עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by fefer,

שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את זה ThermalTake Xray 5.25" drive bay kit (Cigarette lighter & Beverage tray included) ;D ליותר פרטים על המוצר שאני מחפש: http://www.thermaltake.com/accessories/xray.htm מבקש לינק לחנות :

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D?? טוב תקשיבו אני רוצה לבנות מחשב כף יד כמו ה-Palm המפורסם רציתי לדעת מה אני צריך בכדי לבנות משהו דומה ל-Palm ואני לא צריך מסך נגיעה מספיק מסך רגילה ושלא יעלה יותר מ-2000 שח ואם תוכלו להגיד לי איפה אפשר להשיג את החלקים האלה?? נ"ב:אני יודע שעדיף לקנות אחד מחנות אבל האתגר הוא לבנות אותו לבד

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. ***מציע לכולם להיזהר - נגיעה קלה ולא מכוונת במקש esc וכל מה שכתבתם בעמל רב ימחק... (זו כבר הפעם השניה שאני כותב את הת'ראד הזה לדוגמא)*** כחלק מפרויקט ספיידי, כפי שפירסמתי כאן - SpiderSense יהיה מעגל בקרה ושליטה לחלק ממערכות המחשב כמו : מתח - כיבוי/הדלקה עפ"י פקודה קולית או שלט. כיבוי מבוקר של המחשב במקרה של מתח בעייתי. חום - בקרה ותצוגה של טמפ' חשובות. אוורור - שליטה על מע' האוורור של המחשב ובכך שליטה על הטמפ' - שקט! תאורה - מצבי תאורה אוטומטיים כולל תגובה לתאורת הסביבה או למוסיקה וכד'. תצוגה - אינדיקציות לדים לפעולת הרדיסק, CD וכד' ושליטה במסך lcd (אנסה להשיג אחד גרפי - אגב אם מישהו מעוניין לנדב מסך מתאים למשל מאיזה גיימבוי ישן - זה הזמן...) בהמשך תוספות לשליטה ו…

• 67 תגובות
    • 19.6k צפיות
  4. Started by RT-PRO,

חברים, איפה אפשר לעשות חריטה בפרספקס, על פי ציור מוכן ? האם זה נעשה דרך המחשב או ידני ? תודה על העזרה .

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by pMor,

קטודות קרות זה בעצם קטודות של UV? ואם לא, אז איך קטודות של UV נקראות באנגלית? (לצורך הזמנה מג'ב טק). תודה רבה לכל מי שיעזור!!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Dvich,

אני מקווה שלא הביאו את הלינק הזה או משהו דומה אבל בכל זאת.. במהלך חיפוש בגוגל נתקלתי בדבר הקרוע הזה, מודינג וירטואלי!! ;D http://www.tjhsst.edu/~kdomina/Cad03/esundwic/ דווקא נחמד טוב אחרי שקראתי קצת זה איזה מישהו שבנה תמחשב שלו ב3DMAX.. טעות שלי, סליחה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by amisha,

זה רעיון שעלה לי לראש לעזור להמון אנשים שלא יודעים איזה ראש לבחור וכך נוכל לעזור אחד לשנימניסיון עם ראשים שונים!! נחלוק את ראשים לכמה סוגים : 1.חיתוך 2.ליטוש 3. ראשי חריטה לחומרים רכים כגון פלאסטיק וכו' 4. ראשי חריטה לחומרים מתכתיים כגון נחושת (אני יודע שהוא רכה אבל עדיין מתכת) כסף וכו' 5.רוטרים למיניהם אם מישהו ממליץ על ראש כלושהו נא לפרסם את המס' שלו ואיפה הוא קנה אותו בבקשה אני אתחיל בראש החיתוך המחוזק מס' 426 לחיתוך כללי הוא מיוצר מפיברגלס ומחוזק אחד הראש המפחידים שעבדתי איתם עשיתי חלון שלם ! עם חצי דיסקה אחת ! המחיר שלהם הוא בדר"כ 50 שקל ל 5 דיסקים אבל כשהם לא מסתובבים הם ממש עדינים ונוטים להישבר! קיניתי אותם בהום סנטרבראשון לציון ובפעם האחרונה שהייתי שם כ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Gizon,

