צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבל FIRE WIRE 1394 DV למצלמה panasonic nv-gs11 ראיתי שיש 4/4 ו4/6 איזה כבל מתאים למצלמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית רחבה (רצוי 28MM) המטרה שלי זה לצלם כשאני יוצא לבלות עם חברים ולרוב זה בערב ככה שאין תאורה טובה לכן חשוב לי שתוכל לצלם בחושך כמו כן חשוב לי שתיהיה קומפקטית ונוח להסתובב איתה בקשר לזום האופטי אני מניח יספק אותי3X.4X קראתי דיי הרבה היום על מצלמות וראיתי הרבה טובות של CANON והיה פשוט חבל שהם הורגות סוללת. אין לי משהו נגדם פשוט אני מחפש משהו שלא יהרוג אותם מהר מידיי. וגם חשבתי על מייצב בעדשה ככה שלא ימרחו לי התמונות זה הכל נירא לי. התקציב הוא .1000 תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היא רוצה פידבקים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרונט של אחת היאכטות השכנות ל J24 שלנו. 8) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה ... עד 1600 שקל עדיף עם זום אופטי גדול ... ראיתי את ה S5000 של פוג'י עולה איזה 2000 שקל ... האולימפוס C 740 : http://www.electrosale.co.il/default.asp?id=2223 והמינולטה Z1 שדווקא לא רעה בכלל זום עד x40 ! הרבה ביקורות טובות... : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65783&saleNo=337645 מה אתם חושבים ???? לפי דעתי המינולטה נותנת מחיר מצויין יחסית לטכנו' שהיא מחזיקה... אני רוצה דעות נוספות פשוט ...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת: מדובר בעדשה של TAMRON 28-200 שמוחברת למצלמת SLR פילם של CANON REBEL 2000 ישנה. במידה וארכוש מצלמת DSLR של CANON - האם אוכל להשתמש בעדשות הישנות שלי? בתודה מראש נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי שמח אם הייתם נותנים את דעתכם ואת היתרונות וחסרונות לגבי הדגמים : Panasonic ZS7 SONY HX5 מי לוקחת מבחינת איכות צילום במצב תאורה טוב? מי לוקחת מבחינת איכות צילום במצב תאורה קשה? איכות וידאו? מי חדה יותר? מהירה יותר? ולמעשה מי טובה יותר לדעתכם? *דבר חשוב נוסף שאני רוצה לדעת ולא מצאתי האם בסוני ובפנסוניק יש אפשרות "לשחק" בזמן חשיפה\צמצם\ וכו.. וכן ליצור תמונות עם זמן חשיפה ארוך? *יש אפשרות להכניס להשוואה את CANON POWERSHOOT SX210is תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-