עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Snufkin,

נסיון בשחור לבן [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yoel14,

שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Nick_Less,

תמונה שצילמתי היום,יש לי עוד כמה תמונות של שקיעות אם תרצו אני אעלה גם אותן.. צולם בSony F828 חשיפה 1/30 צמצם F5.6

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה. מי מהן יותר טובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי נוסעים לקאריבים ויש לי 350 דולר למצלמה דיגיטלית איזה מצלמה לדעתכם ( עדיף גם עם כרטיס זכרון ) הכי שווה לקנות ב-350 דולר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by עידוע,

רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HORADRiM,

St. Louis

11. קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Avi Levin,

התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Bara24,

שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomom,

מצא חן בעיני, רציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sagi5,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by re5pect,

כמו בכותרת: http://img89.exs.cx/my.php?loc=img89ℑ=img09208zd.jpg מה דעתכם?

20. Started by dsane,

נחשו מה מצולם לא עבר שום עריכה כמובן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aXe,

(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by etay34,

שלום..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by guyfaran,

איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?

24. שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.