עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. איפה אני יכול לקנות את הלוח הזה שמחובר אליו USB (כפול כזה, אחד על השני), יציאה למיקרופון ואוזניות ויציאת FIREWIRE (מחובר מקדימה של המחשב) שאלתי בכמה חנויות אלקטרוניקה ואין להם. אז איפה אני משיג כזה דבר? מצטער על האיכות הגרועה (במיוחד בתמונה השנייה...) ותודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Electrobunny,

חברה ...תשמעו..... כל פעם שאני מנסה לחתוך שבלונה מסוימת של כל מיני צורת הכל "מתחרבש" לי .....אף פעם זה לא מצליח.....עכשיו ראיתי שלוש שיתות עיקריות אז בבקשה תגיבו ותציעו 1.לוקחים דף אם הקווים (ובחוסר הצלחה מוחלט ) חותחים אם סכין יפני טת הצורות..... 2.לוקחים את הדף.....מדביקים על הלוח שעליו עושים את הצביעה ואז חותכים את השבלונה..... 3.מדביקים את הנייר על קרטון או נייר מדבקה כדי שנוכל לחתוך יותר טוב את הצורות............ בקיצור לא צריך להיות בעייה אבל בכל זאת .....תנו כמה טיפים קטנים שעוזרים......אני יעריך מאוד

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by Euthanasia,

חשבתי שזה יהיה אולי נחמד להחליש/לחזק את האור של הקתודה ע"י ראוסטט. האם זה אפשרי..? זה לא יפגע בקתודה? בכוונתי להשתמש בראוסטט הזה: אשר יבוא לי עם מאורר שאני אקנה... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, HD של 40GB מחשב ניסויים כזה. חשבתי להשתמש בו במרכז בקרה לחשמל בחדר. שאוכל בעזרתו לשלוט על מערכת החשמל, מהורדת החשמל לגמרי, וכולל לכבות את האור, מחשב מרכזי... וכדומה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שדרכו אוכל לבנות\לקנות את הממסרים והמעגלים הדרושים לבניה של מוצר כזה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by deyv,

עם מה אני יכול לחתוך PCB ??? תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  7. המסך של הE250 שלי נישבר ואין לי מושג איך זה כלכך עצוב : :'( :'( וחנות שקניתי בא טוענים שמהסך אכן שבור למרות שלא כלכך ניראה לי אני מחפש חנות שתוכל לתקן לי אותו לפי מה שאני יודע אם למסכי LCD יש פיקסלים שרופים מופעים על המסך קטעיפ שחורים וזה זה נכון? בעיקרון אני רואה שני כתמים שחורים על המסך והשאר לבן חנות באזור הצפון מחר אני ילך לחנות השכונתית ליראות מה אפשר לעשות למרות שלא ניראה לי שהם יוכלו לעשות משהו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. בבקשה אני צריך מדריך או כל חומר על איך עושים את החיתוך הזה חוץ מהשימוש ב CNC או משהו כזה בתודה רבה רבה מראש אלירן ..... התמונה נלקחה מהאתר הכי שווה של המודינג

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכל הדברים האלה אז רציתי לדעת כמה לדים הכי הרבה אפשר לחבר למולקס אחד אהה והלדים אולטרא ברייט תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by omfir,

שלום אז ככה. אני רוצה לבנות תאורת לדים מהבהבים לפי מוזיקה, עכשיו מה צריך לעשות מה המעגל וכו'. צריך הסברים . תודה לכל העוזרים מראש!!.

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום חיברתי לCD שלי מולקס חתוך,ואני רוצה להפעיל אותו משנאי איזה חוט לחבר לאיזה צבע? ועל כמה לשים את הוולט?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by Swed,

היום החלטתי שאני מסדר תמחשב.. אז אמרתי אני מתחיל בעבודה. הינה המחשב לפני הסידור הכל מבולגן בלאגן אחד שלם. והינה התוצאה שיצאה לי אחרי הסידור שלקח כמעט שעתיים. גם אני השתמשתי בהצעה של µGrip וזה לסלסל כבלי SATA. עוד חודשיים + - אני גם מחליף מארז כך שגם שאני יחליף אני יראה לך את הסידור. איך יצא מה אתם חושבים ? נ.ב. סורי על איכות הצילום צולם בפלאפון...

