צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי רוצה את עזרתכם האדיבה לגבי קניית מצלמה SLR או דמוי SLR (לפי התקציב, דמוי SLR נראה הרבה יותר הגיוני). לגבי הדרישות-אפשרות לוידאו, שתיהיה מצלמה איכותית עד כמה שניתן בתקציב נ"ל. מה אתם אומרים לגבי 10MP FUJIFILM S1000FD , שעומד בדרישת התקציב, וסה"כ נראת מצלמה לא רעה בכלל..? כמובן שאני לא ממש מבין בעסק, ולכן אני פונה אליכם. תודה רבה, חיימון.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דיגיטלית שתהיה קומפקטית מצלם נופים,אנשים לא משהו מיוחד... איך הOLYMPUS MJU 760?? ואיך הFE240 לעומתה??האם מדובר באותו המלצמה רק בגוף אחר?? מה יש עוד בתקציב שלי שיכנס לי בסביבות ה6-7מגה פיקסל?? ומבחינת איכות מסך ISO רגישות עדשה שיהיו טובים וגבוהים ככל האפשר.. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית,שמתי לב לדגמים הבאים שעניינו אותי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1531&aff=zap http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7156 http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7209 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=870&p=0 מה אתם חושבים על זה? יש עוד דגמים מומלצים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה ... עד 1600 שקל עדיף עם זום אופטי גדול ... ראיתי את ה S5000 של פוג'י עולה איזה 2000 שקל ... האולימפוס C 740 : http://www.electrosale.co.il/default.asp?id=2223 והמינולטה Z1 שדווקא לא רעה בכלל זום עד x40 ! הרבה ביקורות טובות... : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65783&saleNo=337645 מה אתם חושבים ???? לפי דעתי המינולטה נותנת מחיר מצויין יחסית לטכנו' שהיא מחזיקה... אני רוצה דעות נוספות פשוט ...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עדיף פחות אבל זה המקסימום.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני יוצא בקרוב לטיול בחו"ל ורוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית שתישאר איתי שנים רבות.... אני נוב לחלוטין בתחום ולא יודע על מה שצריך לשים דגש (פיקסל, רזולוציה וכו'...) חשוב לי שהיא תהיה קומפקטית אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות/דברים חשובים אחרים. אני מקציב לעניין 2500 ש"ח. בגדול המליצו לי ללכת בכיוון של סוני, אבל אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקל דרישות לא נעול על מותג כל שהוא מצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשוב זום גדול עם מייצב צילום רצף מהיר רצוי יכולת מאקרו סבירה איכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימלי ו6 ומעלה מגה פיקסל אפשרות לפלש חיצוני חשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמוי האם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסא תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה, שתהיה בעלת 12-14 מגה פיקסל, עם זום אופטי ודיגיטלי טוב, עם וידאו וסאונד (אם יש HD גם מעולה) הסתכלתי בינתיים על Olympus FE47 נראה נחמד לא יותר מזה, הביקורות עליו לא עשו עליי רושם. אם אפשר המלצה, תודה רבה אורן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 ש"ח, עדיף סוללת ליתיום חזקה, וכרטיס זיכרון 2-4 ג'יגהאילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי תאורה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליי…
-
- 27 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה מקצועית עד 500 דולר (אני קונה בארה"ב). אני מצלם דיי הרבה ברמה טובה אבל עם המצלמות שהיו לי לא היה לי אפשרויות לצילומים טובים בגלל איכות גרועה. אני מוכן להשקיע עד 500 דולר שיכלול מצלמה + עדשה עם צריך ובלי ציוד נלווה (כרטיסי זכרון, נרתיקים...). בשביל מחירים תשתמשו בחנויות גדולות כמו: cuircit city, best buy, target, wallmart אמזון וכדומה. או אפשר בישראל עד 1700 שח חשבתי על ה CANON S5 IS אבל הוא קצת מיושן לפי מה ששמעתי. הייתי מת לNIKON D60 אבל נראה לי שהוא קצת יקר. לגבי נתונים אני צריך: לפחות 8MP עדיפות לSD ואם כן עדיף שיהיה מתאים לSDHC זום לפחות 10X צילומי לילה טובים, מאקרו טוב ופלאש שאפשר לשלוט עליו בקולת.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם.. נואשת להמלצה על מצלמה דמוי SLR או דיגיטלית שתוציא תמונות באיכות גבוהה, גם בצילומי מאקרו.. התקציב הוא איזור ה1000 שח (עדיף פחות..) השימוש של המצלמה הוא להגשות בלימודים (לומדת עיצוב), צילום מודלים וגם כמובן לשימוש בטיולים וכו' לא מבינה יותר מידי במצלמות ולכן חייבת את עזרתכם ואם כבר מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין דמוי SLR לדיגיטלית והאם באמת הSLR טובה יותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי מצלמה מאוד ישנה (פילם) של מינולטה. אז הגיע הזמן להשתדרג. אני רוצה מצלמה דמויית SLR במחיר של מקסימום 2000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בצילום אבל לאחר הקנייה אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד ולכן חשוב שהמצלמה תהיה טובה לחובבנים +. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 ש"ח לכל היותר. הבנתי שיש סוללות יעודיות וסוללות AA ואני לא מבין מה היתרונות או החסרונות של כל אחד. כרטיס זיכרון 32GB הבנתי שזה סביר. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה משפחתית (טיולים וכו') וללימוד עצמי של צילום למתחילים. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-