עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן לכולם, אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל... בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית, לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'. התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע. יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40 האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by n_aviv1,

יש ברשותי קנון 550D ואני מעוניין בקניית פלאש (לא יצא לי להשתמש עוד בפלאש חיצוני למצלמה). הפלאש הנוכחי לא מספיק עוצמתי, לא מגיע רחוק מספיק ולא מאפשר לי הקפצה. השאלה היא איזה פלאש כדאי לי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Koss,

אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The Ball,

מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Nemesis,

העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by andrei21,

מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשמח לדעתכם (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בסיסית. השימוש היחידי הוא צילום משחקי כדורסל בחצובה (פחות חשובה איכות הסאונד). התאורה אם יצא לכם לטייל באולמות הספורט בארץ לא אידיאלית (הכל פלורוסנט עמום), אבל בהתאם לתקציב אין דרישה לשום דבר מפואר. מכיוון שאין לי חיבור FW אעדיף להשתמש במצלמה עם יכולות USB או עם כרטיס SD. ביד 2 מצאתי כמה דגמי mini-dv מעניינים שנמצאים בעדיפות שניה כרגע. יש גם מצלמת SD של טושיבה - camileo s10 ב600 ש"ח ~ שמצלמת בFHD אבל בביקורות לא הרשימה מרתיע אותי איכות הצילום מחוץ לתנאי תאורה אידיאליים. אחרי חיפוש ראשוני הEBAY מצאתי בעיקר זבל ג'נרי. ולשאלתי העיקרית, מעבר להצעות שיתקבלו באהבה האם במחיר שהצבתי אוכל לקבל תמורה הוגנת?

12. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MisterL,

שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yossibra,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shem86,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nivn,

היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Green,

תאמת אני לא יודע עד כמה אני אוהב את התמונה הזו אבל זה נסיון פשוט אין לי ממש איפה לצלם אז צילמתי שטויות במרפסת כי אני לא יוצא יותר מידי (חיפה) זהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים