עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, יש לי בעיה, אני מצלם בלילה והתמונה לא יוצאת לי ברורה.... http://img175.imageshack.us/img175/7058/imgp0092mj3.jpg (מעל ל"קו הלבן" יש בניינים ואני בכלל לא רואה את הבניינים אלא רק חושך....)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. האם קיימת תוכנה שמאפשרת לסמן מספר תמונות באמצעות העכבר ,לעשות קליק ימני ולבחור באופציה של תיקון אוטומטי של כולן? או לחילופין לסמן תיקייה ולהורות לתוכנה לתקן את כל התמונות בתיקייה? רצוי כמובן תוכנה חינמית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MODI,

בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by tamiravigan,

תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אהלן ברשותי קאנון A610 וברצוני לקנות כרטיס זכרון גדול יותר, כרגע ברשותי כרטיס בגודל GB 2 במהירות 150 ואני מעוניין לדעת אם כרטיס של 8GB יעבוד גם הוא ובאיזה מהירות ממולץ לי לקנות? תודה ברק

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. כל חוות דעת תתקבל בברכה [מומלץ בחום להוריד את התמונות למחשב ו\או לפתוח אותן ברזולוציה מלאה כדי לקבל את מלוא האפקט..] עריכה: קישורים ישירים לתמונות A Cat's Vision http://img219.imageshack.us/img219/7441/cimg4427cno2.jpg A Cat's Eye http://img215.imageshack.us/img215/4216/cimg4431bpv3.jpg M.P.I.U http://img84.imageshack.us/img84/6499/cimg4382copysq1.jpg *אגב, לא להבהל. אני לא שוטר צבאי [בהתייחס לתמונה השלישית] זה סיכות של חבר שהשתחרר.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. היום ראיתי בEBAY D80 http://cgi.ebay.com/Nikon-D80-Digital-SLR-28-80mm-75-300mm-3Pro-Lens-Kit_W0QQitemZ300200516750QQcmdZViewItem?hash=item300200516750 אני לא בטוח לגבי אחריות המוצר אבל המחיר מחשיד (928 $ ) האם שווה להזמין דבר כזה ועוד מחנות שאני לא מכיר??

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by id3232,

שלום אני צריך המלצות למצלמה טובה,חדישה ואיכותי באזור מחיר ה800 שקל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ariel Style,

שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by approx,

צילמתי על הבוקר עם הK800I

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ואני כנראה אלך על פנסוניק FZ50. שמתי לב שבארה"ב ניתן לקנות אותה במחיר זול משמעותית ממה שבארץ ויכול להיות שחבר יוכל להביא לי אותה. השאלה היא כמובן האחריות. נניח שהיא מגיעה עם מה שנקרא "אחריות בינלאומית" שאינה של יבואן מסויים בארץ, האם במקרה של תקלה יש לי באמת עם מי לדבר ? איזה מעבדות בארץ מכבדות את זה ? אם היא מגיעה מלכתחילה עם תקלה או בעיה, האם גם אז יהיה מי שיטפל בה בארץ ? האם למישהו פה יש נסיון עם העניין הזה (לא בהכרח עם המצלמה הספציפית הזאת) ויכול לעזור לי ? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by PyroGhost,

שמות יתקבלו בברכה, למרות שזה לא משנה לי ממש כרגע.. צולם עם הD80 והניקון 17-55 F2.8 (של חבר, בקרוב גם לי תהיה אחת כזאת בע"ה) ב"תנאי סטודיו" שאילתרנו בחדר בבית שלו, היה מהנה מאוד לעבוד ככה ולשחק עם התאורה... מקווה שתאהבו, ביקורות יתקבלו בברכה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SloOmPer,

התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Danikk8,

הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by yuvalg,

אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. כן, אני רוצה מצלמה טובה, מצלמת ווידאו, עד לתקציב של 3700 ש"ח. אין לי הרבה ידע בתחום אז אני אסמוך על ההמלצות שלכם. אם יש יותר טובה ב100\200\300 ש"ח נוספים אז תציינו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by haviv822,

רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by שי הלוחש לטכנולוגיה,

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by itaysp,

צילום דיי ישן מנובמבר 07. צולם מתחת למים בסיני עם Fuji F30.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים