אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני בונה פאן-באס למחשב החדש שלי, הפא באס ישב במפרץ של ה 5.25". רציתי לגעת אם יש דרך להוסיף לו חיבור אודיו קדמיים לאוזניות ומיקרופון. אני אשתמש בכרטיס קול שעל לוח האם. הכבלים לדבר כזה מגיעים עם המארז או הלוח-אם? ואיפה אפשר לקנות כאלה? עוד משהו - אם אני מחבר לדים של 3V ו 20mA לחיבור 12V - כמה אני אוכל לחבר ואם אילו נגדים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בבבניית ממיר מהמחשב לטלויזה שיתמוך ב 100 הרץץץץץץ הין אני יכול לקנות את החלקים ואיך להרכיבם???? אני בעצם רותה לבנות מכשיר שיקבל 60 הרץ מהמחשב וישדר ממנו 100 הרץ לטלויזיה דחוףףףףףףףףףףף (יש לי עוד קושייה??? מה נותן את ה100 הרץ ביס או בDVD)
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה לארץ סלבים ועוד במחיר סביר, מדובר על ערכת סליבים של VANTEC Cable Sleeving Kit. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=319
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הנה הפרויקט שעבדי עליו כל היום - אם אתם רוצים עוד תמונות רק תבקשו וכל הפרטים על החיתוך גם אם תרצו רק תבקשו.
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בהרבה תמונות בגלריות מודינג שאנשים יצרו חור למאוורר זוהר - החור ממקום ליד הסידי והצורב, יש מקום ל-4 סידי, במחשב שלי יש שניים ועוד שני פאנלים, השאלה שלי זה איך אני יוצר בפאנלים האלו חור מדויק בלי שישברו? ואיך אני חותך בדיוק בגודל של המאוורר? תודה רבה, אם יש מדריך בעברית זה מצוין. איתי.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, ודאי ראיתם את המדריך המסביר כיצד מסירים ציפוי אנודי ממארז מחשב והופכים אותו למבריק כמראה. אם לא כנסו ל: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/shinyshuttle/index_eng האם מישהו פה יודע מאיפה ניתן להשיג את החומר הזה בארץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הספק כוח המפלצתי והיפה של Tt אבל בזיג זאג אין אותו במלאי ואמרו שרק עוד חודש הוא יחזור למלאי. מישבו יודע היכן יש אותו במלאי ?! מי יחכה חודש לספק כוח?!?!?!!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחזת ציר אלקטרונית כולל סטנד + ציר גמיש + 40 חלקים במזוודה הספק: 185W, מהירות משתנה 10,000-33,000 סל"ד מתאים לציר 0.8-3.2 מ"מ ("8/1-"1/32). החלפת אביזרים מהירה ונוחה כולל ארגונית לאביזרים בעלת איכות גבוהה, נוחה וקלה לתפעול. עוד מוצר איכותי מבית HYUNDAI. http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHHD5000
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום לקנות בידד קול למחשב אני לא ממש מעוניין לקנות מחול אני רוצה להשתיק את המאורר שלי : FFB0812EHE 4800 RPM 80 CFM 59 DB את לא יודעים איזה רעש זה :-[ זה נוראי! אני באמת זקוק לזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכאן. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=1556&page=3 עיקר הבעיה שלי היא באלקטרוניקה, דהיינו " The FrostyTech Synthetic Temperature Test Platform consists of an aluminum block heated by up to two 120V 250 Ohm precision resistors. With one resistor engaged, the test platform will output 50W of heat, with both engaged, 100W." או במילים אחרות, ליצר כמות ידועה(קבועה) של חום , או בערך 80W -100W , בתוך נפח קטן יחסית שניתן להובילו עם נחושת לפני שטח שדומים למעבד. אני צריך שתי דרגות חום לפחות, או כמו שעשו לעיל או ע"י שליטה בוולטאז' ?. מישהו הציע לי מנורות הלוגן כי הן קטנות, אבל אני לא בטוח שהן לא תימסנה בחום שהן ייצרו. בקיצור. אני רוצה ליצור שטח חם , בגודל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לד 3500 mcd איך אני יודע כמה וולט וכמה אמפר??? ומה זאת היחידה הזאת בכלל "mcd"???
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דרמל של וולף+60 ראשים ב200 שקל שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכתנן לבנות פאו-באס, שיהיה רהובאס. לפי המדריך של Bit-Tech, הנה תרשים: השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג שלושה רהוסטטים של 50 אום, וכמה הם יעלו לי? איפה גם אפשר למצוא לדים לכזה דבר, ואם משהו יכול להסביר לי בערך איך אני בונה פאנל של 5.25" לכזה דבר. ולפי המדריף כתוב שצתריך עוד Molex Plug. למה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
380 ש"ח מקורי בACE,אבל נעזוב את זה עכשיו לשאלה! איזה ראשים אני צריך לקנות בשביל חיתוך? כי מה שקיבלתי איתו כבר בזבזתי;D
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אנשים דוד שלי סיפר לי על "חיישן מצב מצערת", זהו פוטנציומטר שפועל ע"פ מצב הציר שאליו הוא מחובר... רציתי לדעת אם שמעתם על זה, ואם כן, אשמח לקבל מידע איפה ניתן לקנות את זה ומידע כליי על הרכיב... אני בונה משהו למחבש, ופוטנציומטר זה יקל עליי מאוד לכן אני מודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה: להפוך מארז 6A19 כמו של כולם למשהו טוב יותר 1. חלון עם X שבמרכזו יהיה מאוורר 80מ"מ מכניס אוויר 2. חלון על חצי גג ובאמצע מאוורר 80 מ"מ מוציא אוויר 3. חלון על הצורב שיתאים לחלון בגג 4. חור למאוורר בריצפה של המארז 80 מ"מ מכניס אוויר (שאלה לגבי העניין הזה בהמשך) 5. לדים כחולים במקלדת עם כפתור מובנה במקלדת לכיבוי והדלקה 6. הכנת כבלים מעוגלים 7. אורות כחולים בתוך המארז - בחיבורי מולקסים נבחרים ובתחתית 8. סידור עם סליבים של כול ה'בתוכו' של המחשב (או משהו אחר אם אני לא ירצה בסוף להשקיע כסף על זה) 9. להנות מההכנה עצמה וגם מהתוצאה - אני לא רוצה לקנות כלום חוץ ממה שאני באמת צריך (לדים כחולים אני מניח זה ההשקעה היחידה שאני יעשה) שאלות: 10. מצאתי לוח פרספקט מספיק גדול לכול מה שא…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כפי שאפשר לראות במפרט שלי יש לי יחסית דיי הרבה מאווררים במארז שמפריעים לי לישון שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה...... העלתי רעיון לקנות פאן באס חדש אבל אז אמרתי לעצמי "עצמי,הולכים לבנות פאן באס" (קיצר נגמר התקציב) .אני צריך מדריך באינטרנט הכי אמין שיש כדי לבנות פאן באס "Home made" ,איזה כלים אני צריך ,איפה ניתן להשיג את הציוד הדרוש וכמה כל הסיפור הזה צריך לעלות לי (עם זה יצא הוצאה גדולה מידי אני יתחיל לחסוך לפאן באס קנוי וזהו ) תודה מראש ;D
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש צורה נוחה לפרק את המולקסים. הבנתי שיש Tool ולא מצאתי איפה. יש למישהו עצה? ובחיית, אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר על תזרקו שטויות - תשאלו.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני צריך מד טמפ' עם חיישן עם חוט . חיישן קשיח כמו מסמר לא מתאים. צריך למדוד טמפ' של צנרת נחושת, של מעבד , מים .. טמפ' מדויקות מאד לא חשובות ובאיזור חיפה אם ניתן. יש לי תרמיסטור על כבל , האם אפשר להשתמש בזה איכשהוא ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר קתודה קרה לספק של המחשב אבל להשאיר את הקתודה לא במחשב נגיד במקום אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-