אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ווקמן ממש חדש. יש לי אותו לא מעט שנים...אבל בקושי השתמשתי בו. הרדיו עובד טוב. רברס עובד טוב. FF עובד דיי טוב. וplay לא עובד משום מה. מה הבעיה לדעתכם? ניסיתי לנקות את הראש. ניקיתי את גליל הגומי שליד הראש (שמזיז את הסרט?)... אם כפתור הפליי חצי לחוץ זה מריץ פליי מהר מאד (נשמע כמו "סינית") אבל שהכפתור לחוץ עד הסוף זה פשוט לא זז. (הסוללות חדשות. ניסיתי מספר קסטות. במערכת סטריאו זה רץ טוב).
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה? בתודה לכל מי שיעזורר..
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי פלייסטישן 1 ישן הגרסא הגדולה לפני איזה שנה וחצי הוא כבר הפסיק לקרוא משחקים(רק מוזיקה) אז חשבתי על להחליף עינית אבל עינית עולה יותר מידיי אז השאלה היא אם אפשר לקחת כונן סידירום של מחשב ואיכשהו לחבר אותו אל הפלייסטישן במקום העינית הרגילה ולגרום לו לעבוד כמו שצריך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי .. גיליתי לאחרונה את ארדואינו והחלטתי שאני רוצה לפתח לעצמי פרויקט , אני הנדסאי אלק' אז לא תהיה לי בעיה עם החומרה .. אבל כמה שאלות1) איך מחברים רכיבים אלקטרונים לארדואינו , כלומר אם אני רוצה לחבר מצלמה דיגיטלית לארדואינו , ולגרום לכך שהמצלמה תעביר לי נתונים לארדואינו, איך אני עושה את זה .. שהרי למצלמה יש מעגל מודפס משל עצמה והוא מעגל סגור ...2) איזה אופציות יש לי אם אני רוצה לחבר את הארדואינו שלי לשרת ברשת .. יש אופציות חוץ מWIFI ? 3)איך מתחילים ? איזה ארדואינו כדאי לקנות ? כרגע הפרויקט שלי זה לחבר מצלמה לארדואינו ואני רוצה שבלחיצת כפתור תעלה סרט מסוים או תמונות מסויימות של המצלמה לרשת ... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב אפשר בבקשה שרטוט שמסביר איך בונים מקלט ושלט אלחוטיים שיכולים לבצע on ו of למשהו מסוים, כמו מנוע חשמלי או לד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה. קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה: אני אפתח אפליקציה לIOS שכל מה שהיא תעשה זה לשלוח אות לאיזה ארדואינו שמחובר לרשת, ברגע שארדואינו מקבל את האות הוא פשוט יוצר מעגל חשמלי [שמה שהוא יעשה זה בעצם לפתוח לי את השער של הבית] השאלות שלי : 1.פרסמו כזה פרויקט כבר באינטרנט ואוכל להעזר באיזה מדריך? 2.איזה דגם של ארדואינו הכי כדאי להזמין[כמובן שיהיה הכי זול שאפשר] ואיזה רכיבים אני עוד צריך בשביל זה? 3.מאיפה להזמין[עדיף חנות בארץ או dealextreme אם יש שם בכלל לוחות...] 4.כמה אמור לעלות כל העניין הזה? נ.ב אני אעזר בכם פה הרבה בפורום כי אני ממש מתחיל בכל העניין... תודה
-
- 53 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שמעו שוטטתי קצת באינטרנט ונתקלתי במארז htpc מדהים שאני מאוד מעוניין לקנות אותו, הדגם שלו זה SST-LC-11, אני מצרף גם תמונה. הלכתי לגוגל אבל לא מצאתי שום תוצאה בישראל, יש לכם מושג איפה מוכרים אותו בישראל? וחוץ מזה מה דעתכם על המארז הזה? (דף מוצר שלו : www.silverstonetek.com/products-lc11.htm) (סקירה שלו : http://www.modthebox.com/review374_2.shtml ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי. אומנם זה קשור לאלקטרוניקה, אבל כצאת שונה. יש לי טלפון אלחוטי ישן שאני רוצה להפעיל אותו, הספק נשבר. כתוב עליו 12V 500mA זה אומר שעם אני יחבר אליו ספק 12V עם 1A או נגיד 890mA אז זה ישרוף אותו??. עם אני יחבר ספק עם נגיד 300mA ו12V זה ישרוף את הספק?. חיברתי לו לו מזמן מטען 10V 700mA 7AV והיה כזה זמזום. האם שרפתי את הטלפון? תודה רבה לעונים. מנהלים עם הכותרת לא תקנית או לא קשור, תעבירו/או תעירו לי כתוב בתמצית פורום שזה גם פורום אלקטרוניקה אז בגלל זה רשמתי את זה פה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המארז שלי תותח כמו זה אז עם מה אני יכול לעשות כזה ואיך אפשר לשים כמה מאווררים ואיך עושים את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי, אז פירקתי את הספק, ניתקתי את המאוורר, עכשיו אני מחפש את הכבל של הדיסקט ואני לא מוצא כלום שדומה לתמונה. הכל עם 4 חורים ומרווחים גדולים חוץ מאחד שקצת דומה אבל הוא רחב פי 2 ויש בו 4 כבלים. והוא גם לבן מישהו יכול לעזור? נ.ב זה מחשב ישן מאוד (קניתי אתו לפני 6 שנים) עריכה: גם מצאתי כבל שחור-אדום-כלום-לבן, אני אוכל להשתמש בזה? הוא באותו הגודל כמו הראשון רק בלי סלוט שלישי וארוך יותר
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום למישהו יש מדריך או יודע איך אני בונה שנאי מ 220 AC ל 12v Dc - 5A? אני רוצה משהו קטן לבנות כמו מטען לפלאפון אפילו עם טרייאק . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, היום ניסיתי לעשות מודינג ראשון חיברתי שני לדים כחולים בתוך המארז כאשר יש על הדלת של המארז חור של המאורר ודרכו יוצא האור של הלד וכל זה מחובר למפסק וממנו לחיבור המולקס. הבעיה היא שהחוט נופל (מהחיבור של המולקס) כיוון שהוא די דק אז בהתחלה הלחמתי אותו קצת (חלק מהנחושת קצת השחירה לי:roll:) על מנת להקשות את הנחושת ולאחר מיכן הכנסתי את החוטים שוב. והפעם הכנסתי לבפנים קיסם ושברתי אותו בפנים, השאלה היא האם יש דרך יותר נורמלית משלי???? ובנוסף, ניסיתי לחבר את החוטים למפסק שלוש הרגליים וחשבתי להלחים את החוטים לרגלים אך פתאום ראיתי שכל הרגל של המפסק התעקמה לי אז סתם הדבקתי את החוט לרגל (סצלוטיפ)... אז מה אני עושה?! הרי זה לא יכול להימשך ככה!!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם אני צריך לחתוך את הצינור לרוחבו וככה להכניס את הקבל? ואם כן אז איך אני דואג ששהקבל לא יצא מהצינור? או שאני צריך איכשהו לפרק את הראש של הקבל IDE, להכניס לצינור ולהרכיב בחזרה? תודה מראש לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו שניה יש לי מסך של מחשבון....עכשיו אני רוצה לעשות את המודינג כמו שיש פה באתר מדריך לראות את המעלות וזה..... אז כתוב שיוצאים 16 יציאות מהמסך....עכשיו פה יש איזה 40 =\ מה שאני עושה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך דלת בצורת לב, עכשיו אני רוצה לדעת איזה ראשים יעזרו לי בחתיכה, כמה מכל אחד אני צריך... 2. פרספקס... כמו מ"מ לקנות?... אם יש סוגים o0 [אז את הטוב ביותר P: ] וכמה בערך זה עולה! תודה מראש D:
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה אבל מי שהוא יכול להסביר לי ממש מה אומר הנתון "count per inch" או CPI בעכברים אופטים? ???
-
- 4 תגובות
- 7.7k צפיות
-