עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rangerman,

התמונה הראשונה עם עדשת מתאם 22 מ"מ, השלוש האחרונות עם פלאש מוקפץ.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by andrei21,

מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MiD,

I haven't seen it in shops. When is it going to be available here and what is the estimated price? Also I have a dilemma in choosing a camera. 3MP will be enough for me. I'd like to have manual control (like in the low end Canon cameras) and an option for recording VGA movies in 30 fps. Canon A75 suits me well, except the video recording ability (15 fps & limited) Which alternatives do I have (except Z1, Z2, S1IS) to suit me which are priced under 2000NIS? And how is their quality comparing to A75? Another thing that borthers me is the warranty. The cheaper shops like camera4free give only 1 year warranty, while some others give 2 or 3 years. What do you guys …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by N N C,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

http://www.snopes.com/photos/natural/canyonleap.asp

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ExTazy,

שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MisterL,

שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by b3ta0,

הערות העצות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by n_aviv1,

יש ברשותי קנון 550D ואני מעוניין בקניית פלאש (לא יצא לי להשתמש עוד בפלאש חיצוני למצלמה). הפלאש הנוכחי לא מספיק עוצמתי, לא מגיע רחוק מספיק ולא מאפשר לי הקפצה. השאלה היא איזה פלאש כדאי לי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nivn,

היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שתי תמונות מאגמון החולה:? ועוד אחת של החתולה שלי, בפיהוק אופייני:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בסיסית. השימוש היחידי הוא צילום משחקי כדורסל בחצובה (פחות חשובה איכות הסאונד). התאורה אם יצא לכם לטייל באולמות הספורט בארץ לא אידיאלית (הכל פלורוסנט עמום), אבל בהתאם לתקציב אין דרישה לשום דבר מפואר. מכיוון שאין לי חיבור FW אעדיף להשתמש במצלמה עם יכולות USB או עם כרטיס SD. ביד 2 מצאתי כמה דגמי mini-dv מעניינים שנמצאים בעדיפות שניה כרגע. יש גם מצלמת SD של טושיבה - camileo s10 ב600 ש"ח ~ שמצלמת בFHD אבל בביקורות לא הרשימה מרתיע אותי איכות הצילום מחוץ לתנאי תאורה אידיאליים. אחרי חיפוש ראשוני הEBAY מצאתי בעיקר זבל ג'נרי. ולשאלתי העיקרית, מעבר להצעות שיתקבלו באהבה האם במחיר שהצבתי אוכל לקבל תמורה הוגנת?

20. Started by hagai-,

המינולטה מפתה בגלל הזום הגדול, האם יש הבדלים באיכות התמונה בין המצלמות? איזו מהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן אנשים. חבר שלי טס לטיול צלילה באיים המלדיביים והוא מחפש מצלמה שתשרת אותו נאמנה. הדרישות שלו הן: *קומפקטית במידת האפשר *ניתן לצלם בתוך המים (ללא קייס מיוחד) *עדיפות לעדשה רחבה *סוללה חזקה *אמינה וחזקה מבחינת איכות חומרים והרכבה התקציב המדובר כאן הוא 1500-2000 ש"ח. כמובן עדיפות לקנייה בארץ מחנות טובה עם אחריות מקיפה וארוכה במידת האפשר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zachbachar,

אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנושא עלה מספר פעמים לאחרונה. הייתי רוצה להביא את התיחסותי לעניין זה. בעבר הייתי הבעלים של קאנון A630 (אח שלי הצליח להשבית אותה), בחרתי אותה בין השאר בגלל שרציתי מצלמה עם שליטה ידנית מלאה ואכן קיבלתי אחת כזאת. לא רק זאת, אלא שעם תוסף CHDK הייתה לי שליטה מלאה על כל הפרמטרים הצילומיים, יותר מאשר ב-DSLR מתקדמת. בהמשך רכשתי פוג'י F40 (גם היא ז"ל, אין לי מזל עם קומפקטיות) שבחרתי כי רציתי מצלמה זולה עם איכות תמונה מירבית -מדובר במצלמה עם אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות, בוודאי ביחס ל-A630, אולם במבחן התוצאה בכל הרלוונטי לשימושים טיפוסיים של מצלמה קומפקטית ואפילו מעט מעבר - הפוג'י ניצחה במבחן התוצאה בלי למצמץ. לפני כן, בין לבין ואחרי כן צלמתי גם במצלמות רפלקס פילם ודיגיטליות שונות ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Green,

תאמת אני לא יודע עד כמה אני אוהב את התמונה הזו אבל זה נסיון פשוט אין לי ממש איפה לצלם אז צילמתי שטויות במרפסת כי אני לא יוצא יותר מידי (חיפה) זהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.