עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by THE FOX,

יש לי רעיון לבנות מארז מקלטות וידאו -יש לי המון קלטות ישנות שאני כבר לא צריך אז אולי ניתך לעשות איתם משהו... מה אתם מציעים? ותנו רעיונות תאורה או דרכים לביצוע הרעיון מעניין אותי איך להדביק אותם אחד לשני?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. טוב אז ככה דבר ראשון מצאתי את זה: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=648 עכשיו זה מואר אם לדים..ואני לא רוצה לקנות את הרמקולים האלה אז חשבתי אולי מישהו פה יודע איך עשו את הלדים שיעבדו במכונית יענו שיהיו דלוקים ושלא יבזבזו הרבה חשמל מהמכונית כי בכל זאת זה לא במחשב או משהו אם מישהו יודע איך אני יוכל לעשות את זה אני אודה לו...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by tk4,

הממ השאלה היא כזאת... הביאו לי הרבה מאווררים עם לדים אבל בלי חיבור מולקס אלא רק חיבור של שני חוטים... השאלה היא האם אפשר לקחת מפצל נגיד של מאוורר אחר שיש לי במארז ולחבר אליו את שני החוטים האלה ולהדביק עם נייר דבק? זתומרת כמו סלייבינג רק עם נייר דבק?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני חושב שזה לא קשור לפה אבל שאלתי שאלה בנושא הזה בשפות תיכנות וזה לא הלך כול כך טוב לפני כמה חודשיים הנושאים שאני לא מבין הם: 1.פישוט פונקציות בוליאניות{הפישוט אותיות} 2.פונקציה קנונית{לימד רק חצי שיעור ואף אחד לא מבין :-\} 3.תיכנון מערכת צירופית 4.מערכת שלמה{פישוט דרך NOR או NAND בלבד או גם וגם פעם אחת} מחר יש לי מבחן כמו מתכונת ועוד יומיים מתכונת במיתוג אבל גם מחר יש מבחן חוזר במתכונת במטמטיקה 003 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המאוורר שמתחת לצורב מכניס לי מלא אבק http://img413.imageshack.us/img413/3909/002ir8.jpg למטה יש לי את הפילטר המובנה של המארז למוד המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308822.0

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. OK הבנתי שלא כל הקטודות הם UV נכון? יש כאלה שלא נכון? אתם יכולים להביא לי קישור לקטודה שהיא כן בארץ?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by eegg,

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בזה כמו בונדו על מתכת ופלסטיק?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

אוקי אז שיפיתי את המארז עם נייר 60P: לפחות זה מה שכתוב מאחורה.. עכישו אמרו לי שאני צריך לשייף עם נייר עדין? איזה מספר איפה אפשר לקנות אותו? ובאיזה צבע אני צריך להשתמש בשביל לקבל את הצביעה האיכותית ביותר? דרך אגב יקרא לי משהו בגלל ששיפיתי דלת אחת בלי מסכה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by wiz,

מה דעתכם על חור בחלון? איך לדעתכם? זה מוסיף? יפה? או שכדאי לשים אחד למעלה? פשוט היופי של חלון שהוא מראה הכל.. ואם אני תוקע איזה מאורר 120 מ"מ זה קצת הורס את האפקט, לא? מה אתם חושבים? יש לכם אולי תמונה של חלון עם מאורר 120 מ"מ? שאני יכול לראות איך זה נראה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בתור המשך לפרוייקט שלי , הייתי רוצה לצבוע את המארז באדום... עם מה כדאי לצבוע , היכן ניתן להשיג ומה המחיר? תודה מראש, אביאל.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אז ככה היום עשיתי חלון במארז יצא פצצה מחר אני קונה מאוורר לדים למארז אז ככה חייב להשים את הגריל הזה את הרשת הזאת? או שאפשר סתם לחתוך עיגול ולחבר אליו את המאוורר עם ברגים עכשיו לשאלה המרכזית אני מת לעשות תאורה למחשב וראיתי שתאורת לדים חזקה מאוד ולא שווה להוציא 60 שקל על קתודה אם אפשר להוציא 10 שקל על חומרים ללדים הבעיה היא שהמדריכים שראיתי פה באתר לא ברורים(לי לפחות) או שהתמונות לא עובדות או לא מפורטים מספיק אז למישהוא יש איזה מדריך פשוט או שהוא יכול להסביר לי איך להאיר את המארז בעזרת לדים ? הודעה ראשונה שלי פה אז תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני קיבלתי היום את הפרספקס שהזמנתי מהום סנטר, ואני כבר רוצה למקם את הפרספקס כדלת שלמה במארז. עכשיו, הפרספקס הוא בגודל של מטר על מטר, אז אני אצטרך לחתוך אותו שיתאים למידות הדלת (בעזרת דרמל) ואני גם צריך לחתוך בו עיגול עם הדרמל. יש לי דרמל של WOLF, שבו יש מהירויות מ-1 עד 6. רציתי לדעת על איזה מהירות לקדוח את בפרספקס בעזרת הדרמל? (בלקדוח הכוונה היא לעשות את העיגול והדבר השני שאמרתי עליו).

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by naba,

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pc student,

שלום האם יש לכם מדבקות אותיות למארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gilad0327,

יפה לא?... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by aviram20,

היום הגיע אליי המסך שאני מחכה לו כבר הרבה זמן והידע שלי בחיבור מסכים ממש דל אז מאוד אשמח לעזרה בנוגע לחחיבור שלו זה המסך כפי שהגיע אליי http://img301.imageshack.us/my.php?image=0831080651kg9.jpg ואלה הן היציאות שיש לי בכרטיס מסך http://img301.imageshack.us/my.php?image=0827080644jm6.jpg וזה האתר שבו מראים בדיוק איך ניראה המסך וכאלה .. http://www.bit-tech.net/modding/2004/07/07/psone_lcd/2 איזה כבל אני אמור לקנות ולאן אני צריךל לחבר אותו ? חשוב לציין שבתאר שהזכרתי מראים איך לחבר את המסך אבל עם יציאת VGA אני לא יכול לחבר אותו עם היציאה הזאת כי היא תפוסה כבר למסך מחשב שלי שאלה נוספת אם נגיד אני לא יכול לחבר אותו ככה ואני צריך לעשות אותו ליציאת VGA יש סכוי שיש איזה שנאי קטן ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nati2018,

אני חדש כאן.. מקווה שאני במקום הנכון אני צריך שנאי עם המפרט שמצורף בתמונה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?

19. Started by Avisp,

יש לי מעבד מזון Magimix 5100 לפני שנתיים בערך נשרף מיקרו סוויץ המשמש כחיישן בטיחות למכסה סגור. החלפתי אותו ומאז כל חצי שנה בערך הם נשרפים לי. האחרון ששמתי היה 15A חשבתי שהוא יחזיק מעמד, אבל היום כששוב היה ריח שרוף ופתחתי את המכשיר הבנתי שהוא היה זבל יותר מהקודמים והוא ממש נמס לגמרי. מה הייתם עושים ? יש אולי סיבה שהסוויץ נשרף לעיתים תכופות כ"כ? כבר חשבתי לעקוף אותו ולגמור את הסיפור. אשמח לשמוע את עצותיכם. תודה

20. Started by lion03,

היום הלכתי לתומי ברחוב כשנפל על ראשי רעיון למה לא לבנות CNC לבד לא עמור לניות כל כך קשה, מה כבר צריך דרמל ומשטח שזז ע"י סרווים בגלל שאני לומד אלקטרוניקה אני יכול לשאול את המורה שלי איך ניתן לעשות זאת (כמובן שבעוד שבועיים) אבל לפני רציתי לדעת מכם אם זה אפשרי

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lion03,

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Moty_p,

היי קניתי את המוצר הבא: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&MyeBay=&guest=1 וחשבתי.. איך אפשר עם או בלי המוצר הזה לעשות שיהיה מתח ללד רק כאשר אין שמש והפאנל הסולרי לא מקבל חשמל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by mor1995,

קיבלתי טלויזיית LCD 32 של i-tech . עד היום זה היה מחובר לי בכבל S-VIDEO (איכות לא משהו...) היום קניתי כבל DVI-HDMI וחיברתי את הטלויזיה,עכשיו המחשב מזהה את המסך הנוסף,אבל אני לא רואה שום תצוגה בטלויזיה, שיניתי רזולוציות ומה לא ניסיתי,זה לא נדלק. דרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTX אם זה עוזר...

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by xgamer,

שלום רב, אני צריך למתג צרכן הפועל על 220 V, הצרכן לא עובר כנראה את ה 400 W, (מנורת פלורסט גדולה). עניין המיתוג יהיה בעזרת מתח של 5V. נתקלתי במספר גדול של סוגי ממסרים, SSR, TRIAC, וממה שמצאתי באריהב, אני מתבלבל קצת. אשמח לקצת הסבר, והאם כשקונים TRIAC צריך להרכיב סביבו מעגל? ראיתי שהוסיפו דיודות וקבלים באחד הסרטוטים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.