחריות של יורוקום בתוספת מחיר (במקרה של הפנסוניק, לדוגמא), או באחריות מוגדלת של Mac…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי אני טס לנפאל בספטמבר אמנם יש עוד זמן אבל יש דברים כממו מצלמה שהייתי מעדיף להסגר עליהם כמה שיותר מוקדם כי אני לא מבין בזה בכלל, אז ככה צריך שהיא תצלפ נופים בצורה טובה מאוד אפילו ועמידה למכות, מה עוד אתם חושבים שעדיף? תדוה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. האם זה אפשרי? מצלמת קאנון A530...

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rhin0,

התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  17. נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by שניצל,

לפני כמה חודשים הייתי עם חברתי בברצלונה. סוף סוף עברנו על התמונות כדי לפתח אותן (זה נחמד שיש אלבום פיזי להסתכל בו), אז בחרתי כמה תמונות להעלות. התמונות צולמו ב-Fujifilm A350. שוק לה בוקריה: מבט מלמעלה: המנזר שעל מונסרט: מנזר סן ז'ואן על אחת מפסגות ההר:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by enzo,

הייתי היום בחנות והתעניינתי בדגם הנ"ל.המוכר אמר שבעקבות ה-RECALL שהיה מלפני כמה חודשים אין כעת להשיג אותו וגם כשיגיע עדיף לחכות כמה חודשים כדי לוודא שאין בעיות, הוא אמר שככה זה לגבי כל RECALL ולא ספציפי לגבי זה בלבד. אז חשבתי לתומי שזה היה מלפני כמה חודשים רבים ואני מניח שניקון כבר תיקנו ולא ייתכן שאין מלאי תקין. האם ייתכן שאכן המוכר צדק ולהאמין לו או שפשוט בגלל שלא היה לו את הדגם בחנות הוא בחר לסבן אותי? דבר נוסף, בחנות היו D90 ו-D60 שניהם הרגישו לי נוח אך ה-60 הרגישה BULKY בעיקר בחלק האחורי אך היא מאוד קורצת לעין.הרגשתי גם את ה-500D ולא היה לי נוח משום מה למרות שהיא לא בתכנון שלי בכלל. השאלה לגבי ה-60 (כנ"ל לגבי ה-D5000) היא האם היעדר מנוע פוקוס פנימי הוא קריטי וחשוב? …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by KoM,

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  21. מה אתם חושבים על המצלמה SONY V1???? אני ראיתי אותה ב-2500 ש"ח. מה אתם חושבים, כדאי לקנות או שיש אלטרנטיבות יותר טובות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SuperDuper,

שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח. עד עכשיו הייתי עם הקנון שבכותרת ואני רוצה לעבור למצלמה קומפקטית. עדיף שתהיה איכותית יותר מהקנון שהייתה לי אבל בשום פנים ואופן שלא תיפול ממנה. תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by scylla,

שלום, אומנם הרוב כאן אני מניח משתמש בפוטושופ אבל היא לא חינמית ואין לי פתרון קבוע לבעיה הזאת. הורדתי פוטושופ אלמנטס 6.0 ראיתי שזו תוכנה מיועדת לעריכת תמונות. הבעיה שהורדתי TRIAL VERSION שתקפה ל30 יום. יש איזו תוכנה פשוטה לעריכת תמונות שאתם מכירים שאין בעיה להוריד? וללא קשר, מה בדר"כ המאפיינים שמתקנים בתמונה? בברכה, אופיר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.