צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, ההורים שלי נוסעים לקאריבים ויש לי 350 דולר למצלמה דיגיטלית איזה מצלמה לדעתכם ( עדיף גם עם כרטיס זכרון ) הכי שווה לקנות ב-350 דולר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמונה הראשונה עם עדשת מתאם 22 מ"מ, השלוש האחרונות עם פלאש מוקפץ.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל... בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית, לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'. התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע. יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40 האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ את זה אני שואל מכוון שהפנסוניק TZ3 לא מרצה אותי במצבים האלה. אני צריך מצלמה שפשוט טטרוף את התמונות האלה במהירות ועם פלאש. יש חייה כזאת? אשמח למספר דגמים עם סדר עדיפויות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם. איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?) ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ? סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הנ"ל ב800שקל משומשת מחבר עם כרטיס זיכרון של 256מגה(יכול להיות גם 128מגה , אני לא זוכר בידיוק) , שווה? הבנתי שהמצלמה לא רעה בכלל...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צילום וידאו חשוב. אין לי שום חשיבות לחברה הרעיון הוא לקבל את התמורה הכי גבוהה למחיר. אין לי עניין במגוון אביזרים הסיכויים נמוכים שאני ארכוש משהו שונה מעדשת טלה ואולי עדשה מהירה אחת. עמכם התודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנושא עלה מספר פעמים לאחרונה. הייתי רוצה להביא את התיחסותי לעניין זה. בעבר הייתי הבעלים של קאנון A630 (אח שלי הצליח להשבית אותה), בחרתי אותה בין השאר בגלל שרציתי מצלמה עם שליטה ידנית מלאה ואכן קיבלתי אחת כזאת. לא רק זאת, אלא שעם תוסף CHDK הייתה לי שליטה מלאה על כל הפרמטרים הצילומיים, יותר מאשר ב-DSLR מתקדמת. בהמשך רכשתי פוג'י F40 (גם היא ז"ל, אין לי מזל עם קומפקטיות) שבחרתי כי רציתי מצלמה זולה עם איכות תמונה מירבית -מדובר במצלמה עם אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות, בוודאי ביחס ל-A630, אולם במבחן התוצאה בכל הרלוונטי לשימושים טיפוסיים של מצלמה קומפקטית ואפילו מעט מעבר - הפוג'י ניצחה במבחן התוצאה בלי למצמץ. לפני כן, בין לבין ואחרי כן צלמתי גם במצלמות רפלקס פילם ודיגיטליות שונות ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-