צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צילום וידאו חשוב. אין לי שום חשיבות לחברה הרעיון הוא לקבל את התמורה הכי גבוהה למחיר. אין לי עניין במגוון אביזרים הסיכויים נמוכים שאני ארכוש משהו שונה מעדשת טלה ואולי עדשה מהירה אחת. עמכם התודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר. יובל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ימשיך את רצף תמונות החורף/שלג האחרון עם תמונות מאתר הסקי אלפנדורף/ווגריין שבאוסטריה. טיפוח של הבובה אחרי סופת השלגים של הלילה ופנורמה ענקית שצילמתי ביום האחרון -
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לנסוע לנפאל לחודש בערך ורציתי לקנות מצלמה חשבתי על canon sx10 is, או olympus sp590 יש לשתיהן עדשה רחבה ומגיעות ל x20/x26. מה אתם אומרים? מי מהן המומלצת? האם יש משהו אחר? מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1.8K אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים יותר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
היי אנימעוניין לצלם מספר תכשיטים שברשותי אולם איני מצליח להביא לידי ביטוי את היופי שהלם בעזרת צילום. כל שיטה של צילום שאני מנסה יוצאת או חשוכה מדי או מוארת מדי - בכל מקרה לא רואים את היופי האמיתי של התכשיט. איך הכי מומלץ לדעתכם לצלם תכשיטים בעזרת ציוד ביתי? יש לי כרגע מצלמה דיגיטלית (CANON 520A), ומנורת שולחן פלורסנטית
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, זה ממש הזוי אבל צילמו את אמא שלי במצלמה 500D http://www.dpreview.com/news/0903/09032504canoneos500d.asp אם תסתכלו מאחורי אמא שלי יש איזשהי דמות ואני דיי בטוח שזאת לא אמא שלי (מה שנמצא מאחוריה בצד ימין) אם תוכלו אולי להגיד או לרמוז אם זאת היא או שבכלל זאת השתקפות של משהו http://www.siz.co.il/my.php?i=m1hgodrndmmi.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-