עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הבנתי שיש לה בעיה כזאת אבל התגובות נעו בין זניח ל"לא הייתי קונה אותה עוד פעם", יש פה מישהו שמשתמש במצלמה ויכול לומר לי עד כמה התופעה קיימת, אני מתכוון לצלם גם אנשים ולא רק נופים ועצמים ולכן זה מאוד חשוב לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Chevy,

ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OFF-RoaD,

שיטותיי בחיפוש אחר המצלמה האולטימטיבית לא פסקו עדיין, ואני פונה אליכם בעוד מספר שאלות בקשר לS6500 של פוגי: 1. מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי. מה יהיה המחיר בערך? מה המחיר בחו"ל? 2. איך היא מבחינת איכות תמונה ובתור מצלמה בכללי? [אם אפשר להשוות לCanon S3IS זה יהיה נחמד כי היא גם על הפרק] 3. ההפרש במחיר בינה לבין הS5600 או הS3IS שווה את זה? תודה, ועדד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב, זה ממש הזוי אבל צילמו את אמא שלי במצלמה 500D http://www.dpreview.com/news/0903/09032504canoneos500d.asp אם תסתכלו מאחורי אמא שלי יש איזשהי דמות ואני דיי בטוח שזאת לא אמא שלי (מה שנמצא מאחוריה בצד ימין) אם תוכלו אולי להגיד או לרמוז אם זאת היא או שבכלל זאת השתקפות של משהו http://www.siz.co.il/my.php?i=m1hgodrndmmi.jpg

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 700-800 ש"ח לא כולל כרטיס זכרון וסוללות(אם צריך). חשוב לי בעיקר שיהיה מסך גדול ואיכות תמונה טובה כמובן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by big foot,

מי שראה את הסרט יש לי תמונה מהחיים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yaniv_Uzan,

אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by The Ball,

מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מתכוון לנסוע לנפאל לחודש בערך ורציתי לקנות מצלמה חשבתי על canon sx10 is, או olympus sp590 יש לשתיהן עדשה רחבה ומגיעות ל x20/x26. מה אתם אומרים? מי מהן המומלצת? האם יש משהו אחר? מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1.8K אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים יותר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם קיימת תוכנה שמאפשרת לסמן מספר תמונות באמצעות העכבר ,לעשות קליק ימני ולבחור באופציה של תיקון אוטומטי של כולן? או לחילופין לסמן תיקייה ולהורות לתוכנה לתקן את כל התמונות בתיקייה? רצוי כמובן תוכנה חינמית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איך אני הופך תמונה ציבעונית לשחור לבן ? יש לי פוטושופ אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני זקוק לעזרה בהמלצות למצלמה בסדר גודל של המחיר הנקוב מעלה. הדרישות הן שתהיה פרקטית לשימוש בלי פיצ'רים ואפקטים מיוחדים, רוב הזמן במצב auto ללא כיונונים מיוחדים ושתוציא את המיטב, כמובן שמסך סביר לצפיה זה חשוב ו flash אפקטיבי בשעת הצורך, וצילום וידאו עם קול לפי לא מוגבל על פי דקות, ואולי גם IS אם זה עוזר להוציא תמונות סבירות במסגרת התקציב. תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Yuron,

באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zniibidl,

התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Meidan2005,

שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700 אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום , אני קונה מצלמת ווידאו ( ואני מקווה שזה הפורום המתאים ) כמה דברים על המצלמה שאני צריך - מצלמה לצילום סרטים של 3-20 דקות ועריכתם במאקינטוש או בPC - חשוב שיהיה אפשר להעביר את הנתונים למחשב באמצעות USB 2 - שיהיה צילום ווידאו באיכות טובה - סאונד באיכות טובה מאוד - איכות טובה בצילום בחדר לא מואר ( שעות אחה"צ ) - צילום לילה - צילום סטילס ( שיהיה בינוני + ) - זום אופטי של X12 ומעלה העדפה לסוני ופנסוניק . תקציב - 3,000 עד 4,500 ש"ח ( קונה בארץ )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bolonez,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.