צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עלה שיעור חדש לערוץ בנושא פיצוי חשיפה אתם מוזמנים להיכנס לערוץ http://www.youtube.com/user/gophoto101?feature=mhsn ואתם גם יכולים להירשם לערוץ כדי להישאר מעודכנים תגובות הערות ובקשות לשיעורים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. חבר שלי טס לטיול צלילה באיים המלדיביים והוא מחפש מצלמה שתשרת אותו נאמנה. הדרישות שלו הן: *קומפקטית במידת האפשר *ניתן לצלם בתוך המים (ללא קייס מיוחד) *עדיפות לעדשה רחבה *סוללה חזקה *אמינה וחזקה מבחינת איכות חומרים והרכבה התקציב המדובר כאן הוא 1500-2000 ש"ח. כמובן עדיפות לקנייה בארץ מחנות טובה עם אחריות מקיפה וארוכה במידת האפשר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה מהמצלמות הללו טובה יותר לדעתכם. לדעתי המחיר זהה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קנון 7D, ככל הנראה ממשיכה של ה-50D (עם שינוי תדמית, ומכאן השינוי בשם ה"סידרה"), צפויה להיות מוכרזת בעוד דקות בודדות. ה-Press release כבר הודלף. מדובר על מצלמת קרופ 1.6 כרגיל (בניגוד לשמועות על FF) עם 18MP (!), זוג מעבדים, 8FPS, מערכת פוקוס חדשה עם נקודה מרכזית מוצלבת-פעמיים ועוד 18 (סה"כ 19) נקודות פוקוס שכולן מוצלבות, מערכת exposure חדשה, 100% Viewfinder, וידאו FULL HD, ועוד אי-אילו שיפורים כאלו ואחרים. המחיר הצפוי: 1,700$ המתחרה הישירה: מין הסתם ניקון D300s יהיה מעניין לראות את המבחנים הראשונים של מפלצת ה-MP במצלמות קרופ, קנון טוענים לטכנולוגית פיתוח חדשה של החיישנים שאמורה להוציא יותר טווח דינמי ופחות רעש ב-ISO גבוה, על אף (ואולי בזכות?) כמות ה-MP העצומה יחסית של החייש…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אין לי שמץ של מושג במצלמות והסיבה היחידה היא בגלל שאין לי אחת , להתמודד עם למידה של תכונות ותוכנות של מצלמה לא תהיה לי בעיה ברגע שאני יתחיל להתעסק בזה.. לכן חשיבות לקלות תיפעול לא כזה חשוב.. איכות תמונה. זה מה שחשוב לי. זום אופטי כמה שיותר.. יצא לי לצלם עם פנסוניק DMC-FZ50 והעובדה שיש זום של X12 עושה את החיים סוכר.. מה אפשר לקבל עם תקציב כזה..? יש אפשרות שאני יביא אותה מחו"ל עם חברים שחוזרים מארה"ב - מה אפשר להשיג לדעתכם במצב כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לרגל קניית ה-A610, אני צריך מטען+סוללות. עכשיו, השאלה היא האם כדאי לקחת מטען של חצי שעה או להתפשר על שעה אחת ? המחיר דיי זהה לשני המטענים+סוללות, כך שזו לו צריכה להיות ההתלבטות. שני המטענים באים עם 4 סוללות GP 2300mAh. התקציב כ-200-230 ש"ח. GP U-SMART או GP PowerBank Smart 2 הייתה לי הזדמנות להזמין מארה"ב את ה-Maha PowerEx MH-C204W One Hour WorldWide Battery Charger שמוגדר כאחד המטענים הטובים בעולם. אבל פיספסתי את ההזדמנות לצערי :'(
-
- 44 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמת SLR. עד כה היו לי מצלמות דמויות SLR ואני רוצה לעבור למצלמת SLR. הנה התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? באיזור ה-3300 פלוס מינוס * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן. עדשה ראשונית בקיט. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן. במרץ אהיה בארה"ב ואקנה שם עדשה נוספת (אולי עדשה עם זום גבוה יותר) * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? עדשות. את הגוף אני מעדיף חדש עם אחריות (בגלל זה גם אני קונה בארץ ולא בחו"ל). * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פי…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת מתמונות מהמקום שהכי דומה לגן עדן. כמה יופי במקום אחד. גנים בעיר "נאדי". מכאן יוצאים לכיוון האיים הקטנים: "יציאת מצרים" - ככה יורדים לאי הכי "מופרע" ביצ'קומבר: קצת בנאלי, אבל נפלא - שקיעה באי "ביצ'קומבר": "זריחת ירח" - בקואטה ריזורט: באמת מקום מופלא למי שמגיע לחלק הזה של הפסיפיק, פשוט לא לוותר. מצטער על איכות התמונות, אך כדי להציגם חייבים לבצע הקטנה רצינית. הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao=1 ולמי שרוצה עוד פרטים על החוויות שלי בפיג'י (אם יש שאלות, תשאירו תגובה): http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=689351 שבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עד 2500 גג. עכשיו אין לי מושג בזה בכלל אז עם אפשר גם פרטים מה צריך לחפש במצחמה נורמלית במחיר הנקוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לטיול לארה"ב בסוף החודש הבא,ואני אצלם בלילה הרבה.מכיוון שחצובה גדולה לא באה בחשבון הן מבחינת הגודל והמחיר, רציתי חצובת שולחן. אשמח לשמוע לעצות. בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-