צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בסיסית. השימוש היחידי הוא צילום משחקי כדורסל בחצובה (פחות חשובה איכות הסאונד). התאורה אם יצא לכם לטייל באולמות הספורט בארץ לא אידיאלית (הכל פלורוסנט עמום), אבל בהתאם לתקציב אין דרישה לשום דבר מפואר. מכיוון שאין לי חיבור FW אעדיף להשתמש במצלמה עם יכולות USB או עם כרטיס SD. ביד 2 מצאתי כמה דגמי mini-dv מעניינים שנמצאים בעדיפות שניה כרגע. יש גם מצלמת SD של טושיבה - camileo s10 ב600 ש"ח ~ שמצלמת בFHD אבל בביקורות לא הרשימה מרתיע אותי איכות הצילום מחוץ לתנאי תאורה אידיאליים. אחרי חיפוש ראשוני הEBAY מצאתי בעיקר זבל ג'נרי. ולשאלתי העיקרית, מעבר להצעות שיתקבלו באהבה האם במחיר שהצבתי אוכל לקבל תמורה הוגנת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, פתחתי פעם דיון דומה רק שיש כמה שינויים, אז אני צריך עזרה מקצועית! (למי שרוצה להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350680.0) אני יספר בקצרה לפי סדר העניינים.... 1. רציתי לקנות מצלמת SLR ראשונה, עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שאני רוצה את SONY A300 או A350 2. לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי את A300, הסיבות העיקריות: אני מעדיף 10MP (בA350 אמנם יש יותר אבל זה או 14MP - המחשב שלי די איטי ועד שהוא יפתח קובץ כזה... אחרי ה14 יש 7.7MP. אין משהו בין לבין וזה די מעצבן), העיצוב קצת יותר יפה מהשניה, וגם בA300 יש צילום רצף במהירות של 3 תמונות לשניה, בA350 - 2 תמונות לשניה. 3. באתר היה מצוין שזמן האספקה הוא עד 21 ימי עסקים. אמנם קשה לחכות אבל לא מצאתי אספקה מהירה יות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDSX30IS#more_info הורי יהיו השבוע בהונק קונג ואני רוצה להזמין דרכם מצלמה. אני אוהב לצלם אך לא משוגע לדבר. חשבו לי מאוד שיהיה זום אופטי מאוד גדול במצלמה, חדות צבע, וצילום טוב במקומות חשוכים.לגבי הזום היא אכן יודעת לספק זאת. קראתי באינטרנט ביקורות של אנשים שקנו את המצלמה ולא כל כך התלהבו מחדות התמונות. והיו כאלו שמאוד אהבו את חדות התמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 500 שקל (אפשר קצת לחרוג) חשוב גם שהיא תוכל לצלם סירטוני וידיאו אני חשבתי אולי ללכת על זאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=610_35_420&products_id=6330 מה אתם אומרים? למישו יש עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחותי מעעניינת לרכוש מצלמה לצילום חובבני שתענה על הקריטריונים הבאים: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זיכרון? 3000 גג · אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? טיולים, נופים, אנשים וכלבים באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום וגם לילה · האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). עם פלאש · האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.לא · האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה בעצם גודל של תמונה רגילה שמפתחים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-