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Yap,

אני מעוניין לבנות מעגל בעל מפסק עם שלושה אופציות( 1 0 1) כלומר המפסק יוכל לבחור לאיזה מעגל להעביר זרם (אחד מן השניים) או לחולפין לכבות את המעגל. מאיפה אני משיג מפסק כזה ואיך קוראים לו במדוייק....?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  15. הכל התחיל כשקפץ החשמל בבית ונשרף לי המפצל שקעים, החלטתי להוציא את הכפתור האדום ולחברו למארז כך שדרכו אוכל להפעיל ולכבות את המאוורר שנמצא במחשב ומחובר דרך החשמל. חשוב לציין שזאת רק התחלת הפרוייקט ואין לי עדיין כיוון להמשך. בתמונה המצורפת אפשר לראות את הפלסטיק של הכוננים. אין לי מכשיר חיתוך מיוחד, לכן נאלצתי לקדוח חור בפלסטיק ואח"כ לשייף עם כלי עגול (ולא נוח) שכמובן לא מותאם לעבודה שכזאת. בכל מקרה, החיתוך יצא טוב והכפתור יושב ישר. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by dany_tab,

סיליבנג, איך מלבישים את זה? וממה זה עשוי? זה הולך לפי מידה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום, יש לי אוזניות שמתחברות עם חיבור אופטי (optical) ואני רוצה לחבר אותם למחשב הנייד שלי הבעיה שבמחשב שלי יש רק חיבור אחד לאודיו שהוא PL יש איזה אפשרות לחבר את האוזניות למחשב שלי בעזרת מתאם או רצף מתאמים כלשהו? אן כן אני ישמח לקישור מאיבי לקנית המתאם (או רצף המתאמים) כי אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by lior12,

האם יש הבדל בין כבל קוקסיאלי שמחברים אותו לטלויזיה לבין זה של האינטרנט ? או שזה כבל אותו דבר בידיוק ?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by zunor,

בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. איזו מנורה תהיה הכי חזקה למחשב שלי שיצא לי מהמחשב האור?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. כך תנצלו את הספק השרוף שלכם! במדריך הבא אני אפרט כיצד ל"הרוויח" מאורר מספק שנשרף וכן איך להוסיף לכם עוד חיבור במחשב (חיבור של ספק כוח). קודם כל אני מסיר כל אחריות בנוגע לכתיבת מדריך זה, וכל התכנים שנאמרים כאן הם בגדר המלצה בלבד. שימו לב: שהוספת חיבורים מרובים לספק כוח עלול לגרום לקריסה של המחשב, ולכיבויים פתאומיים. המדריך: מצרכים: 1. ספק כוח שרוף 2. מברג 3. אזוליברן/סלוטייפ 4. מפצל לחיבור ספק כוח (לא חובה). מתחילים לוקחים את הספק כוח השרוף (עיינו בתמונה) http://karavila.net/modging/1.jpg ומסירים ממנו את 4 הברגים (סימנתי בעיגולים אדומים). לאחר מכן פותחים את המכסה של הספק ורואים את הדבר הבא... http://karavila.net/modging/3.jpg מרימים את הספק לצד (איפה שהמאורר) וניתן לראות …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום קניתי את ה-Arduino Nano הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160891472357 אחרי שאני מכניס אותו למטריצה, האם יש משהו שיכול לעזור להוציא אותו בקלות? כי עם כל כך הרבה רגליים, זה נראה שאחרי כמה פעמים שינסו לשלוף אותו החוצה, הוא עלול להתבלות.. האם יש משהו שיכול להתאים? תודה card

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אחרי הזנחה מתמשכת של הפרוייקט שלי, החלטתי לחזור למודינג קצת. הפרוייקט נקראה סגול עמוק לא בגלל הלהקה בגלל שזה הצבע שאחותי בחרה לפרוייקט. אני מכין את הפרוייקט הזה כמתנה ליום ההולדת לאחותי, וכיוון שאין לה מחשב נורמלי, והיא כל הזמן התעלקת על המחשב שלי, החלטתי לבנות לה מחשב, על בסיס חומרים שיש לי כבר בלי לרכוש הרבה חומרים, כולל חומרה, חוץ מפאנל מוסקטיר שאני ירכיב בחזית המארז, וצבעים ופרספקט. הצבע החיצוני יהיה סגול מטאלי, ובפנים כחול עם תאורה כחולה. המארז גנרי של חברת Macase KA-80, הבעיה עם המארז הזה שהדלתות הצדדיות מחוברות לגג, בדומה למארזים הישנים מתקופת הAT, ולכן יהיה בעיה לחבר הרבה מאוררים, ולחתוך חתוכים מסובכים, אבל אני כבר ימצא פתרון לנושא. תמונה של המארז (השני משמאל…

• 37 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.