עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אני מחפש מצלמה ממש קטנה שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה, עכשיו , מצאתי שני דגמים איזה מהם עדיף... CASIO EX-Z600 6MP שעולה בערך 1700 ש"ח או SIO EX-Z750 7.2mp שעולה בערך 1500 ש"ח איזה עדיפה? יש מצלמה יותר טובה במחיר 1500-1700 ש"ח?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by T-Flash,

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Avivo,

אני הולך כנראה לקנות את הa700 החדשה של קנון יש לי רק 2 שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא עליהם תשובה: 1. האם היא בכלל שווה את זה??? או שפשוט עדיף לקנות a620? 2. עם הוידאו שלה מוגבל בזמן?- או בגודל כרטיס? איך זה הולך לא הצלחתי להבין תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. אהלן אני מחפש מצלמה עד 1200 ש"ח, וכמו שרשמתי בכותרת אני חדש לגמרי בתחום הצילום וזו למעשה תהיה המצלמה הראשונה שאקנה! החלטתי לקנות מצלמה מכיוון שאני מתחיל בהכנה של תיק עבודות באומנות (בכוונה להתקבל למגמה של תקשורת חזותית) ומה זה תיק עבודות בלי צילום? אז כן, בחיים לא התעסקתי ברצינות עם מצלמה, מעבר ללשחק עם מצלמות point & shootאו איך שלא קוראים להן, ואני מקווה שתעזרו לי במיקוד הצרכים שלי מהמצלמה- במפרט של המצלמה הרצוייה ובמחיר. אני לא מכיר כל כך את הפונקציות המקובלות ולא מקובלות שקיימות במצלמות כיום, אז אני רוצה גם לשמוע המלצות על איזה דברים בן אדם שלא מכיר כל כך את עולם הצילום, אבל רוצה להתנסות בכמה שיותר, צריך. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה…

6. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by KoM,

תמונות ראשונות בתנאי סטודיו.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Green,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הפוגי S9000 ועברתי אליה ממצלמה מאוד פשוטה ובסיסית מאוד קשה לי להוציא תמונות טובות מהמצלמה החדשה וגם אני לא ממש מצליח להבין כל פונקציה חשבתי אולי יש מישהו בפורום שמבין ויודע צילום ברמה גבוהה ואולי אפילו מכיר את המצלמה הספציפית ומוכן לעזור לי ולכל מי שרק רוצה לצלם יותר טוב אני גר בחיפה וכנראה שבועה הבא אני יהיה כמה ימים בת"א אז אולי יש פה חברה שרוצים לעשות איזה מפגש כזה או משהו בסגנון תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Melkor,

בשעה טובה ומוצלחת מצאתי את הזמן להעלות כמה תמונות התמונות אינן מעובדות לצערי מפני שאין באפשרותי להתקין פוטושופ. תגידו לי את דעתכם ואני אנסה להביא עוד כמה דוגמאות ברגע שיהיה מה לצלם ואת הזמן לצלם את זה http://picasaweb.google.com/Danik.sh/Photography#

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tktur1,

שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by KoM,

שתי גרסאות לאותה תמונה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם יש דרך שלא ליפול על עותק פגום?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by shimon956,

מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. מחליפה לניקון D300? היא כבר דיי הרבה זמן בשוק ותהיתי אם יש הדלפות על המחליפה שלה ועל תאריך יציאה לשוק יש לי מחשבות על שידרוג בתקופה הקרובה ואני רוצה לדעת אם שווה לי לחכות או להתחיל להזיז עניינים?

17. כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by jonatan1989,

שלום לכם אני מנסה לגייס כסף לרכישת מצלמה מקצועית, אשמח אם תכנסו ותעזרו לי! כל הפרטים בקישור http://www.mimoona.co.il/Projects/904 תודה!‎ אם האשכול אינו חוקי, מצטער, תמחקו אותו בבקשה*

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  19. אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …

20. היי כולם , קניתי אתמול את הGOPRO 5 BLACK HERO ורציתי לדעת מה עדיף ? צילום ב4K 30fps או 1080P ב60fps ? מה יותר חד ? יותר טוב ? ולמה יש אח"כ בקובץ וידאו כמו הבהובים פלאשים שחורים מהירים ברקע ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by adam_godin,

משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300

22. Started by benor,

איך אני יכול לנקות את המסך מבלי לגרום לו נזק? יש לי Canon A80.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by -impreza-,

חברים זאת תמונה בין הראשונות שלי עם המצלמה אז לא לרדת עליי יותר מדי ואני רוצה תגובות לשיפור תודה הטישטוש בתמונה זה בגלל שצילמתי את זה לפני הסורגים של הכלוב

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by sharklz,

לאחר כמה ימים של חרישת האינטרנט והופורומים החלטתי לקנות מצלמת פנאסוניק FZ18. מה ששכנע אותי בעיקר הוא השדה הרחב והזום החזק שיש לה. עוד אין לי הרבה ניסיון איתה, ולמעשה אין לי הרבה ניסיון בכלל בצילום אבל למדתי כאן לא מעט - נראה לי שתמונות מאקרו היא עושה מעולה, תמונות נוף קצת פחות, ב-ISO 400 היא קצת מתחילה להרעיש, אולי אפילו ב-200 אבל סה"כ תוצאות מאוד טובות ותמורה מצויינת למחיר לדעתי. אשמח לשמוע מה דעתכם:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by orlupo,

פורסמה ביקורת על ה-S9000 ב-DPREVIEW, איכות העדשה לא הכי גרועה אבל לא הכי טובה. משום מה היא עושה בעיניי רושם שהחדות שלה לא מאוד טובה, אך עדיין אהבתי את הרעש של המצלמה שלא מאוד גבוה. קישור: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms9000

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.