צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לכל מי שפקפק במצלמה, תראו איזה תמונות יפות אפשר להפיק איתה . http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D מהתמונה הזאת התרשמתי לטובה: http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D/StPauls_001 (ISO 3200) בהחזקת יד . נ.ב. אני רואה שאנשים מתעסקים יותר מדי עם הציוד שיש להם, אני חושב שזה בכלל לא משנה אם יש לך Pentax, Nikon Canon או מה שזה לא יהיה ... תתעסק בצילום עצמו ותניח את הציוד לרגע בצד.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סופסוף היה לי מעט זמן לערוך את התמונות מהטיול בנפאל... אז אני אחלוק איתכם, קצת כל פעם. הנה 3 ראשונה: בתמונה הראשונה, האגם בגוקיו מהגבעה הנקראת "גוקיו רי". הצל בנה פה את התמונה. בתמונה השנייה "יאק" הפועל התאילנדי בנפאל. ניסיתי להשתמש בשביל כהולכה לנושא התמונה, היאק. בתמונה השלישית הכיתוב ביחד עם המקום (הבאנג'י הגבוה בנפאל ולטענתם הגבוה בעולם למרות שכמה שאני יודע במפלי ויקטוריה באפריקה יש יותר גבוה, בכל מקרה מדובר ב- 165 מ'). עוד תמונות מנפאל: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 ובחתימה לינק לסיפור... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים. המצלמה Canon A70 נדפקה לי בליל הסדר.. שאני מצלם תמונות רגילות עם פלאש , בלי פלאש , בכל מצב זה מה שיוצא: כל התמונה פסים מוזרים כאלה ... ושאני מצלם סרטים , הכל בסדר. מישהו יודע מה התקלה? נגד שנשרף? קבל שנשרף? העדשה? פילטר? משהו ? וכמה יעלה לי לתקן אותה אם בכלל זה משתלם? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-