עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מישהו פה מכיר פורומים רציניים לאלקטרוניקה? שיהיה באנגלית מצידי, רק משהו על רמה, פרוייקטים והכל (שלא תבינו לא נכון, הפורום זהז אחלה, סתם בשביל לגוון) תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. אפשר לחבר פוקט פיסי לאינטרנט בלי מחשב ובלי מודם שעולה 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by elad13net,

ככה יש לי שלט שלא עובד.. ויש לו מסך LCD הבעיה היא שאין לו חיבורים כמו שיש כאן במדריך באתר... אז השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין יכול לחבר אותו או שאני צריך מסך אחר.. אשמח אם תעזור לי.. אלעד,

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם הדגם הזה שיצרתי טוב מבחינת מיקום הרכיבים במארז עצמו. אם המארז לא יתחממם יתר על המידה, בהתחשב בזה שיש בו רק 2 מאווררים והם של הספק. 1 מכניס אוויר לספק. 2 מוציא אוויר מהספק. מקרא דגם: מרובע הירוק: ספק 400W המרובע התכלת: 80giga HDD WD המרובע הורוד : DVD המרובע האדום: Control Panel הפלטה הורודה שמתחברת אליה פלטה כחולה : לוח אם שאליו מאונך כרטיס מסך. המערכת מעבד + כרטיס מסך אולי גם ציפסט אם צריך יקוררו ע"י מערכת קירור מים חיצונית symphony אוקי ועכשיו ל תומונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by ali_g,

שלום לחברי הפורום כולי תיקווה שכאן זה המקום שיוכלי לעזור לי אני מכין לפרויקט שלי ג'ויסטיק עכשיו השאלה שלי עם איזה פרוטוקול יהיה לי יותר קל לעבוד עם פרוטוקול הUSB או הפרוטוקול של בקר המשחק של סוני פליסטישן2 אם למישהו יש את הידע הדרוש לשאלתי תגובתו תתקבל בברכה תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. ואני לא מתכוון לתוכנות שהיו ב"מודינג בשעה"...כי הם לא כ"כ עובדות חוץ מ- U-ICE אבל אני רוצה משהו אחר...כי ניסיתי וזה דפוק... והמחשלט בבנייה אז אני לא יודע אם הוא דפוק... מקווה שהקדמתי אותכם בספקות ובשאלות שלכם לפני התשובה על השאלה שלי...חחח תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by BarVaZ,

אני שם שתי קתודות במחשב אחד אולטרא סגול (uv) והשני קטודה כחולה ואני מחליף את שני המאוררים שיש לי עכשיו בעוד שתיים שאני צריך להחליט איזה.... הדילמה שלי היא איזה צבעים ישתלבו הכי טוב עם הקטודות שלי.... אני צריך מאורר אחד של 120mm ואחד של 80mm תנו לי הצאות על סמך האתר הבאה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

או מישהו שבנה שיפנה לאייסיקיו הזה: 58825562. אני צריך עזרה עם זה..מי שיוכל להכין לי כזה אני אשלם לו גם על החומרים ועל העבודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. הודעה נפתחה בטעות בפורום הלא מתאים ..

11. Started by ofek_golan,

יש לי ספק קצת ישן ( 500W ) קיצרתי את 2 החוטים בשביל להפעיל אותו וחיברתי מד מתח לחוט הצהוב והמינוס לשחור ויצא לי 9 V מה הבעייה פה?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי שאלה: יש לי במחשב כרטיס טלויזיה PINNACLE ושלט (השלט מתחבר לכרטיס טלויזיה). יש אפשרות להגדיר את השלט לביצוע פעולות אחרות במחשב (ולא רק לכרטיס טלויזיה) ? תודה והמשך שבת נעימה, מוש'קה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by Shane McMahon,

שלום מאוד באלי להכניס פאן באס לפי המדריך: http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ ולא הבנתי מה זה הנגדים ואיך הם מתחברים..זה לא ממש מובן במדריך! ובחנות הוא אמר שאין לו נגדים של 3 וולט רק 2,זה גם טוב ? ורציתי לדעת,אם אפשר לקנות את החלק של המארז שמדליקים אותו..את הכפתור שאיתו מדליקים את המחשב+הכבל שמתחבר וכל זה של הריסט ואם אפשר לקנות איפה ואם אפשר טלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by ELAZAR.T,

שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.

15. Started by barartzi,

מישהו יכול להשיג לי תמונה של המארז מהדגם הבא a-top cs-608bk תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by rabbit,

במדריך רשום להשתמש בכבל מדפסת ושיש שם 25 פינים חתכתי כבל מדפסת יש שם יותר מ25 פינים איך אני יכול לדעת מה לחבר לאן אולי יש איזה טבלה שעובדת לפי צבעים? למרות שרשום פה מספרים פשוט בשרטוט המספרים מגיעים עד 25 ובכבל זה עד 33 מישהו נתקל בזה כבר?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by renan,

אני רוצה לעשות חור בגג של המארז אבל יש לי בעיה קטנה: גג המארז מחובר בניטים ולא בברגים כך שלא ניתן להסירו ולעבוד עליו בנפרד, וממש לא בא לי לפרק את כל המחשב (כרטיסים, לוח, כוננים וכו'). מה עושים?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

שלום. הסתכלתי בגלריית המודינג וראיתי פאנל שאני לא ראיתי בחיים שלי זה היה אצל הגלרייה של גיורא והשאלה שלי אתם יכולים להגיד לי איך קוראים לפאנל.ומה המחיר של הפאנל. תודה נתנאל קורן הנה הקישור http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-40-9.html זה הפנל הזוהר הוורוד

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by efergan7,

אני רוצה לבנות מעגל למצת של המכונית שיתאים לי לפלייסטיישן 2 שיקבל 12-14 V ויצא 8.5vDC 4.5Amps תודה מראש

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by master2000,

מחפש תרשים מלבני ברמת רכיב ללוח אם kv8-max3 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by maimon_y,
    • 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by mc-ender,

היי קניתי מחשב חדש ועל האריזה של הכרטיס רשום oc edition עכיו הכרטיס הוא nx8800 gts 320 mb ורציתי לדעת מה זה אומר מה שרשום שכבר עשו לו oc? או שכדאי לי לעשות? ומה אתם מציעים לי לעשות בקשר לזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by shey1,

איפה כדי לשים אותו כשה יש לי מארז פול טוור למעלה או למטה? וכמה חורים צריך לעשות? דרך אגב מישהו פה יודע לכוונן vapochill?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.