אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להכין מטען סוללות לאייפוד.. לפי מה שמעתי זה אמור להעיך בהרבה את זמן ההאזנה.. יש למישו מדריך איך לעשות כזה? אני לא חושב שצריך להיות שם הרבה דברים... ואם כבר המנגנון של מניעת טעינת הית נמצא באייפוד או במטען (מחשב/שקע)?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם מאוורר לפני שבועיים שימנתי אותו כי הוא הרעיש והיום הוא שוב מרעיש לי ופני כן גם שימנתי אותו ואחרי שבוע הוא הרעיש ושימנתי טוב לפי המדריך ולפי הכל (המאוורר עובד על 12V) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי, אז פירקתי את הספק, ניתקתי את המאוורר, עכשיו אני מחפש את הכבל של הדיסקט ואני לא מוצא כלום שדומה לתמונה. הכל עם 4 חורים ומרווחים גדולים חוץ מאחד שקצת דומה אבל הוא רחב פי 2 ויש בו 4 כבלים. והוא גם לבן מישהו יכול לעזור? נ.ב זה מחשב ישן מאוד (קניתי אתו לפני 6 שנים) עריכה: גם מצאתי כבל שחור-אדום-כלום-לבן, אני אוכל להשתמש בזה? הוא באותו הגודל כמו הראשון רק בלי סלוט שלישי וארוך יותר
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי דרמל (מקורי) ככה שרק ריבוע או משהו בסגנון אני לא רוצה לעשות.. צריך דוגמא למשהו לא מסובך אבל גם לא כל כך פשוט.. בלי מאווררים בדלת.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה smartie51 ורציתי לדעת אם אפשר נגיד להגדיר לו יום ואז הוא יספור לאחור עד שהיום הזה יגיע כמו יום הולדת למשל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש אם קיים דבר כזה שאני מחבר עליו מתח והוא אומר לי כמה מתח זה ואני מחפש גם מחשיר לבדוק כמה אמפר הלד או רמקול לדוגמה צריך יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תשמעו הורדתי תתוכנה אתמול וזה ואני לא מבין אני רוצה להוריד תמהיהרות בנייתםעד שאני יקנה או יכין פאב בס אז מישבו בבקשה יכול לעזור לי אם התוכנה אני רק רוצה להוריד את המהירות שיהיה פחות רעש תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מגבר פשוט למחשב כף יד שלי בשביל שמתי שאני מנווט עם התוכנה שימשעו מה הוא אומר יש לי יציאת PL קטנה כזאת במכשיר ואבא שלי הביא רמקול קטן של דיבורית רכב שהוא אומר ש8 וואט מספיק לו הוא חיפש באינטרנט ולא מצא משהוא טוב יש למישהוא הצעות בבקשה... דרך אגב יש לאבא שלי כישורים בהלחמה וידע באלקטרוניקה (אבל לא ברמה של תיכנון) הוא חשמלאי מוסמך
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מאורר שמחובר למולקס, עכשיו אני חיברתי עוד מעורר לאותם חוטים, המאורר עובד והכל טוב ויפה השאלה שלי היא כמה מאוררים אפשר לחבאר אותם חוטים? ** כל המאווררים הם במתח של 12V
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש מקבילה לקורס הפופולרי טכנאי פי סי רק בתחום האלקטרוניקה חשמל ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
איפה נמצאים החיישנים שבודקים את הטמפרטורה של הרכיבים ואם אין אז אין אני יכול לדעת מה הטמפ' של המעבד למשל מבלי להשתמש בתוכנות חיצוניות. בקיצור איפה נמצא המידע לגבי הטמפרטורה באותו רגע? איך אני מגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפוך את הנגן דיוידי LG שלי לנגן דיוקס... יש איזה מודצ'יפ בשוק היום שיכול לעשות דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
א. מה יותר משתלם לבנות - מארז מעץ או מפח? ב. איפה ניתן לקנות פח לפי מידות? ג. במקרה של קצר העץ יכול להדלק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
וגם אם הטמפרטורות בסדר מתחים והטמפרטורות הם מעבד:26 לוח22 הארדיסק 80 ג'יגה:25 הארדיסק 120 ג'יגה:25
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה המון תמונות של מחשבים שיש להם בקר מאוררים ורציתי לדעת למה זה טוב ? מה השימושים של זה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סמתי לב שזה המאוורר היחידי שבאמת שומעים אותו. שחררתי אותו מהדלת והוא הפסיק לעשות רעש, הצמדי אותו לדלת וזה חזר. והבנתי שהרעש זה בגלל זרימת האוויר דרך חורי הדלת. בהוצאת אוויר זה לא עושה את זה, מענין למה, אלה רק בהכנסת אווירר. קיצר אם אני אחתוך את זה ובמקום אסים גריל כזה אז לא יהיה את הרעש. במקורי זה הרבה חורים צמודים, פה זה עיגולים - אתם חושבים שפה האוויר יזרום מבלי ליצר רעש ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני חדש בפורום ובמודינג,התמכרתי לזה אחרי שראיתי פה תמחשבים המדהימים בפורום יומני פרויקטים. :jump: אני רוצה לעשות למחשב שלי תאורה עם לדים צבועניים כאלה כמו שכולם פה עושים ואין לי מושג איך מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ? והבנתי שצריך לקנות לדים וגם "נגידם" וראיתי שיש כמה סוגים של נגדים אז מה אני צריך לקנות? אוליי איזה מדריך כזה עם תמונות או משהו יעזור,כי המדריך שיש במדריכים לא עובד התמונות שלו לא עובדות תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני שואל את זה פה כי זה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפה: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd ITM-2004 יש לי כבר הכל חוץ מנגדים, אז איזה נגדים אני צריך לקנות לקונטרסט ולתאורה או בכלל?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-