אהלן חבר'ה, אני מתכנן לעשות מוד כבר הרבה זמן, אני הולך לקנות ממש בקרוב דרמל של היונדאי ב-250 שקל, וחתיכה די גדולה של פרספקס לעוד כל מיני מודים אחרים שלי. ציירתי את דלת המארז שלי כמו שאני רוצה שתראה בסוף, מה דעתכם? יש לי גישה לראוטר CNC, כזה שמסוגל לחרוט ולחתוך כל חומר על פי שרטוט מהמחשב. אני מעדיף לעשות את הכל ידנית, הראוטר הזה בעבודה של אבא שלי וזה וואחד סיפור עד שיעזרו לי שם ויסדרו לי את כל הציוד ויסבירו לי, לכן אני מעדיף הכל ידני. האם זה מסובך מידי בשביל מוד ראשון? גדעון

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM. עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה: ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר? כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  10. טוב הינה תמונות מהמודינג שלי, הוא מתבסס על UV (הסליבים זוהרים) כמו שאתם רואים אני ציפיתי בסליבים ולא קניתי מוכן !!! וזה עבודה מאוד קשה בכל המודינג הזה עזרו לי Amisha , M&M , YGroner וכולנו עבדנו המון זמן על זה !!! קניתי 2 קטודות וגם את הסליבים מזיגזג !!! www.zigzag2000.co.il חנות סבבות...אז הינה התמונות בבקשה !!!(לא להיבהל מהגודל כי זה מצלמה עם רזולוציה מטורפת).... תגובות...(ערכתי את זה שוב !! תודה ל- Vatos-Locos שעזר לי המון בהעלאת התמונות ) עכשיו תוכלו לראות את הכל !!! http://www.vl.rehost.co.il/kfir/038.jpg http://www.vl.rehost.co.il/kfir/040.jpg http://www.vl.rehost.co.il/kfir/052.jpg http://www.vl.rehost.co.il/kfir/053.jpg http://www.vl.rehost.co.il/k…

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. בזמן חופש קצר שכזה, אין דבר יותר משתלם לעשות מאשר לסיים את מיכל המים..... לוחות פרספקס 5מ"מ, 2X 14*11 2X 15*10 2X 11*10 בדיקות אטימות במשך 72 שעות - תחת תנאים קשים, כתוצאה סופית - המשאבה לא נשמעת כלל, ורב הוויברציות נעצרות עוד בטרם הגיעו אל דופן המארז. משמש כ AirTrap מושלם, כאשר שאריות האויר מגיעות הישר אל תקרת המיכל וכלל לא מגיעות אל המשאבה אשמח לתגובות

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idofr,

אז ככה אני רוצה להציא הזמנה מג'אב אבל לא ידעתי איזה גודל (באינץ) להזמין לפי מה שהבנתי אני צריך אורך של 10-12 פיט ועשיתי קצת חיפוש אבל יותר מהאורך לא מצאתי כלום אני רוצה את הסליבים בשביל הספק אם זה משנה ו..........אה כן תמליצו לי על קטודה UV בתודה עידו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by f_b_i,

יש לי מסך LCD שפרקתי מטלפון שהיה לו שיחה מזוהה. הוא בא עם בקר SP8720IC . גם ליד הפינים שלו רשום מהו כל פין לדוג': VCC H-L DT1 האם יש לי מה לעשות איתו או שגם אם אני ימצא איך אני מחבר אותו נכון אני יצטרך תוכנה שתתאים לבקר הספציפי הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. יש לי קתודה כחולה עכשיו ... אני רוצה לצפות את החוטים של הספק וה ATA . הציפוי זוהר בUV אבל אני יצתרך לקנות קתודה נוספת בשביל זה האם ישאר האפקט של הקתודה הUV והאם זה יפה ??? למישהו יש גם קתודה רגילה וגם UV במחשב? ???

