עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DrLEON,

אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nir1,

שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. התחדשתי בFuji S5700 מצלמה מעולה,רק חבל שאין לה מסך מפרקי ופנורמה. אני אוהב לצלם בעיקר מאקרו, אז הנה התמונה הראשונה, היא עברה עריכה קלה בקונטרס זה גוף קירור של פנטיום 2, הם נראים כמו חיילים חוץ מבפינה שנשברו, מכאן השם Men Down אני אשמח לביקורות (בטוח שיש) וטיפים. רציתי לדעת בקשר לחשיפה ארוכה, כמו שמצלמים גלים ומכוניות... הבנתי שצריך חצובה אז אני חושב שאני אקנה את זאת http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=418305 אבל אני אשמח להסבר קצר (כל המדריכים בוויקי די מטישים אותי, אני צריך שקודם מישהו יסביר לי ב2 משפטים) מה צריך לכוון כדי לצלם בחשיפה ארוכה. שמתי לב שבמצב מנואל יש שני פרמטרים - משהו עם F והשני לא, רציתי לדעת מהו כל פרמטר ובמה הוא שולט בקצרה... תוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  5. אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by Maxx,

משחקים ראשונים בפוטושופ, מצפה להארות והערות (רצוי בונות) http://www.siz.co.il/up/gwetzzzvknlw.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכוונה כמובן לפיתוח באיכות צילום, ברזולוציה של 1536x2048. האם זה נכון כי ניתן לפתח בגודל A4?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by ooopsi,

ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by talikooo,

אני הולך לקנות מצלמה דיגיטאלית כנראה בחו''ל ואני מתלבט בין שני הדגמים האלה חלק אמרו לי ללכת על הניקון חלק הל הקנון אני לא יודע מה להחליט,מישהו יכול לעזור שמכיר תמצלמות ויודע קצת חסרונות ויתרונות (אהבתי תגודל הקטן של ניקון) נ.ב לא אכפת לי להוסיף עוד קצת וללכת על מצלמה של 4 מגה ,רציתי לדעת אם זה כדאי ואם כן מה הכי טוב לפי מה שהבנתי זה A-80 ו 4100 אני פתוח לדגמים אחרים גם למרות ששמעתי שאלו די טובות

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MacGyver,

יש לי את ה750 כבר יותר משנתים והיא ממש אחלה!! הבעיה שלי היא שכאשר היא במצב צילום היא עושה רעש קל.... אם אני לא מזיז אותה אז אין רעש.... תכלס חשבתי אולי זה מהCCD אולי הוא פשוט עובד או משהו... HELP? איתן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה אתם חושבים על המצלמה SONY V1???? אני ראיתי אותה ב-2500 ש"ח. מה אתם חושבים, כדאי לקנות או שיש אלטרנטיבות יותר טובות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dbx22,

כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bsyna,

קניתי לשפני חודש קנון A80. אני מאוד מרוצה פרט לדבר אחד. אני לא מצליח שהתאריך יופיע לי על התמונות. מה צריך לעשות. שי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nas,

אז ככה , אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה והיא מחפשת מצלמה איכותית לקחת איתה .. מצלמה באיזור ה 4מגה פיקסל , אפשר לחרוג פחות או יותר לא עקרוני ביותר ... כמה דברים חשובים , בטריות AA , זום גדול ואיכותי , עדיפות למבנה מצלמה בסגנון של ה S5000 ואיכות תמונה מעולה ככל האפשר תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. צריך מצלמה דיגיטלית מקצועית עד 3000 שאפשר לקנות אותה מחנויות מחשבים ....(עדיפות לא מינולטה) תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אני מלם בחושך בדרך כלל מועדונים ויש אנשים שיש להם עינים אדומות ואין לי מה לעשות אם זההה ואני מפעיל את האופציה של זה עכשיו אני מצלם על M וזה עובד ככה זה לפחות מראה לייי אז אני לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MiD,

אני בכיוון של רכישת מצלמה דיגיטלית קנון A70 ככל הנראה. מה אתם אומרים על רכישת מצלמה מחודשת? יש סיכוי שיהיו תקלות/בעיות לא רצוית? משיקולי מחיר אני חושב על לקנות באילת בחנות: http://www.camera-eilat.co.il . לגבי כרטיס זכרון - מה דעתכם על PQI? DANE-ELEC? או שכדאי לקחת SAN DISK? העיקר שמהירות הכתיבה תהיה טוב. מטען וסוללות - עד כמה מורגש הבדל בין ה-2000 ל-2400 MAH? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. שלום כולם הורי טסים בקרוב לחול ואנו חושבים לקנות מצלמה דיגיטלית חשוב מחיר אטרקטיבי איכות טובה ושתתחבר למחשב בקלות ובלי בעיות. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dog_foot,

חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chris_u16,

בתקציב של עד 1200ש"ח ואפילו פחות. התקציב אינו יכול להמתח בשום אופן כבר מתחתי אותו למקסימום שאני מוכן לשלם, בהתחלה חשבתי על לקחת A60 מחודש ואני עדיין שוקל אפשרות זו, במקרה הזה יש הפרש מחיר דיי גבוה בין מחודש לחדש, האם כדאי לקנות מחודש במידה ויש הפרש מחיר גבוה? אבל השאלה החשובה ביותר זה האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהA75 במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים