אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
נגיד אני רוצה לחבר איזה משהו לספק , ואני חשוב שיש מצב שתיהיה קפיצת מתח או משהו והדבר הזה יגרום לקצר , אני יכול לחפר פיוז יענו שהוא ישרף ראשון במקום הספק או משהו כזה , אז אם כן איך ואיזה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלי אך הוא דורש 24V ולא 12V כמו שהספק של המחשב נותן מה אני יכול לעשות? האם יש שנאי כמו שנאים רגילים פשוט 24V ? או שאולי יש איזה מכשיר אחר (לא יקר) שיכול להעביר 24V ? או שאפילו אפשר לבנות משהו שיקבל 230V מהחיבור לחשמל ויוציא 24V ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על האיכות כי לי אין מצלמה אז השגתי איזה אחת... טוב היום קמתי בבוקר ובדיוק אמרתי זהו היום נפטרתי רשמית מהבית הספר התחלה של החופש הגדול (אתמול היה לי את הבגרות האחרונה) אקיצר אז סחבתי את אבא שלי והלכתי לקנות צינור - המטרה לעגל את החוטים (ולמרות שגם עכשיו זה נראה לא רע (אבל מודינג זה מודינג ) קניתי צינור שקוף 10 -13 3 שקל למטר... אחרי זה הגעתי הביתה והתחלתי לחתוך את הכבל של ה CD ROM בצורה של 2 2 2 וכן הלאה.. אחרי חצי שעה של עבודה סיזיפית (מקווה שרשמתי את זה נכון) לקחתי את הצינור בהתחלה ניסיתי לעשות כמו במדריך שראיתי את הצינור בצורה של הטלפון.. לא יצא אז אמרתי נעשה חור אנכי לאורכו של הצינור ונכניס את החוטים נעטוף באיזולירבנד שחור, התכנון הסופי זה להביא ספריי שזוהר …
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפס נואשות כזה כיסוי למתג.....למישהו יש מושג? איתן
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע , זה קנוי והכל , אבל אתם חייבים להגיד! זה מדהים!!! , זה של חבר שלי , הרכבנו לו אתמול... , צפו לעידכונים ממני...(אצלי זה לא קנוי) : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406301942008796&user=yogevi3
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה או הסבר אך עושם ? אקולייזר של WINAMP בתוך המסך LCD
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קנתי אתמול ראש של חריטה(9910) מ Tungsten, שאמור לחתוך ברזל בלי בעיות, אבל הראש שקניתי בקושי מצליח לסרוט את הדלת של המארז שלי. אני רוצה לעשות חלון עם ציור קצת מסובך, ובשביל חלק מהציור צריך לבצע חיתוך קצת מסובך, ובשביל זה אני צריך ראש חריטה מהסוג הזה. ראיתי מדריך שביצעו בו חריטה/חיתוך אבל עם ראש מספר 9909 אבל לדיקו לא מיבאת אותו לארץ. אולי הבעיה שאני פשוט לא יודע איך להשתמש איתו, אז אולי מישהו שיש לו ניסיון עבודה עם הראש הזה, יתן לי טיפים איך לעבוד איתו. או אולי שאני מנסה לחרוט על דלת של מארז קומפקייס שהוא ממש עבה יחסית למארזים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל EL זוהר כזה אבל אל של SATA או של כבל.. פשוט כבל EL זוהר בצבע כלשהוא שאני יוכל ללפף סביב משהו במארז שיאיר לי.. מכירים?
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בלי לדים בלי כלום הדבר הכי פשוט רק שאני יסובב הוא יוריד את המהירות אני מחפש את הדרך הכי פשוטה, אם זה כפתור 3 מצבים (12\5\0) או שזה פוטנציומטר לא אכפת לי העיקר שיהיה ממש קל ורק ל2 מאוררים צריך את זה למאורר ג'נרי 80ממ. ואין לי עצבים להתעסק עם זה יותר מידי עוד דבר חשוב זה לפרט אם אני צריך נגד מסויים תגידו לי במדוייק כמה אוהם, אם יש סוגים מסויימים של כפתורים\פוטנציומטרים בדיוק להסביר וחשוב גם שזה יהיה דבר רגיל שיש בכל חנות אלקטרוניקה לא בא לי להתרוצץ לחפש חלקים... תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון למארז וחשבתי על לצבוע את המאווררים שיש לי לצבע בולט (כמו כחול או משהו כזה). אבל רציתי לדעת קודם אם אני אצבע את המאווררים בצבע בספריי רגיל הם יכולים להיפגם?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני עובד על הפרויקט הזה כבר כמה ימים והחלטתי שכדי לחבר לשני הלדים מתח אני אשתמשבחיבור של העכבר עכשיו אני צריך ציור שמראה איזה פינים בחיבור הזה מספקים את ה5V ואת האדמה תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היום אחה"צ עשיתי ניסיון חיתוך עם הדרמל. לקחתי דלת של מארז לא בשימוש (עשוי ממתכת עבה), וחתכתי חתיכה קטנה באמצעות הראש 409. הראש התכלה מהר מדי, ואני לא מבין למה. אני יודע שזה אמור להתכלות, אבל כ"כ מהר?! אגב חוץ מהפאק הקטן הזה (שאני מקווה שתוכלו להסביר לי איך למנוע אותו בפעם הבאה) אני דווקא די מרוצה מהראשים האלה (#409). השבר הקטן בתחתית הראש קרה רק בשנייה האחרונה לפני שסיימתי לחתוך, בגלל שניסית לדחוף את הראש בכוח דרך המתכת.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל יש לי את המארז 6A19 של קומפיוקייס, ואני ממש רוצה לעשות חור למאוורר בגג כדי שיוציא אוויר חם, עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי להוציא רק את החלק של הגג לעשות את החור ואז להחזיר? יש דרך לעשות את זה? כי הא תקוע חזק חזק ומאחורה יש לו מן ראשים כמו של בורג אבל עגול לגמרי בלי הברגה בכלל, שכחתי איך קוראים לזה. עזרה בבקשה...
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא התעסקתי במודינג וכל הדברים האלה, אפשר הסבר קצר (ומנוסח היטב) על זה? ניסיתי לקרוא קצת כאן בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום. נגיד אני לוקח מארז לבן רגיל, ואני רוצה לעשות לו בצד כזה חלון לדוגמא: http://www.ctcom.co.il/images/product/1935.jpg עם אור כזה, או אור אדום, איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה קונים? כמה עולה? והאם זה יעיל לאורך זמן? מה שאני רוצה לעשות(אולי, אני שוקל) ,במקום להלחים (כיוון שהאזור מאד לא נח להלחמה) להשתמש בלכה הזו. רק שמעולם לא ראיתי אותה פרט לכתבות שונות באינטרנט ...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! 1.יש לי על הלוח אם (MSI) חיבור IR והבנתי שלא צריך הרבה רכיבים כדי לעבוד עם החיבור הזה, וריצתי לדעת מה לקנות על מנת ליצור אינפרא ? 2.האם זה יעבוד עם כל שלט? 3.מה הטווח של זה? 4. האם זה רק מקלט אינפרא או גם משדר? 5.יש מדריך עם תמונות שמראה מה לחבר למה? 8)תודה ענקית למי שיעזור!!! 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי גילי אני הסתכלי בגלריה של המודינג באתר ומאוד נלהבתי אבקש אם תוכלו לעזור לי איך אני יכול לעצב את המחשב שלי איך למקם את המאווררים במחשב ואו התאורה הםנימית ואת החוטים ואיך לעצב את המארז עצמו אם איזה חומרים להשתמש ואיזה צבעים ואיזה דברים בכלל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי הנה תמונות של המארז שלי והמחשב עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד אבל הבעיה שאני לא יודע איזה כדאי, המחיר של המקורי הוא פי 2 או 3 אפילו מהמחיר של הדרמל של Wolf נניח (בהום סנטר). אני יודע שזה של חברת BOSCH, והם ככל הנראה רואים את עצמם כמותג אבל האם אני משלם עוד על משהו חוץ מהשם ? (אני יודע שהדיסקיות שמקבלים חרא, אבל כל עוד המכשיר מסתובב ואפשר לכוון את ה RMP מה עוד צריך ממנו ? הרי אפשר להלביש עליו ראשים של ה DREMEL המקורי, אז מה הקץ' בעצם ? )
-
- 47 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום... פרסמתי את הפרויקט לפני כמה זמן בגיימר. לא היו שם ביקורות מעניינות אז החלטתי לפרסם גם פה... אז קודם כל תודה לארז - סימלה שעזר לי מאד בהכל ולאבא שלי שעשה את רוב העבודה הקשה המפרט: AMD Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 Samsung 512MB PC3200 *1 Asus GeForce Ti4600 (Deluxe version) HDD1- Maxtor 40GB ATA HDD2- Maxtor 80GB SATA Case- Compucase 6919b Super MIDI-Tower הקירור על המעבד מKSP של ספייר מאווררים: שני LED Fans של קולרמסטר Neon LED שני SF2 של TT מאוורר 120mm אחד שקיבלתי עם המארז המוד: חלון ושני מאווררים עליו מאוורר בגג מאוורר על הפאנל הקדמי (המקום מובנה אבל קדחתי את הגריל שלו הוא חסם אוויר כאילו אין מחר) סליבים לכבלי המתח עיגול כבל IDE אחד שלא הג…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=52568&page=1&pp=20 וואו איזה MOD, וואלה אין לי מילים, הלוואי והיתה לי סבלנות לעשות משהו כזה אבל זה לא הקטע שלי, בכל אופן זה מדהים חבל"ז טוב עכשיו אחרי שהסתכלתי לראות שהלינק עובד הנה לינק נוסף ישיר לתמונות, יותר נח: /http://bit-tech.net/feature/44/1 אחרי שראיתי שוב ... אין מילים .... :-X
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול והצעות שקצת קרובות לראשון יועילו במיוחד!!!!!!! אל תציעו לי להדביק 2 של 5 ....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב יש לי את החלון מורכב והכל ומודבק (זמני) עם סלוטייפ (חסרים 2 מאוררים אז לא שווה לשים ברגים והכל) היום לא קדחתי בוא כי פחדתי זה נראה חומר די שברירי ולפי מה שהבנתי הוא דיי קשור (יענו המולקולות) ומספיק מכה קטנה וכולו נשבר עכשיו יש לי 2 מאוררים ששניהם מוציאים ואני רוצה לשים אחד על הפרספקט שיכניס אחד שישב ממש מול המאורר של המעבד ויכניס חשבתי איך לעשות את זה בהתחלה חשבתי מקדחת כוס אבל הנחתי שזה ישבר אין ברשותי דרמל ראיתי במדריכים ששמים מסקינטייפ באיזור החיתוך ואז חותכים אבל עם מה !? ??? ??? ותמונות יגיעו מתי שהמאוררים הכחולים יגיעו יגיעו ד"א זה נראה פצצה ! תודה רבה אמיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-