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by The-Fine,

מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עקרונית החלטתי לקנות ANTEC SUPER LAN BOY במחיר מציאה, עשוי אלומיניום, עם שתי מאוררי 120ממ העניין הוא שאני ממש ממממממממממש ממש ממש אוהב את הסימבדה שלי הוא מאוד נוח לי והחלון שלו יפה והכל סבבה, באמת... אבל בסופר לאן בוי אמור להיות טמפ טובות יותר (ולא במעט) - ההחלפה עלתה במוחי שסטינגר קטל את המארז שלי ( :'( ) בכל מקרה חשבתי לי לנצל את המארז עד המקסימום ולראות מה יצא מזה.. מאורר בגג כבר עשיתי לפני תקופה לא קצרה, היום עשיתי עוד מאורר מאחורה מתחת למאורר יחיד שהיה מתחת לספק (היה בדיוק בדיוק מקום לעוד מאורר!) הבעיה היא שיש 3 מוציאים אוויר ורק אחד מכניס אוויר וגם זה לא מי יודע מה עושה את העבודה שלו בגלל שהפאנל חוסם מאוד... היום בפעם הראשונה חשבתי לעשות חור למאורר בדלת, אחרי ששנה ש…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by 114508534,

הייתי רוצה הסבר על איזה צבעים צריך לקנות ואיך התהליך הולך ומה צריך לעשות , תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות כבלים עגולים להארד דיסק שלי ולסידרום ולצורב עכשיו אני רוצה להזמין רמקולים של Creative Inspire 5.1 T5400 מזיגזג עכשיו הבעיה שבזיגזג יש רק כבלים מסוג hermaltake EL Series וכבלים שזוהרים בuv ואילו אני רציתי כבלים נעוגלים פשוטים ומכייון שאין להם אז הלכתי על thermaltake EL Series https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1988 עכשיו כפי שאתם יכולים לראות אלה כבלים עם לדים עכישו השאלות שלי הם: 1)מאיפה הם מקבלים את אספקת החשמל שלהם? 2) לכמה הארד דיסקים אפשר לחבר אותם? 3) לזיג זג אין כבלים מעוגליפ פשוטים כמו בפנדה? 4) מה אתם אומרים הם שווים משהו? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלומות, שמעתי על דבק מיוחד לפלסטיק שכאשר אני מורח אותו על פלסטיק א' ועל פלסטיק ב' במקומות שהם אמורים להתחבר, ומצמיד את פלסטיק א' לפלסטיק ב', אז הדבק "ממיס" איכשהו את הפלסטיק ומחבר אותו כאילו נוצרו פלסטיקים א' ו ב' מחוברים אחד לשני... כמובן שכל זה יכול ליהיות בולשיט אחד גדול אבל אני אשמח אם תעזרו לי לחפש את הדבק המסתורי הנ"ל. יכול ליהיות שגם הדבק פשוט פלסטיק במצב צבירה רך והוא מתקשה באוויר וכאשר מצמידי את פלסטיק א' ו ב' עם הדבק המרוח עליהם אז הדבק מתקשה ומדביק בינהם עם דבק שהוא בעצם פלסטיק... זה ממה חשוב לי הדבק הזה ואשמח אם תאמתו לי את הפרטים שנתתי ואולי גם קישור או המלצה מאיפה לקנות... כמובן שאם יתברר שהעניין הוא בולשים אחד גדול [אני מקווה שלא] אז אשמח אם תמליצו על על דב…

• 21 תגובות
    • 30.3k צפיות
  21. אני מעוניין לעשות תוכנה בC++ לחישוב נגדים לפי 3 השיטות משהוא בדומה למה שייש ב http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng מה אני צריך בשביל זה? (כאילו איך אני עושה את החישוב?)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ראיתי ב-KSP את הערכה של Vantec מה יש בערכה? בעזרתה אני אוכל לעשות סליביהג לחוטי הספק? אגב איך אני בכלל עושה להם סליבינג? הרי הם תקועים בתוך הספק. אשמח להסבר ;D תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by ScrLk,

רציתי פשוט לדעת מה יקרה אם אני יעשה הרבה חורים בפרספקס.. יש לי פרוייקט קטן שאתם לא בדיוק אמורים לדעת עליו ! שאלה פשוטה לכל המבינים בתחום, תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לילה טוב לכולם, אני חייב את התוכנה הנ"ל orcal (יש מצב שאני טועה בשם)קשה לי להשיג אותה וזה ממש דחוף אז מי שמכיר שיעזור בבקשה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים