צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
תסלחו לי על כמות התמונות הגדולה מהרגיל... היה קצר, צבעוני ומעניין. אני חושב שכמות הצלמים ביום הזה היתה גדולה מכמות החוגגים.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמובן כולן עם קרופ (14.6 MP) הממשק מאוד פשוט (תלוי עד כמה אתה רוצה פונקציות ידניות) כפתור RAW מערכת מיקוד מציונת הפוקוס בתצוגה חייה לא כזה איטי (עדיין לא שמיש פרט לשימושי מקרו או נוף) מאוד מאסיבית ואטומה אפשרות פילטרים מצויינת ביצועים טובים באיזו גבוהה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מצלמה קטנה בעיקר לבית ובעיקר לצילום של אנשים. כרגע יש לי את אולימפוס C8080 כבדה מאד, עד שמוציאים אותה כבר הלך המומנטום. והכי מעצבן - היא גרועה מאד בתאורה של הבית. מעולה לבחוץ. אבל בפנים ללא פלאש הכל נמרח או חשוך ועם הפלאש הכל נשרף.... ולכן אני מחפשת מצלמה קטנה ונוחה, כזאת שתצלם בתאורה של הבית ללא הפלאש וזה לא ימרח/יהיה חשוך. מצלמה שיהיה ניתן "לתפוס" איתה תמונות במהירות וללא סיבוכים. ואם אפשר עם אפשרות לוידאו. מקווה שיש כאלה... אודה לכם מאד על ההמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה …
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי המון תמונות שצלמתי בשנים האחרונות ואני רוצה להראות אותם לחברים ולהכין מהם מצגת מסויימת .. אבל משום מה דבוק לי לתמונה תאריך הצילום בענק בפינה התחתונה הימנית במציג התמונות של ווינדוס. אני שם לב שבתמונות הממוזערות התאריך לא נמצא, הוא נראה לעין רק שמגדילים את התמונה למסך מלא.. מה זה השטות הזאת !? ואיך אני יכול להפטר מזה ומהר..? תודה רבה ! נ.ב - אם לא הפורום המתאים בבקשה להזיז וקבלו את התנצלותי..
-
- 18 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/product/396822-REG/Sigma_509109_70_300mm_f_4_5_6_DG_Macro.html חשבתי על זו. יש המלצות על עדשות אחרות באותו טווח מחירים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי חזר מטיול של כחצי שנה בהודו. הוא טוען שאחרי שהכניס את הכרטיס זיכרון למחשב וביצע עליו סריקה שדל אנטי וירוס הכרטיס לא מתפקד ורוצה לאתחל את עצמו, גם במצלמה וגם במחשב. יש לכם מושג איך הוא מחלץ אץ כל אלפי התמונות מהמצלמה לפני שהיא מפרמטת את כרטיס הזיכרון? תוכנה או משהו דומה? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רוצה ליקנות את המצלמה של פוג'י...חיפשתי יסודי בזאפ כדי למצוא את הכי זול: תסבירו לאחד שלא מבין...איך ישנם כאלו פערי מחיר ? ביין החנות הזו = 1330 ש"ח http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2304&aff=zap לביין החנות הזו(שהיא הקנייה המומלצת בזאפ) = 1980 ש"ח http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=44&CategoryID=50&ProductID=1473 אני יודע שחנות קמרה4לס - נחשבת לחנות ותיקה שמוכרת הרבה מצלמות האם אלו מצלמות סוג ב' או דפוקות ? איך זה כזה זול ? ורוצה לנצל את ההיזדמנות (סליחה)כדי לישאול שאלה נוספת האם הפוג'י טובה יותר מהקנון הזאת ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1935&aff=zap כי הם עולות בערך אות…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-