צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי למכור את המצלמה sx20is בסביבות 1000 שח כולל האביזירים? ואיזו מצלמה כדאי לקחת אם אני רוצה קומפקטית שתוציא לי תמונות טובות??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר. יובל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר הלכתי לצלם משהו שתיכננתי לצלם בחופש,ובדרך עברתי ליד שדה חרציות,במקרה ראיתי זבובונים יושבים להם בנחת על החרציות,שלפתי את המצלמה והתחלתי לצלם,יצא מאקרו לא רע,רק החדות ירדה בצורה מעצבנת בגלל ההקטנה. 1/1600 f/4 ISO 50 עבר קרופ http://img115.imageshack.us/img115/5282/img1942eds5uz.jpg http://img239.imageshack.us/img239/3921/img1948eds8ga.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמאפשרת לסמן מספר תמונות באמצעות העכבר ,לעשות קליק ימני ולבחור באופציה של תיקון אוטומטי של כולן? או לחילופין לסמן תיקייה ולהורות לתוכנה לתקן את כל התמונות בתיקייה? רצוי כמובן תוכנה חינמית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אין לי מושג בתחום... ??? בבקשה המלצות ... נ.ב אני רוצה קצת ללמוד על נתונים מה טוב ומה לא...כדי שאני יוכל לחפש לבד...מה צריך לדעת??.. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה קצת עירום. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=159039
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עריכה ראשונה שלי http://img86.imageshack.us/my.php?image=img0023copy3bs.jpg יש עצות לשיפור? אם תרצו אני יעלה את התמונה המקורית ותוכלו לעשות עריכה משלכם!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-