עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ronb,

שלום לכולם חבר שלי חיבר בשבוע שעבר מצלמה מסוג קנון A620 למחשב (windows xp sp2) ללא התוכנה המצורפת. ברגע שהוא חיבר את הכבל ל-USB, המצלמה זוהתה והוא יכל להעביר תמונות מהמצלמה למחשב. היום הוא ניסה שוב, אך ברגע שמחברים את הכבל, המחשב מזהה התקן חומרה חדש, אך רושם התקן לא מזוהה ולא ניתן להעביר תמונות (לא רואים כלל אייקון של מצלמה). ניסיתי למחוק דרך מנהל ההתקנים את כל ההתקנים של ה-USB, עשינו restart למחשב, ואף הוצאנו אותו מהחשמל, אך שום דבר לא עוזר. אגב, במחשב אחר המצלמה עובדת והוא מזהה אותה בלי בעיה ובלי שום דרייברים. יש למישהו רעיון ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by EagleX2,

היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by zoman,

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by weissby,

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by zoman,

צולם דרך רשת צפופה ...

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by zoman,

במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  12. EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zoman,

זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by rhin0,

התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ^ תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by tobul,

טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים. לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין. ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות? חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  21. http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by approx,

מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום לכולם, פתחתי פה דיון לפני שבוע על קניה של מצלמה עד 250$ בחו"ל, (לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272835.0) בסופו של דבר, החלטתי ללכת על מצלמה של סוני ה Sony Cyber-shot DSC-T9 במחיר של 300$, רציתי בכל זאת להתיעץ איתכם לפני הקניה, רצית לדעת מה אתם אומרים עליה? היא נחשבת למצלמה איכותית? (איכות תמונה/רכיבים כו') האם יש מצלמה בטווח המחירים שלה שנחשבת ליותר טובה ממנה? ועוד כמה שאלות על כרטיסי זיכרון של וסוני: 1.למצלמות של סוני אפשר להכניס רק זיכרונות מסוג MEMORY STICK או שאפשר גם אחרים? 2. מה הבדלים בין שני סוגי הזכרונים האלה: Sony - Memory Stick PRO MSX2GS לבין Memory Stick PRO Duo 2G ? איזה מבין שניהם מתאים למצלמה הנ"ל? 3. 100$ על 2GB זיכר…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  24. שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

דרך פרויד, חיפה.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים