צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה בתקציב מוגבל, 150 ש"ח, מצאתי את זו - איך היא? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=686 בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מצלמה - S9000 התמונות לא יצאו בכלל כמו שאני ראיתי אותם בעין באותו הרגע,יצאו רכות,מבחינת הצבעים,חדות וכו'. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יוכל להתקרב ככל שניתן למה שראיתי בעין באותו הרגע כי הצבעים היו ממש ממש יפים (ממש לפני השקיעה).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^ את זה אני שואל מכוון שהפנסוניק TZ3 לא מרצה אותי במצבים האלה. אני צריך מצלמה שפשוט טטרוף את התמונות האלה במהירות ועם פלאש. יש חייה כזאת? אשמח למספר דגמים עם סדר עדיפויות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי ידע בתחום ושום מושג, סה"כ עד עכשיו צילמתי עם נייד של 4 מגה פיקסל והתמונות יוצאות מזעזע. מה שחשוב לי: 1. שהמצלמה תהיה נגד רעידות ושינוי תנועה בזמן צילום, כלומר שהתמונה לא תצא מרוחה. 2. שהצבעים יצאו טוב, באור יום בשמש, בבית, וגם בחשכה. 3. פלאש איכותי. 4. אם למצלמה שלא נכנסת לכיס יש איכות יותר גבוהה, אז שלא תכנס לכיס זה לא קריטי. 5. לא אכפת לי ממש האיכות של צילום וידאו. 6. הכי חשוב לי - שיצאו תמונות יפות של פנים של אנשים וכדומה וצבעים ושתהיה נגד תזוזות ומריחות ואיכותית. עכשיו 12 מגה פיקסל זה הכי איכותי שיש?מה לגבי הפלאש? אם אני קונה את האייפון הכי חדיש שיש? או פלאפון שיש לו מצלמה הכי איכותית שיש כמו 8 מגה? זה אותו הדבר? או שבמצלמה דיגיטלית יוצאות תמונות הרבה יותר איכו…
-
- 36 תגובות
- 7k צפיות
-
-
ואיזה כדאי לקנות? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא ראיתי שיש תמיכה ב sdhc לא אומרים באילו נפחים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
קניתי את המצלמה לפני חודש ויש לי כמה שאלות האם במצלמה אפשר לראות את מצב הסוללות ? ולא להיקלע למצב שפתאום זה בא לך עם הערה " change battry pack" ?. איך אני מצלם בנאדם כשיש משהו מסנוור מאחוריו, לדוגמא בטקסים וכו. ושאלה אחרונה , ממה נובעת התופעה המוזרה הזאת בדרך כלל בצילום לילה של נקודות לבנות מופיעות בתמונה , ואיך ממעיטים אותה? , דוגמא בקובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישה של מצלמת וידאו דיגיטלית עלתה לי שאלה, האם אורך הזמן שניתן להקליט ברצף מוגבל איכשהו? ואם כן אז ממה ההגבלה נובעת? (למשל כמו במצלמות סטילס שיש תקן אירופאי או משהו כזה שמגביל עד 4 ג"ב או 29 דקות). חשוב לי מאוד לצלם בערך 3 שעות ברצף, באיכות FULL HD. נניח ויש לי כרטיס עם קיבולת גבוהה, והצילום מתבצע בחיבור תמידי לחשמל (מקווה שזה אפשרי במצלמות), אני יכול לעמוד בדרישה זו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שעה וחצי של רדיפות אחרי שפריריות זה מה שיצא. התמונות צולמו ללא חצובה בשעות שקיעה מוקדמות (6-7). אלה הכי טובות. 450D עם עדשת קנון 100מ"מ מאקרו כרגיל אני ישמח לקבל ביקורות, הפעם גם על הצד הטכני וגם האומנותי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחקים ראשונים בפוטושופ, מצפה להארות והערות (רצוי בונות) http://www.siz.co.il/up/gwetzzzvknlw.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-