צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג בתחום... ??? בבקשה המלצות ... נ.ב אני רוצה קצת ללמוד על נתונים מה טוב ומה לא...כדי שאני יוכל לחפש לבד...מה צריך לדעת??.. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צולם במחנה יואב, לפני 5 שנים, בהפוגה קטנה באמצע אימון.. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-