עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PyroGhost,

טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by Chevy,

ככה קוראים לגמל שלמה הזה. נתקלתי בו כשהוא מטפס על ביתן המגורים פעם ראשונה אני רואה כזה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by duncan,

ראשית, מילאתי את הטופס: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 4000 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? במידה ואגיע למסקנה שצריך ציוד נוסף, הוא נכלל בסכום שרשמתי * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? נניח 500 שקל בשנה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט עדשות ממצלמת מיקון ניקרומט משנות ה-70 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? את הביצועים הטובים אני ר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  6. יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avivmoshe2,

שמעתם פעם על המצלמה הזאת???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. ^ תודה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. חג שמח לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית אשר תשמש אותי לצילומים מכל הסוגים, אין לי שימוש ספציפי למצלמה. מה שכן חשוב לי במצלמה הוא שיהיה לה מסך נשלף, מה שיאפשר לי לצלם מכמה שיותר זוויות. התקציב שלי הוא בין 200$ ל300$, יש מרווח גדול בתקציב פשוט כי אני לא מתמצא במחירים של המצלמות כיום, אך כמובן שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה (במידה שלא תפגע באיכותה). הקניה מתבצעת בארה"ב כך שניתן להתייחס למחירים שם. תודה מראש לכולם !

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  12. שלום, אממ אני מניח שרובכם מכירים את התמונה הזו : אני מכיר עוד תמונה בסגנון של הערביה הזאת אך בתמונה שאני מחפש רואים רק את העיניים וקצת מהבד הזה שהערביות שמות על הראש (רואים קצת מהסנטר וקצת מלמעלה מהמצח..) תודה רבה למי שמוצא לי אותה!! (אם למישהו יש את השם זה גם מצויין..!!) תודה מראש...!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. הכוונה כמובן לפיתוח באיכות צילום, ברזולוציה של 1536x2048. האם זה נכון כי ניתן לפתח בגודל A4?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by IG,

יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Koss,

אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. חבר'ה תמונות שצילמי ואני חדש בתחום אז התגובות שלכם מאוד חשובות לי בבקשה ! [תוקן] #1 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300415zr0.jpg #2 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300418pg1.jpg #3 http://img87.imageshack.us/my.php?image=s6300433xn4.jpg

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by dog_foot,

חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  19. חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ביצה קשה,

http://gilzur.deviantart.com/

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Stanly,

חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by zaq1,

פתחתי את זה בנושא חדש כי...זה נושא חדש. החלטי על ה-sx10 אבל ראיתי שיש כאלה שנותנים אחריות mack בינלאומית, ויש את האחריות של קרט-היבואן הרשמי-. האם ניתן לסמוך על שניהם? (דרך מאק יוצא יותר זול 5 שנים=270 שח בערך) יש למישהו נסיון אישי איתם? ומה לגבי 4h ? דבר נוסף לגבי כרטיסי זיכרון , טבעתי בים של סוגים ,אפשר לקבל המלצה ל-8gb\4gb טוב ולא יקר ? תודה לבורן ,מאד עזרת לי בבחירת המצלמה ,יישר כח על הרצון והזמן.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by elen,

שלום, בימים האחרונים ערכתי השוואות בין הרבה מצלמות באינטרנט ורציתי להתייעץ איתכם לגבי התלבטות בין שתי מצלמות: Canon PowerShot A3400 IS מול Canon PowerShot A4000 IS (שתיהן דיי דומות כי נראה לי שזה הכוון שאני מחפש) בכל מקרה אשמח להצעות נוספות... לגביי: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? מחפש מצלמה בערך עד 1000 ש"ח כולל אביזרים 2. מה רמת הידע שלך ? בינוני + (אחרי הטיול אחפש מצלמת רפלקס אבל לטיול אני מעוניין במשהו פשוט..) 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? D50 מהעבודה 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? בעיקר תמונות נוף במזרח... 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (>…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Toxin II,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.