עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by artyom,

אמא שלי סתם צילמה ויצא יפה... וזה לא שנסענו מהר, נסענו כמו כולם... http://img235.imageshack.us/img235/3903/dscf0577wu3.jpg לא שמתי פה כי התמונה גדולה (1200 על 1600)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by ido-nava,

שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by yuvalkob,

אני חייב להפסיק לקשר כל שם של תמונה לצבא=)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל ברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  6. חשבתי על ה FUJI 5600 , השאלה אם זה הבחירה הכי נכונה או לא ? מישהו מכיר חנות זולה באילת ?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by musari,

[attachment deleted by admin]

8. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by R0tem1,

אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by ELiA,

מה זה אומר? יש פיתרון? אני חייב תשובה דחוף...

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by Chevy,

משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by krembo0o,

שלום, לפני חמישה ימים שאלתי איזו מצלמה עדיפה fuji 6500 או את הH5 של סוני והסברתם לי למה הפוג'י עדיפה!!! אבל אחי שואל אם ישנה מצלמה במחיר קצת יותר גבוהה שמומלצת יותר מה-פוג'י?!

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  15. איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  17. שלום, אממ אני מניח שרובכם מכירים את התמונה הזו : אני מכיר עוד תמונה בסגנון של הערביה הזאת אך בתמונה שאני מחפש רואים רק את העיניים וקצת מהבד הזה שהערביות שמות על הראש (רואים קצת מהסנטר וקצת מלמעלה מהמצח..) תודה רבה למי שמוצא לי אותה!! (אם למישהו יש את השם זה גם מצויין..!!) תודה מראש...!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hakoki,

כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by fx-57,

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by ben007,

בקרוב אצלנו

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

*

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by b3ta0,

אחרי במבה בא... תמונה אחרי הורדת הרקע

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by IG,

יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז

• 7 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים