עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

שמתי לב במבחנים של ה-C8080 שהמצלמה מפיקה פחות רעשים תחת ISO 100 מאשר ב-ISO 50. האם זה נכון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orlupo,

נוסע למטה. צולם ברכבל של חיפה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by idofr,

היייייייי הייי כולם עכשיו חזרתי לי מ4 ימים באילת שבהם בין היתר ניסיתי את הכיסוי החדש שלי למצלמה (ישששש זה סוף סוף הגיעע) ניסיתי לערך כמה תמונות למרות שלדעתי לא יצא מדהים (המקור יצא ס22ה ביותר ) אני מעלה כמה תמונות ( מתוכם רק אחת ערוכה ו2 רק הוספתי מסגרת והקטנתי) בכול מיקרה הקיצר לכל הגלריה (הלא ערוכה ) : http://new.photos.yahoo.com/idofriman/albums ועכשיו... הפעמון (ת'אמת העלתי בעיקר מריף הדולפינים כי התמונות מהסט"יל של הסטיל לא יצאו משו .. תמונות של אנשים שצללתי איתם לא ממש מעניין וכל השאר לא הצלחתי לערוך נורמאלי בכול מיקרה הכול בגלריה ואם יש לכם העצות לעריכה לכול תמונה שם זה יתקבל בבכרה ) הדג.. (סתם תמונה יפה לא מיוחדת או משו..) הדולפינים... תהנו עריכ…

6. Started by Psyco_Dad,

לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asaf44,

ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by Shmoolik,

אהלן ,אני נוסע לטיול במזרח ואני רוצה לקנות מצלמה שתצלם באיכות טובה ,שתיהיה בה אפשרות לווידאו עם סאונד באיכות טובה. שתיהיה נוחה וידידותית עם מצבי צילום מוגדרים מראש כי אני לא ממש מבין בזה , אבל עדיין שתיהיה אופציה לשחק קצת וללמוד את המצלמה. עדיפות לקטנה וקומפקטית שלא צריכה תיק נשיאה נוסף. שהמסך יהיה יחסית גדול , וללא זמן המתנה ארוך ומייגע בין תמונה לתמונה , שתרוץ חלק.. (גם בתפריטים). אפשרות לחצובה קטנה שיש לי , אני מניח שהאופציה קיימת בכל מצלמה.. ויכולת צילום טובה בתנאי תאורה חלשים. בקיצור שתיהיה אחלה מצלמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, הגיע הזמן להתחדש במצלמה חדשה, שתי המצלמות הקומפקטיות שיש בבית עומדות לסיים את חייהן ועוד חודש אני טס לחו"ל, לכן מחפש מצלמה חדשה. ונעבור לשאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1600 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי, אוהב לצלם ולשחק עם המצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות של קאנון, מה שהגביל אותי היה הצילום וידאו גרוע, זום קטן, צילום בתנאי תאורה חלשה לא מספק 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים בא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אחותי טסה לדרום אמריקה לחצי שנה+, ואני מחפש לה מצלמה דיגייטלית שתיהיה עמידה וחסינה ממים. חשוב לי מאוד החסינות ממים עקב כך שהיא הולכת להיות בדרום אמריקה גם בתקופה החורפית. אשמח שהיא תיהיה כמה שיותר חסינה מנפילות וזעזועים (ברור לי שאין כזה דבר חסינה לחלוטין) וכמובן, שבמבחן התוצאה, התמונות ייצאו טובות ואיכותיות. התקציב הוא עד 2000 שקל. 2 מצלמות עיקריות שנכנסות לתקציב הם: 1. Sony Cybershot DSC TX5 שעולה כ-1100 ש"ח 2. Olympus Tough TG810 שעולה כ- 1400 ש"ח תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by shshmul,

למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by MiniMizer,

אני מחפש עדשת 18-250 ל-K200D שלי, וראיתי שיש מספר אופציות: העדשה של סיגמה: http://www.sigmaphoto.com/shop/18-250mm-f35-63-dc-os-hsm-sigma העדשה של טמרון: http://www.tamron.com/lenses/prod/18250_diII.asp העדשה של סיגמה היא מעט יותר יקרה, אבל מכילה מייצב תמונה מובנה. מכיוון שב-K200D יש כבר מייצב מובנה, אני לא רואה סיבה לרכוש גם עדשה עם מייצב נפרד - יש בזה טעם כלשהו? זה יעבוד בכלל, אם גם המייצב של המצלמה מופעל בו זמנית? כמו כן, האם יש המלצות על עדשות אחרות עם אותו טווח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, בסוף השבוע והשבוע הבא אני מתחיל סאשנים של צילומי מורות וקבוצות תלמידים לספר מחזור לסוף שנה. יש טיפים שאתם ממליצים לי להשתמש בהם? אני משתמש ב-K200D 95 אחוז מהצילומים יהיו באור יום בחוץ, ככה שכל העניין של פלאש יורד. בתודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  17. Started by KoM,

אני לא הכי אוהב טיולים משפחתיים, אבל זה מה שהיה היום, לפחות יש פריחה מדהימה בחוץ אז יצאתי לצלם כמה דברים.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GAL_FX,

שיקיעות : כל השקיעות צולמו מביתי !! http://img142.exs.cx/my.php?loc=img142ℑ=dscf00356qq.jpg http://img31.exs.cx/my.php?loc=img31ℑ=dscf00590ja.jpg פח זבל : את הפח הזה צילמתי מהבית שלי בקומה התשיעית http://img24.exs.cx/my.php?loc=img24ℑ=dscf00347gs.jpg ועוד סתם תמונה של מצית זיפו : http://img31.exs.cx/my.php?loc=img31ℑ=dscf00547sl.jpg דרך אגב לא לשיכוח שאלה הן התמונות הראשונות שלי ... אשמח לקלב טיפים

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אחת מטיול שנתי, השניה מחלון הבית הקודם שלי. אני די חובבן, אבל הייתי שמח לשמוע קצת תגובות

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by psychuil,

ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by sgsg,

אחרי שקראתי בפורום ובאינטרנט די נסגרתי שה- F100FD היא המצלמה שמתאימה לי, אבל אתמול שמתי לב שכאן: http://www.dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/page11.asp כאשר השוו את המצלמות בצילום במקום סגור ה- FUJI בחרה מסיבה כלשהי לצלם ב- ISO 800, הרבה מעבר לאחרות, וניתן לראות שהתמונה של הקנון יותר איכותית במקרה הזה. אני אשמח לשמוע מנסיון של בעלי המצלמה אם באמת היא בוחרת מראש ISO גבוה כל כך במצבים של אור מעומעם. אני יודע שהיתרון הגדול שלה הוא בצילומים מסוג זה, אבל התמונה הזו משכה את תשומת הלב שלי, במיוחד לאור התוצאות הטובות בצילום ב- ISO נמוך בהרבה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  23. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by shuy,

תמונה "אומנותית" ראשונה שלי עם ה-Z3 ובכלל... בעקבות סדר שעשיתי בחדר שלי מצאתי כמה דברים מתקופת הסדיר שלי... הגוונים בתמונה כהים בכוונה. איך התמונה בכללי (נא להתחשב בעובדה שזו כאמור התמונה האומנותית הראשונה שלי)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Chevy,

פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.