אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אין לי Data Sheet , אז אני קצת אבוד ... אולי מישהו יכוון אותי : סריקות Back .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ויש לי כמה שאלות: 1), אני חושב שקניתי זיוף, כי כתוב בצד "מייד אין צ'יינה" ולא "מייד איו איטלי" 2) אפשר לכתוב תוכנה דרך הסביבת פיתוח שהורדתי? 3) מצאתי רק מדריכים על תוכנות, אז אני רוצה לשלוט על לד (תוכנית ראשונה), אז לאיפה אני צריך לחבר את הלד? נניח פין 13 אבל לאיפה עוד? 4) יש למכירה קיטים של רק חיישנים ומנועים (טמפ', סרוו, גיירואים.....) תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לפני 7 שנים הפלייסטישן 3 שלי מת ולאחרונה מצאתי אותו בניקיונות פסח וחשבתי האם אפשר להוסיף את כונן הבלו-ריי של הפלייסטישן למחשב? ובכך אוכל להרוויח גם כונן בלו-ריי במחשב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי איזה 10 מאוררים במארז והמארז שלי עושה רעש כמו של מטוס ישי למישהו פיתרון לבעית הרעש... ואל תגידו לי עכשיו קירור מים או גז כי אין לי תקציב....ואבא שלי לא רוצילד... ראיתי כמה פתרונות אבל לא הבנתי מזה נותן כמו לשים ספוג בתחתית המארז ועוד ועוד דברים ..מזה נותן בכלל? פלייזזז תביאו לי רעיונות טובים להשתקת הרעש המחריד הזה... תודה n0fo
-
- 50 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזה זרם ה USB מוציא? והאם אפשר לעשות תוכנה שתפתח את החיבור ולשלוט עליו מתי יפתח ומתי יסגר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי arduino duemilanove ATmega328p אני רוצה לשלוט עליו דרך WIFI אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר עליו shield של wi fi ושלוט עליו ככה ופשוט לשלוח פקודות דרך wi fi וזה ישלוט עליו וגם כן כדי להיות נייד הduemilanove נראה לי צורך 5V רציתי לדעת איך אני אני יכול לבנות לו סוללה פשוטה מסוללות רגילות שיספק לו כוח יחד עם ה wi fi shield שיישב עליו וסתם דרך אגב מישהו יודע אם יש כרטיס של arduino או חיכוי או משהו דומה שהוא wi fi ולא רק והאם אני יכול להשתמש ב shield פשוט בתור כרטיס במקום ה duemilanove ואז פשוט אני אשתמש רק ב shield כדי לשלוט על החשמל של הדיבייס שליתודה רבה ]אלמו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום! עלה לי רעיון למוד קטן ויפה למארז. אני הולך לקנות את המארז APOLLO ומקדימה יש פלסטיק כהה עם שקיפות שנועדה כדי לראות את המסכים בלי לפתוח את דלת המארז. תמונות באתר המוצר: http://www.nzxt.com/products/apollo/ הרעיון שלי הוא לשים אייקונים מוארים של המותגים של חלקי המחשב. איך אני הולך לעשות את זה? כך: ולהדביק את זה מאחורי הפלסטיק. אל תתיחסו לזה שציירתי בצייר. (המחשב שלי בתיקון ואני משתמש כרגע במחשב אחר בבית שאין לי בו פוטו. מה אתם חושבים? הערות הצעות? הכל יתקבל בברכה. עוד משהו אני חייב את המדריך בשביל לעשות את זה והתמונות במדריך של האתר מחוקות. אשמח אם מישהו מהמנהלים יחדש את התמונות או שהחבר'ה פה יתנו לי מדריך איך לחבר כמה לדים לספק כוח. (נראה לי צריך משהו שמורי…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי מחר אני יצטרך מודם חדש עם שנאי - ורציתי לדעם אם אפשר לסדר שיקח חשמל מהמוליקס או מUSB עקרונית יעני אם כן שיביא ירשום לכם כמה V השנאי נותן וכמה אמפר סתם לידע כללי בUSB יש 5 V אבל כמה אמפר ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין מעגל שיאפשר לי לקרוא את הפולסים של הארדיסק ולחבר במקום לד 1 2 לדים לבנים מצאתי את זה ואני רוצה לדעת אם אפשר להשיג את החלק הזה בארץ 4N25או 4N35 -איזה מהם יהיה יותר טוב? ואם אפשרי להוציא את הקבל? אני רוצה שהיבהוב יהיה מדויק בלי השהייה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז בלהבות איזה ספריים של צבע ואיזה צבע ספריי כדי לצבוע אז המארז ולקבל מירור פיניש בנוסף. אם אפשר אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באזור נתניה????