עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by LIDOR_13,

אז ככה: יש לי רמקולים דיי רגילים בלי שלט ששמתי עכשיו בטלוויזיה לרמקולים יש מגבר ומשם שולטים על הווליום הרעיון הוא ליצור שלט לגלגל של הווליום השאלה היא אי לעשות את זה בעצם אם יש איזשהו מדריך אני אשמח.. אם לא,תביאו רעיונות זה בעצם מודינג למגבר ככה שפה זה הפורום הכי נכון לדעתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. רכשתי את נורת החירום הבאה: (ניתן לראותה כאן). את הנורה הזו רכשתי מכיוון שבחדר המדרגות שלנו אין תאורה, ולכן התקנתי בית מנורה בחדר המדרגות ליד דירתי, שם קבעתי את הנורה הזו, אשר נדלקת באמצעות שלט רחוק. אני גר בבניין, בקומה ה-3, והבעיה היא כזו: טווח הקליטה של הנורה הינו קצר יחסית (2 מטר בערך), טווח שכמובן לא יספיק אם ארצה להדליק/לכבות את הנורה בעודי נמצא בקומת הכניסה לבניין. שאלתי היא כזו-האם קיימים ממסרים אותם אני יכול להתקין בכל קומה למשל, כך שהאות מהשלט יעבור דרך הממסרים עד שיגיע אל הנורה בקומת מגוריי?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות מקלט אינפרה אדום למחשב כדי להעביר שירים בווינאמפ מרחוק ולהנמיך\להגביר את הווליום או משו בסיגנון. אני יודע שיש מדריכים מפורטים על איך להכין אבל אני מעדיף כבר לקנות מקלט מוכן כזה שמתחבר ללוח אם (יש לי את החיבור על הלוח). בכל אופן, רק להבהיר לכם שאני לא מדבר על irda שמשתמשים כדי להעביר מידע לפלאפונים וכאלה, אלא על ir בשביל שלט כמו שיש לטלוויזיה... מישהו יכול לומר לי איפה אני קונה את הדבר הזה? אני צריך אתר ישראלי להזמין ממנו או חנות באיזור תל אביב לקנות ממנה. (זה בשביל חבר שלי, תודה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The_Byter,

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות שלט שמאפשר להדליק את המחשב מרחוק.. אם מישהוא מכיר\ שמע \ יודע משהוא אני ישמח לשמוע.. עדיף שהשלט יעבוד על FM מפני שהוא צריך לעבור קומה(פתוחה) ולדעתי אינפרה אדום פשוט לא יקלוט... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by Br33z3R,

שלום יש לי טליויזיה Lenco ובטעות הרסתי את השלט שלה. עכשיו, רציתי לדעת איך מתאימים שלט לטלויזיה? - הרי לא כל שלט מתאים לכל טלויזיה. ואני רוצה שלט אחר, כי הסוג שלט שיש לי כרגע ממש גרוע - אשמח אם תענו לי , איך אני אדע איזה שלט יפעיל את הטלויזיה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by aladin_7,

איך אני בונה גלאי IR (בשביל השלט) ומחבר אותו למחשבבחיבור COM או בחיבור שיש לי על הלוח? איפה אני מוצא תוכנה כדי לשלוט בפונקציות במחשב? הרעיון לקחת שלט פשוט ולתכנת את התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ori The Man,

יש אפשרות לעשות שלט למחשב? יש לי אינפרא אדום מחובר למחשב (שדרכו אני מעביר דברים לפאלפון) יש דרך לעשות שמתי שאני לוחץ נגיד על להדליק את הטלוויזיה זה בעצם ידליק את המחשב? אפשרי לעשות את זה עם שלט של hot?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי שאלה: יש לי במחשב כרטיס טלויזיה PINNACLE ושלט (השלט מתחבר לכרטיס טלויזיה). יש אפשרות להגדיר את השלט לביצוע פעולות אחרות במחשב (ולא רק לכרטיס טלויזיה) ? תודה והמשך שבת נעימה, מוש'קה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by m83b4,

קודם כל, אני חייב לציין שאף פעם לא התעסקתי באלקטרוניקה או במודינג. אוקיי אז תקשיבו.. אני אוהב לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים, אבל כאשר אני רוצה להפסיק, להעביר לסרט הבא ב Playlist להעביר אחורה/קדימה וכו' זה מעצבן לקום מהספה למחשב, תמיד נכנסים לחדר שלי בחופשיות ומפריעים לי (זה מה שקורה שאין לך בחדר מנעול...) אז השאלה שלי האם יש מדריך, או כבר שלט שקיים שיאפשר לי לשלוט על ה Media Player (אני מניח שאם קיים שלט כזה הוא יעבוד רק על התוכנה הזאת...) ? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום לכולם עלה לי רעיון חמוד היום..: שלט שמדליק ומכבה את המחשב!! האם זה אפשרי??? האם אפשר הסבר לבניה ורשימת מצרכים?? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by fuck off,

רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by re5pect,

חברה יש לי שלט ומקלט לשלט שקיבלתי ממזמן פעם שהיה לי כרטיס טלויזיה והם נשארו אצלי.. אני יכול איכשהו להפוך את זה לשלט שאני יוכל לשים בו את הפקודות כמו ווליום והעברת שיר\סרט...? הנה תמונה שלהם!!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Imtheman,

המחשב שלי ממוקם בסלון כשמסביבו המון מכשירים חשמליים - טלוויזיה ממיר DVD וידאו רסיבר חשבתי אולי יש איזה אפשרות שאני אוכל מהמחשב לשלוט על ל המכשירים . באותו הקשר ראיתי שעל הלוח שלי יש חיבור ל IR מה אני צריך כדי שיהיה לי מקלט \משדר IR ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. נמאס לי כל שניה לקום להעביר שירים בזמן שאני בחדר. החלטתי לעשות שלט רחוק למחשב שיעביר בשבילי שירים בווינאמפ או כל תוכנה אחרת לא משנה איזו (וזה הכי חשוב כי זאת כל הפואנטה של השלט - לא לקום להעביר שיר)... ואם אפשר גם שיגביר וינמיך ואולי עוד פונקציות אם כבר עשינו שלט. אבל הבעיה שלי זה איך לאזעזל אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל?! אם מישהו מכיר דרך ומבין בזה בבקשה תעזרו, מדריכים יהיה מאוד נחמד. אני לא מבין כלום בנושא הזה אז בבקשה כמה שיותר בפשטות... תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by itaysk,

שלום.. בידיוק קראתי את המדריך לבניית מקלט IR של HEATSEEKERZ ואז שמתי לב שיש לי אפשרות לחיבור IR RECIVER על הלוח אם (EPOX 8RDA+) אתם יכולים בקשה לעזור לי עם זה.. מה בידיוק אני צריך לקנות ומאיפה? ואם מישהו עשה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שבוע טוב לכולם. מקווה שעובר עליכם חנוכה שמח. חלפה במוחי תהיה כלשהי ואולי תוכלו לעזור לי. אז ככה, בין היתר יש בשימושי מערכת מיני סטריאו של פנסוניק (אוכל לאתר את מספר הדגם) ממש אבל ממש עתיקה (יש לה אפילו דאבל טייפ) אני יודעת שהיא שווה אגורה וחצי בערך (טוב, בלי הבערך) אבל עדיין. הקטע הוא שהשלט שלה לא ממש עובד איתה. ניסיתי להחליף סוללות וזה לא העניין. איני יודעת אם הבעיה היא בשלט, בעיינית, או במשהו אחר. כל מה שאני יודעת הוא שזה לא עובד. לקחת לתיקון / לקנות שלט אוניברסלי יקר שאולי יתאים ואולי לא זה סתם מטופש במיוחד עקב שוויה של המערכת. ברור שהפתרון המתבקש זה להחליף אותה אבל בינתיים היא נשארת. השאלה אם יש משהו שבכל אופן ניתן לעשות / לבדוק כדי לראות אם ניתן להגיע למצב של שליטה מ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RoNeR,

יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by RoNeR,

יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by ziv22,

אהלן חברה יש לי שאלה , לפני יותר משלוש שנים קניתי כרטיס טלויזיה כרגע הוא לא עובד ולא שווה לתקן אותו , השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בשלט שלו דרך תוכנה אחרת על השלט יש את הכפתורים הרגילים וליום וכו' .

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by captaincaveman,

לא בטוח שזה הפורום המתאים... כמו שנאמר בכותרת, השלט של הרסיבר הפסיק לעבוד. זה לא הסוללות כי החלפתי. למיטב ידיעתי הוא לא נפל/נרטב או משהו בסגנון (אולי כן, זה קרה בדיוק אחרי שהמנקה היה אצלי) מה אפשר לעשות? מדובר ברסיבר ישן, אבל עובד מצויין.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by black tiger,

משהו יכול להסביר לי איך אני בונה שלט למשהו? אם תוכלו שלחו את התשובה ישירות אלי לדואר: dani2500@walla.com תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by mci10mat,

1.שמעתי שהתקנת icq על המחשב מביא המון בעיות, האם זה נכון? 2. מישהו יודע על תוכנות נוספות לשליחת sms? משהו בעברית? 3. כמובן, אני מדבר על תוכנות חינמיות ולא פרוצות... תודה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים