אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז פירקתי את הספק, ניתקתי את המאוורר, עכשיו אני מחפש את הכבל של הדיסקט ואני לא מוצא כלום שדומה לתמונה. הכל עם 4 חורים ומרווחים גדולים חוץ מאחד שקצת דומה אבל הוא רחב פי 2 ויש בו 4 כבלים. והוא גם לבן מישהו יכול לעזור? נ.ב זה מחשב ישן מאוד (קניתי אתו לפני 6 שנים) עריכה: גם מצאתי כבל שחור-אדום-כלום-לבן, אני אוכל להשתמש בזה? הוא באותו הגודל כמו הראשון רק בלי סלוט שלישי וארוך יותר
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
סמתי לב שזה המאוורר היחידי שבאמת שומעים אותו. שחררתי אותו מהדלת והוא הפסיק לעשות רעש, הצמדי אותו לדלת וזה חזר. והבנתי שהרעש זה בגלל זרימת האוויר דרך חורי הדלת. בהוצאת אוויר זה לא עושה את זה, מענין למה, אלה רק בהכנסת אווירר. קיצר אם אני אחתוך את זה ובמקום אסים גריל כזה אז לא יהיה את הרעש. במקורי זה הרבה חורים צמודים, פה זה עיגולים - אתם חושבים שפה האוויר יזרום מבלי ליצר רעש ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש בידי את המחשב הנייד הנ"ל, הוא כבר כחצי שנה שוכב ולא בשימוש אז החלטתי לנסות ולתקן את המסך. הבעיה היא כזאת: המסך מראה תמונה, אך מאוד חשוכה, אם מתאמצים אפשר לקלוט שאכן מופיעים במסך חלונות לבנים או תמונה כלשהיא בד"כ כשהיא בהירה...אבל זה ממש מוכהה ובקושי רואים, ולא זה לא שהברייגט על נמוך.. עכשיו השאלה שלי מה לדעתכם החלק הפגום האינוורטור? (לפי מה שהבנתי זה הרכיב שמספק חשמל לפלורוסנט) או הפלורוסנט עצמו? איזה מהם להחליף? ומאיפה ניתן להשיג את החלקים הללו? אשמח אם למישהו יש מידע לגבי החלפת החלקים האלו. מצאתי את האתר הזה... http://www.fonerbooks.com שדי הכניס אותי בערך לתמונה, אבל עדיין אין לי מספיק ידע בשביל זה אז אשמח אם מישהו יזרוק לי ככה עוד יזה אתר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מעגל עם שתי לדים או יותר שיהבהבו אחד אחרי השני או בסדר אחר... אני ישמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מאוורר לפני שבועיים שימנתי אותו כי הוא הרעיש והיום הוא שוב מרעיש לי ופני כן גם שימנתי אותו ואחרי שבוע הוא הרעיש ושימנתי טוב לפי המדריך ולפי הכל (המאוורר עובד על 12V) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש מקבילה לקורס הפופולרי טכנאי פי סי רק בתחום האלקטרוניקה חשמל ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני מעוניין לחבר לספק ולא מצאתי מתאם ואין לי מקום על הלוח אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחבר אותו בצורה אחרת לספק (ליברטי 400) תודה!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
וגם אם הטמפרטורות בסדר מתחים והטמפרטורות הם מעבד:26 לוח22 הארדיסק 80 ג'יגה:25 הארדיסק 120 ג'יגה:25
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי מחשב ישן ויש לנו בבית DVD שכבר לא פועל של LG עכשיו אני רוצה לדעת. את חלקי המחשב אני יודע להכניס ולחבר בפנים אבל איך אני יכול אחרי זה לחבר אותו לטלוויזיה הרי אין לי כרטיס טלוויזיה. צפיתי בגלריות מודינג ולא הבנתי. אני רוצה לדעת איך אני יחבר את הHTPC לטלוויזיה ויוכל לראות את כל מה שיש לי במחשב ולצפות בסרטים שאני מקרין מהמחשב בטלוויזיה D:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אפשר לשים כרטיס מסך אחד של NVIDIA בלוח אם שיש בו CROSSFIRE לשני כרטיסי ATI? פשוט יש לי כרטיס מסך של NVIDIA על המחשב הנוכחי והוא יחסית טוב ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר אותו ועל הלוח אם שאני רוצה למחשב החדש יש CROSSFIRE
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש כזאת אפשרות יש לי כמה מסכים שיושבים בצד ואני רוצה לעשות איתם משהו האים יש אפשרות לחבר אותם לממרים שלYES או משהו בסיגנון
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ככה אני זקוק ללוח פרספקט שקוף איפה אני משיג? מאורר שקוף יש חיה כזאת נכון? איפה משיגים אני רוצה מאורר חזק. מקום שאפשר לעשות ניסור וחריטה על לוח פרספקט לבנתיים זה הכל.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
א. מה יותר משתלם לבנות - מארז מעץ או מפח? ב. איפה ניתן לקנות פח לפי מידות? ג. במקרה של קצר העץ יכול להדלק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את 2 המסכים שפירקתי מהמערכת סטריאו שלי אם יש להם כבר בקר מובנה? או בכלל רק להפעיל אותם סתם שיפעלו ברקע ליופי... הוספתי צילום שלהם ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי דרמל (מקורי) ככה שרק ריבוע או משהו בסגנון אני לא רוצה לעשות.. צריך דוגמא למשהו לא מסובך אבל גם לא כל כך פשוט.. בלי מאווררים בדלת.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפה: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd ITM-2004 יש לי כבר הכל חוץ מנגדים, אז איזה נגדים אני צריך לקנות לקונטרסט ולתאורה או בכלל?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
סה"כ אני רוצה לדעת מה היא הדרך היותר טובה לעשות אפקט תאורה עם לדים למארז( תרשים א' או תרשים ב') או דרך אחרת עכשיו אני משתמש עם תרשים א' (מעגל א')
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר מסך של גמבוי במארז ככה כמו בתמונה?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש אם קיים דבר כזה שאני מחבר עליו מתח והוא אומר לי כמה מתח זה ואני מחפש גם מחשיר לבדוק כמה אמפר הלד או רמקול לדוגמה צריך יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה המון תמונות של מחשבים שיש להם בקר מאוררים ורציתי לדעת למה זה טוב ? מה השימושים של זה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני חדש פו בכל נושא המודינג ושידרוג המחשב קראתי פו את כל המדריכים וני לא מבין משהו אחרי שחיברתי מאורר חדש לאן אני מחבר אותו אני מתכוון לאיזה מקור כח (ספק כח וכדומה) בקיצור לאן אני מחבר אותו בשביל שיעבוד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-