אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איזה באסה ככה לאת לאת נמחקה לי האות W מהמקלדת וזה די מעצבן למישהוא יש רעיון טוב איך אני יכול להחזיר את האות למקלדת ליצור אותה מחדש רק לעשות את זה מקצועי ויפה בדיוק כפי שהיה קודם השמח לרעיונות...
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://mysite.du.edu/~etuttle/electron/elect10.htm בOp-Amp Relaxation Oscillator כתוב ש 1/1.22RC שווה לתדר עכשיו הצבתי את הערכים שאני רוצה ואני מקבל תוצאות לא מובנות(לי) לדוגמא: R = 10k, C = 0.1 gave f = 455 Hz וזה לא יצא ככה איפה טעיתי<?> גם בחישוב שלי במחשבון ועוד משהו איך אני רואה תדר בMULTISIM 11? בסקופ
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
פתיחתי ספק ישן שמצאתי איפה שהוא ולקחתי את המאוורר..... על המאוור אין שום מדבקה של כמה הוא צריך לקבל וכו'.... המאוורר הוא מאוורר 80מ"מ יש לו שני חוטים(אדום ושחור) שהם משוחררים ( זאת אומרת ללא כל חיבור) יש לי חיבור מולקס שאני רוצה להלחים לו אבל..... אני לא יודע לאן וכמה הוא מקבל וכו'.... !! איך אני אדע כיצד לחבר אותו למולקס?? תודה מראש לעורים !
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
כמה עולה לשלוח את המעטפה עם הכסף? ותוך כמה זמן זה מגיע אליהם והם יוצרים איתי קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-