עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by guyfaran,

איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?

2. הנושא עלה מספר פעמים לאחרונה. הייתי רוצה להביא את התיחסותי לעניין זה. בעבר הייתי הבעלים של קאנון A630 (אח שלי הצליח להשבית אותה), בחרתי אותה בין השאר בגלל שרציתי מצלמה עם שליטה ידנית מלאה ואכן קיבלתי אחת כזאת. לא רק זאת, אלא שעם תוסף CHDK הייתה לי שליטה מלאה על כל הפרמטרים הצילומיים, יותר מאשר ב-DSLR מתקדמת. בהמשך רכשתי פוג'י F40 (גם היא ז"ל, אין לי מזל עם קומפקטיות) שבחרתי כי רציתי מצלמה זולה עם איכות תמונה מירבית -מדובר במצלמה עם אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות, בוודאי ביחס ל-A630, אולם במבחן התוצאה בכל הרלוונטי לשימושים טיפוסיים של מצלמה קומפקטית ואפילו מעט מעבר - הפוג'י ניצחה במבחן התוצאה בלי למצמץ. לפני כן, בין לבין ואחרי כן צלמתי גם במצלמות רפלקס פילם ודיגיטליות שונות ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by N N C,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bolonez,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם. איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?) ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ? סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ALÞHA,

http://www.snopes.com/photos/natural/canyonleap.asp

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zachbachar,

אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by topgun,

שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ExTazy,

שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב, פתחתי פעם דיון דומה רק שיש כמה שינויים, אז אני צריך עזרה מקצועית! (למי שרוצה להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350680.0) אני יספר בקצרה לפי סדר העניינים.... 1. רציתי לקנות מצלמת SLR ראשונה, עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שאני רוצה את SONY A300 או A350 2. לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי את A300, הסיבות העיקריות: אני מעדיף 10MP (בA350 אמנם יש יותר אבל זה או 14MP - המחשב שלי די איטי ועד שהוא יפתח קובץ כזה... אחרי ה14 יש 7.7MP. אין משהו בין לבין וזה די מעצבן), העיצוב קצת יותר יפה מהשניה, וגם בA300 יש צילום רצף במהירות של 3 תמונות לשניה, בA350 - 2 תמונות לשניה. 3. באתר היה מצוין שזמן האספקה הוא עד 21 ימי עסקים. אמנם קשה לחכות אבל לא מצאתי אספקה מהירה יות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer_fas,

שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yaniv_Uzan,

אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן אנשים. חבר שלי טס לטיול צלילה באיים המלדיביים והוא מחפש מצלמה שתשרת אותו נאמנה. הדרישות שלו הן: *קומפקטית במידת האפשר *ניתן לצלם בתוך המים (ללא קייס מיוחד) *עדיפות לעדשה רחבה *סוללה חזקה *אמינה וחזקה מבחינת איכות חומרים והרכבה התקציב המדובר כאן הוא 1500-2000 ש"ח. כמובן עדיפות לקנייה בארץ מחנות טובה עם אחריות מקיפה וארוכה במידת האפשר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים! ברשותי nikon D40X עם עדשת קיט AF-S 18-55 ופלאש SB-400 אחרי חצי שנה+ עם המצלמה דיי מיציתי את התכונות שלה והעדשה, וחיפשתי אחר עדשה חדשה, משהו לכיוון של 28-200 (חיפשתי 28-300, אבל לא מצאתי בכלל.) ועדשות AF-S של ניקון או HSM של סיגמה עולות יותר מ2000 שקל. עכשו נכנסתי לדילמה, האם לקנות עדשה כזו ב2000 שקל+, או למכור את המצלמה (מחיר השוק שלה הוא סביבות ה2300 שקל לפי מה שראיתי, ואני עוד מוסיף פלאש ותיק) ולהוסיף את ה2000 האלו, ולקנות מצלמה חדשה עם עדשה מתאימה (כיוון שהיא תהיה בלי מנוע פיקוס פנימי זה יהיה זול יותר. אפילו אם אני אצטרך להוסיף 3 אלף.) עריכה : העדשה שחשבתי עליה היא זו : Sigma DC OS 18-200mm F3.5-6.3 HSM (Optical Stabilizer) for Nikon ב2600 שקל והמצלמה היא ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה זה בעצם גודל של תמונה רגילה שמפתחים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by b3ta0,

הערות העצות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zniibidl,

התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי נוסעים לקאריבים ויש לי 350 דולר למצלמה דיגיטלית איזה מצלמה לדעתכם ( עדיף גם עם כרטיס זכרון ) הכי שווה לקנות ב-350 דולר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by HORADRiM,

St. Louis

25. שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים