עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סוללות לא צריך, גם לא כ.זיכרון אם לא מגיע קופלט. התקציב הוא 500-600 ש"ח אך גמיש אם יש משהו שכדאי להשקיע # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? שום דבר יוצא דופן, מצלמה ביתית לצילום ארועים/טיולים/חו"ל # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). שוב, אין כוונות מיוחדות מעבר להנ"ל # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכ…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  3. שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by b3ta0,

אחרי במבה בא... תמונה אחרי הורדת הרקע

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום אני מעוניין במצלמה בסביבות ה800-1000 שקל ראיתי באתרים באינטרנט אותה בסביבות ה800-900 שקל canon sx120 ובחנות ב1300-1500 והמוכר הסביר די בתקיפות שזה לא יבוא של קרט לא אותה אחריות ולחץ בלי הפסקה שזו מצלמה מחודשת. האם המצלמות שלא באחריות של קרט באמת מחודשות והם מצלמה מהיבואן הרשמי מצדיקה כזאת תוספת ? בתודה לכל העוזרים .. כמו כן אשמח לקבל המלצות למצלמות בטווח המחירים הנ"ל והמלצות לחנויות או באינטרנט או באזור באר ששבע .

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by adam_godin,

תמונה מהגלבוע [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sgt_flippy,

הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

10. קיבלתי אותה רק לפני יומיים, התמונות צולמו עם 2 עדשות שקניתי עם הגוף, TAMRON 17-50 ו CANON 100MM MACRO USM מעבר דיי חד לתחום ה SLR בשבילי, ככה שאני עדיין לא לגמרי מתמצא בכל האופציות שלה... ביקורת בונה ועצות יתקבלו בברכה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nas,

אז ככה , אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה והיא מחפשת מצלמה איכותית לקחת איתה .. מצלמה באיזור ה 4מגה פיקסל , אפשר לחרוג פחות או יותר לא עקרוני ביותר ... כמה דברים חשובים , בטריות AA , זום גדול ואיכותי , עדיפות למבנה מצלמה בסגנון של ה S5000 ואיכות תמונה מעולה ככל האפשר תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sagioto,

שלום חברים, בשעה טובה אני נוסע לתאילנד ואני מעוניין לקחת איתי מצלמה, חבר המליץ על הפוג'י שכרגע מבלה איתו בדר' אמריקה, אבל לקנון יש כמה יתרונות: 1. היא שוקלת כמעט חצי 2. רק שתי בטריות במקום 4 3. מייצב תמונה בעדשה ולא בחיישן, תכל'ס אני לא יודע מה עדיך אם אם תגידו, אני מחשפ מצלמה שתהיה מספיק טובה בשביל לצלם גם בלילה בלי להמרח, אבל מספיק קלה ופשוטה שאני יוכל להסתובב איתה ולצלם ולא להרגיש כאילו אני סוחב איזה טנק איתי, חוץ מזה כדאי גם שתהיה יחסית זולה ועמידה ולא משהו שאני יצטרך לחשוש יותר מדי מה עולה בגורלו (בגלל זה טווח המחירים של המצלמות הללו) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה או שתציעו לדגם אחר... תודה,

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Saliman,

תמונה שצילמתי מהמרפסת שלשום בלילה... אותה תמונה כחלק מפנורמה קטנה:

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

תמונה שנכשלה טכנית, אך מתקבלת על הדעת עם העריכה הבאה (לדעתי) -

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by MacGyver,

יש לי את ה750 כבר יותר משנתים והיא ממש אחלה!! הבעיה שלי היא שכאשר היא במצב צילום היא עושה רעש קל.... אם אני לא מזיז אותה אז אין רעש.... תכלס חשבתי אולי זה מהCCD אולי הוא פשוט עובד או משהו... HELP? איתן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מעניין אותי לדעת למה רואים את הטכנולוגיה הזו רק עכשיו? מה הפריע למתכננים להרים את המראה באופן קבוע במצב LIVE VIEW ןלעהעביר את המידע ישירות לחיישן? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dimitryus,

צילום מאוד משמעותי בשבילי, מביע המון מעצמי... "עיתונים לכביסה" [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by dsane,

נסיות ראשונים עם 50 ממ 1.7 ידניים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by fungiman,

תמיד נושא שכיף לחזור אליו, ועם יכולות המאקרו של הקנון זה פשוט תענוג. החלטתי הפעם להשתולל עם העקומות בפיתוח (רק זה, בלי פילטרים) - תחליטו אתם אם זה מעניין או סתם מחריד... תוספת התמונה הראשונה של האוטובוס לא הסתדרה לי - כנראה בגלל שהפוקוס הוא על קדמת האוטובוס ולא להפך. הוספתי תמונה נוספת שמצאתי של אותו הצעצוע. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aleXtazi,

זאת אחת התמונות הראשונות שלצילמתי אחרי שקיבלתי את ה D80 צולמה עם 18-135 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  25. חשבתי על ה FUJI 5600 , השאלה אם זה הבחירה הכי נכונה או לא ? מישהו מכיר חנות זולה באילת ?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.