עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Alexkmr,

רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RGod,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mr.Pepo,

השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by andrei21,

מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח לדעתכם (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Meidan2005,

שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700 אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by N N C,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MisterL,

שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. איך אני הופך תמונה ציבעונית לשחור לבן ? יש לי פוטושופ אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OFF-RoaD,

שיטותיי בחיפוש אחר המצלמה האולטימטיבית לא פסקו עדיין, ואני פונה אליכם בעוד מספר שאלות בקשר לS6500 של פוגי: 1. מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי. מה יהיה המחיר בערך? מה המחיר בחו"ל? 2. איך היא מבחינת איכות תמונה ובתור מצלמה בכללי? [אם אפשר להשוות לCanon S3IS זה יהיה נחמד כי היא גם על הפרק] 3. ההפרש במחיר בינה לבין הS5600 או הS3IS שווה את זה? תודה, ועדד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

http://www.snopes.com/photos/natural/canyonleap.asp

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zachbachar,

אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Ball,

מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.