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה סיימתי את המקלט IR.. קניתי את הדיודה החדשה (הקודמת נשברה לי) וסיימתי את זה. עכשיו.. התוכנה קולטת את הדברים (PLAY PAUSE וכו') אבל זה נעשה בשלבים, ואחרי שעברתי את האמצע צריך ללחוץ ממש מהר, לעזוב לכמה שניות וללחוץ שוב. ה"LED" הירוק שבצד מהבהב בטירוף כשאני לוחץ על כפתור. אבל מה שחשוב מהחלק של הקליטה, זה שזה קולט (מהבהב מהר) גם ממרחק, וגם מכיוונים שונים. הבעיה היא, שאחרי שאני מסיים לכוון את הפעולה זה לא ככה: למשל, PLAY בווינאמפ. זה אמנם עושה את זה, אבל רק בזווית מאוד מסויימת שקשה מאוד לתפוס. אני לא מבין, זה קורה בגלל שהשלט מאוד ישן או מה? כי זה בכל זאת קולט את זה מצויין באתחול.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי ללמוד את תחום תיכנות מיקרו בקרים יש לי ניסיון רב בתיכנות והבנה באלקטרוניקה גישה לרכיבים צורבים וציוד מעבדה. 1מה שאני שואל פה האם כותבים תוכנית בC מקפליים אותה עם קומפיילר מיוחד ספציפי מיקרו וצורבים אותה? 2אני יודע שקיימת שפה HDMV מה יותר פופולרי עם מה יותר קל לעבוד -אני אישית מעדיף C# או C 3 איזה כלים אני צריך ? אני צריך ללמוד תחומים מסויימים או שמפסיק לדעת איך מקרו עובד(רגלי פסיקות VSS DATA ADDRESS וכו' ) 4אם יש איזשהו מדריך או פרוייקט גמור של מערכת שעושה דבר מה או סתם קוד דוגמא שיושב בתוך מיקרו מעבד עם סכמה אשמח לראות ללמוד ולקבל כיוון. או סתם PDF של לימוד עצמי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי, תכף תמונות, מארז די נפוץ שאייבורי נותנת. קיצר אני רוצה לקנות צד שיתאים למארז הזה בדיוק. שיהיה שקוף בצבע שחור אם זה אפשרי. לחתוך בעצמי אני לא אעשה, זה מסובך מדי וגם אני יודע שלא יצא לי טוב אם מישהו מכיר חנות בנתניה שעושה דברים כאלה ואו מוכרת את הצד הזה אייבורי מכנים את מארז ידית שחור כסוף usb קדמי. סליחה שלא רואים טוב מצלמה של פלאפון זה הצד שאני רוצה להחליף http://img155.imageshack.us/img155/2609/xxxsm6.jpg המארז מקדימה http://img291.imageshack.us/img291/2463/bbbxq6.jpg מארז פתוח http://img156.imageshack.us/img156/5821/vvvhu7.jpg אה ואולי בקושי תראו בתמונה האחרונה שפתוח יש מאוורר מקדימה של המארז מתחת לארד דיסק והוא לא מוציא אוויר כי מאחורה אין לו מאיפה…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מערכת אינטרקום לבית פרטי, והמחירים בארץ מטורפים. ראיתי אחלה דברים בeBay, אבל הדרישות שלי הן קצת ספציפיות, אשמח אם אוכל לקבל עזרה במציאת / הרכבת המערכת המתאימה. א. בבית יש 4 קומות, ואני צריך לחצן לפתיחת השער + מסך בכל קומה + אפשרות לדבר עם האדם שעומד בחוץ. משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/7-Color-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Security-IR-Camera-Monitor-Intercom-Ring-/301966505693?hash=item464e9b36dd:g:ygAAAOSwa81XSBZh או כזה: http://www.ebay.com/itm/Wired-7-LCD-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Intercom-System-IR-Camera-1-Monitor-/262511146109?hash=item3d1ee2347d:g:QKQAAOSw0gdXS6dE ב. אני צריך זמזם לחיצה ג…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אף מהחנויות בסטיקי לא מוכרות גומי U גם לא H ממש צריך את זה עזרה בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לבנות קסילופון ענק כמו שיש בהתחלה של הקליפ הזה התוכנית היא להשתמש ב ARDUINO שישמש כמקלדת MIDI ויחובר ל raspberry pi שעליו תהיה מותקנת תוכנת נגינה מתאימה עכשיו .. בפרויקטים דומים אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן (כלי נגינה שולחני) ראיתי שאפשר להשתמש ב piezo sensors אבל אני חושב שבגדלים כאלה החישנים חישני piezo לא יעשו עבודה טובה ... אני אשמח לשמוע על רעיונות לחישנים וטכניקה לבניה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. קניתי מארז של HEc 6A21 וקיבלתי איתו 2 מאווררים 12 מ"מ כאשר ניסיתי לחבר אותם ללוח האם אז נודה לי שיש בעיה. בלוח יש רק חיבור אחד למאוורר, חיברתי אותו אבל את השני אין לאן לחבר. אמרו לי שיש שתי פתרונות, לקנות מעביר בין החיבור של המאוורר לחיבור מולקס. או לחתוך את החיבור של המאוורר ולהלחים אותו איך שהוא למולקס. אז ככה שאני לא מבין כלום בדברים האלה.. משהו יכול לעזור לי לחבר את המאוורר איך שהוא? תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-