צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש מקום שמטפל במצלמות שלהם (בתשלום לצערי כי קניתי אותה בארה"ב)?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אם אין - איך אתם מחדדים תמונות? (אני פשוט בתוכנה היעודית של קנון)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום וצהרים טובים השמש: הציוד: אל תתיחסו אל התאריך, המצלמה לא מכוונת
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המצלמה הנ"ל. כל תמונה שאני מצלם איתה יוצאת עם רעשים בלתי נסבלים. ניסיתי כמובן לשחק עם המגה פיסקל ועם הISO (ב12 מגה פיקסל עברתי בין ISO 400/800/1600/3200 - שינה טיפה אבל עדיין לא שיפר את התמונה המגורענת). מישהו יכול לכוון אותי לכיוון הבעיה? אני לא מומחה לצילום בכלל, אך אני משער שהבעיה היא לא במצלמה אלא בהגדרות שלה.. צירפתי תמונה לדוגמה, מצטער על הגודל המטורף הזה (ההגדרות בצילום היו על 12MP ISO3200 - זה בסדר?) אגב, עשיתי לתמונה resize ל 1600x1200 אבל היא נראית אותו הדבר גם במקור.. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היה אתמול ירח וראיתי מקום עם קומפוזיציה יפה לצילום לילה,אז הלכתי הביתה והבאתי את המצלמה והחצובה וצילמתי את התמונה הבאה. מאוד אהבתי את האפקט היפה שנוצר בירח מסגירת צמצם,וגורם לו להדמות לשמש (לי לפחות זה מה שזה מזכיר) f/8 15 שניות חשיפה http://img80.imageshack.us/img80/1700/img2747edsfiltered4kz.jpg
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הנתונים: Normal focus range Macro focus range כל אחד צאיך להיות כמה שיותר קטן או גדול? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
יש לי דודה שעומדת להגיע מחול ואני רוצה לבקש ממנה לקנות בשבילי מצלמה דיגיטאלית כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלי סיננתי 2 מצלמות : minolta dimage f100 שעולה בחול : 165$ ו- canon photoshot s50 שעולה בחול 300$ +\- אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלומות , אני על תקציב של 300$ , וצריך מצלמה די דחוף . זכור לי שלפני כמה שנים התמקדתי ב - Panasonic Lumix ZS50 , שהייתה מאד פופולרית אך מחוץ לתקציב דאז . לצורך המחשה רציתי לשאול אם זו מצלמה טובה לצילום וידאו (720-1080P) בתנאי חדר בינוניים , או שיש משהו בתקצב הזה בארץ שעולה עליו בצילום וידאו ? תודה מראש, -ג'ו
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-