עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. 1. עדשת זום רחבה 18-200 או 18-135 2. עדשת מאקרו 1:1 כוללות מייצב תמונה ומנוע אוטו פוקס לא משנה איזה חברה אפשרות גם מיד שניה או מחו"ל תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by duzapz,

היי, אני בקרוב מתחיל טיול בדרום אמריקה ומתכנן לצלול בגלפגוס בעומק של כ-60 מטר. חבר שלי שהיה שם הצליח לצלם עם האייפון בעומק כזה עם מגן נגד מים אני רוצה ללכת קצת יותר רחוק מזה ולקנות מצלמה טובה שתשמש אותי גם לטיול וגם תוכל לצלם בעומק כזה קטעי וידאו ותמונות יפות. שמעתי על המון מצלמות וקראתי הרבה ביקורות אבל הבעיה שרשום שהן טובות עד ל-12 מטר עומק. מה אמורה להיות הבעיה אחרי עומק של 12 מטר? המצלמה תפסיק לעבוד? למה אייפון מסוגל ומצלמה לא? אני אשמח לעזרתכם והמלצותיכם. תודה!

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by artyom,

אמא שלי סתם צילמה ויצא יפה... וזה לא שנסענו מהר, נסענו כמו כולם... http://img235.imageshack.us/img235/3903/dscf0577wu3.jpg לא שמתי פה כי התמונה גדולה (1200 על 1600)

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by Danix60,

היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by rhin0,

שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  10. אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by Drazick,

סופסוף היה לי מעט זמן לערוך את התמונות מהטיול בנפאל... אז אני אחלוק איתכם, קצת כל פעם. הנה 3 ראשונה: בתמונה הראשונה, האגם בגוקיו מהגבעה הנקראת "גוקיו רי". הצל בנה פה את התמונה. בתמונה השנייה "יאק" הפועל התאילנדי בנפאל. ניסיתי להשתמש בשביל כהולכה לנושא התמונה, היאק. בתמונה השלישית הכיתוב ביחד עם המקום (הבאנג'י הגבוה בנפאל ולטענתם הגבוה בעולם למרות שכמה שאני יודע במפלי ויקטוריה באפריקה יש יותר גבוה, בכל מקרה מדובר ב- 165 מ'). עוד תמונות מנפאל: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 ובחתימה לינק לסיפור... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by moonjib,

בעקבות הדיון של boren (שדורש עדכון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0, עלו לי כמה שאלות לראש: 1. למה במצלמות DSLR אין "תצוגת מסך חיה" (Live LCD shooting view)? חוץ מה-Olympus E-330. כלומר במה זה מתבטא? מה היצרן צריך לעשות כדי שיהיה את הפיטצ'ר הזה? 2. למה אין אפשרות לצלם וידיאו? האם כמו ה-live lcd שנכנס עכשיו לחלק מהמצלמות החדשות, גם הוידיאו יכנס למצלמות DSLR עתידיות, או שאין אפשרות להוסיף את הפיטצ'ר הזה? 3. האם העובדה שאין היסטוגרמה חיה (אלא רק אחרי הצילום) קשורה בזה שאין live lcd? 4. למה נוצר תהליך ה-blackout ? 5. אני זוכר את boren אומר שהמושג "DSLR-like" הוא בולשיט שיווקי, עדיין לא הבנתי את ההבדלים (שהוא מדבר עליהם, כלומר שאין דבר כזה). אני …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by chris_u16,

בתקציב של עד 1200ש"ח ואפילו פחות. התקציב אינו יכול להמתח בשום אופן כבר מתחתי אותו למקסימום שאני מוכן לשלם, בהתחלה חשבתי על לקחת A60 מחודש ואני עדיין שוקל אפשרות זו, במקרה הזה יש הפרש מחיר דיי גבוה בין מחודש לחדש, האם כדאי לקנות מחודש במידה ויש הפרש מחיר גבוה? אבל השאלה החשובה ביותר זה האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהA75 במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by someone,

אז קניתי את המצלמה לא מזמן, ובגלל שהיה די גשום בחוץ רוב הזמן יש לי 3 תמונות מאקרו שצילמתי בבית בינתיים: http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090035004366/IMG_0037.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090038415780/IMG_0032.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511132309333013/IMG_0021.jpg תגובות, הארות והערות יתקבלו בברכה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by krembo0o,

שלום, לפני חמישה ימים שאלתי איזו מצלמה עדיפה fuji 6500 או את הH5 של סוני והסברתם לי למה הפוג'י עדיפה!!! אבל אחי שואל אם ישנה מצלמה במחיר קצת יותר גבוהה שמומלצת יותר מה-פוג'י?!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  20. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא אבל עדיף האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום לכולם, מזה זמן רב לא התעניינתי בשוק המצלמות הדיגיטליות, ואני קצת לא מעודכן. אני כרגע בעליה של קנון A520, בת 3 שנים, ועקב נסיעה לחו"ל בנובמבר - חשבתי לקנות חדשה. מה שמעניין אותי בעיקר במצלמה הם הדברים הבאים: רזולוציה - 8 MP לפחות. זום אופטי - עדיף די גבוה, בין 8 ל-10. מייצב תמונה. פעולה מהירה - עם פלאש, בקנון הנוכחית שלי, צריך לחכות באזור ה-6 שניות בין תמונה לתמונה. הייתי רוצה משהו הרבה יותר מהיר, גם לאחר צילום בפלאש. מחיר - מתחת ל-2000, אם זה אפשרי לאור כל הדרישות שלי, אבל בעבור הסעיף המתואר למטה אני מוכן להתגמש כלפי מעלה. הדבר שהכי חשוב לי - איכות תמונה מצויינת. למה הכוונה? קודם כל, בכל קנון קומפקטית מסדרה A אני חושב, ברגע שעולים מעל ל-100 ISO, הארטיפקטים וה-NOISE ח…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי את המסרטה הזאת מסרטה ישנה שמסריטה על קלטת HI8 רציתי להוציא את מה שמוסרט בתוכה ע"י זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754372 1. זה יוציא לי באיכות טובה? 2. זה מחיר טוב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.