אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות פאנבאס ויש לי ספק שבניתי לו מארז מיני במיוחד בשבילו אני מתכנן לעשות משהו מאוד יפה תראו כשאני יסיים עכשיו השאלה שלי היא כזו עד כמה הספק W ניתן להעביר בכל ערוץ היות ואני השתמש בספק ניפרד נותן לי את האופציה לנצל אותו עד תום ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי רעיונות למעגלים יש לי משהו כבר רק שהוא ניראה לי קצת מסובך וארוך מידי בניתי אותו על בסיס הפאנבאס שיש באתר תודה מראש מאיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום. אפשר לדעת באיזה חומר מבודד רעשים נעשה כאן שימוש, מה שם החומר, והיכן ניתן להשיגו [כמובן - האם זה באמת עובד?]
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך למה שראיתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498487.0 בהודעה של nat64x חשבתי גם אני לבנות כזה מקרן עם מסך שבע אינצ רק יש לי כמה דברים שאני לא יודע לפני שאני מתחיל ורציתי לשאול 1 האם כשאני ישים מסך שבע אינצ או כשאני ישים מסך של חמש עשרה אינצ יהיה הבדלים בגודל התצוגה שיתקבל על הקיר ללא שום קשר לעדשה שאני ישים? (כי המטרה לעשות משהוא קומפקטי) 2 ראיתי ביוטיוב שיש כאלה שעשו בלי המכשיר שיש בסרטון ועשו קופסא שמחולקת לשני חלקים חלק אחד מקור האור וחלק שני העדשה שבאמצע המסך האם זה יעיל כי אין לי את המכשיר שיש בסירטון ורציתי לבנות גם בלעדיו? 3 האם יש לכם רעיון למקור אור חלופי אבל עוצמתי שיתן תוצאות טובות במחיר יחסית זול? 4 האם כך גם מקרני וידאו עובדים או שזה…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם! חדש בפורום, אז מצטער אם אני פותח שאלה על משהו קיים... אבל לא מצאתי את הנושא והיה נראה לי שאובקלוניג ומודינג הם ההכי רלוונטיים. רציתי להתעניין לגבי כבלים "SLEEVED" למחשב (אין לי מושג מה המונח המקביל). יש מקום בארץ שמתעסק בזה ? מותג מומלץ? דעה לגבי כבלים להארכה? תודה מראש וסליחה אם זה דיון קיים . נ.ב - חדש בכל עניין הפורומים אז בעדינות עליי... אני שביר מבפנים ;-)
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כתוב במדריך שצריך כבל 4,7 uF capacitor מצאתי רק כבל 470 בהשג יד יכול ליהיות שהם דומים ?!? כי רכיב הir שנמצא במדריך נמצא יחד עם הכבל 470 על אותו מעגל שממנו פירקתי אותו.. חח עם מישהו מבין את כוונתי שיחזיר לי תשובה ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני חדש כאן.. מקווה שאני במקום הנכון אני צריך שנאי עם המפרט שמצורף בתמונה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מנורת שולחן עם מטען אלחוטי עם תקע של ארה"ב שהמאפיינים שלו לפי התמונה מה צריך כדי לחבר בבטחה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות קיט של cnc, או לבנות לבד. הגודל שאני רוצה זה 6040, אבל אם זה עובר את ה2000 שקל אז אפשר גם 3040. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל. אפשר קצת יותר אם זה משהו שווה. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לייעוץ ועזרה ממישהו שמתעסק עם ארדואינו. אני בונה מכונית אוטונומית מבוססת ארדואינו. כרגע המכונית יודעת להתחמק ממכשולים. כעת אני רוצה שהיא תדע גם להגיע מנקודה התחלה מסוימת (אקראית) לנקודת סוף מסוימת. הבנתי שניתן לממש את זה בעזרת משדר ומקלט IR. כלומר לשים על המכונית את המקלט, ובנקודת הסוף את המשדר ועם תכנות נכון לגרום למכונית להגיע למשדר. האם יש עוד דרכים חוץ מIR? יודעים על סוגי מקלטים ומשגרים אחרים שיכולים לעשות את זה? ראיתי כמה סרטונים שעשו באמצעות מצפן אבל לא הסבירו איך. הערה נוספת: המכונית פועלת בחדר (לכן gps לא יעזור) אשמח לרעיונות ולדבר עם מישהו שעשה אולי משהו דומה. …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדבר הזה עובד? אפשר לבנות את זה? אני צריך כל מידע שבידכם על הברקוד.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש בספק כוח שלי (ANTEC TRUE POWER 430 WATT) מין חיבור כזה מוזר שנראה כמו מולקס אבל יש לו הרבה כבלים ואי אפשר לפרק אותו. (לא החיבור חשמל ללוח אם) מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה משמש? זה דיי דחוף לי כי עכשיו הספק שלי כבר פתוח ואני לא יודע אם לחתוך אותו או לא.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אז ככה : אני רוצה כבר זמן מה להתחיל להתעסק בארדואינו , יש לי : ידע בסיסי באלקטרוניקה, בחשמל , ובתכנות [C] . - אני במגמת אלקטרוניקה . השאלה שלי אם כדאי לי להתחיל להתעסק בארדואינו או ללמוד בנתיים עוד . ממה שהבנתי הדגם המומלץ הוא זה : http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-2012-Development-Board-MEGA328P-ATMEGA16U2-With-USB-Cable-For-Arduino-/230981135338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c78c6bea אם אני מתחיל אז להזמין אותו ? ואיזה "אביזרים" כדאי לי גם להביא?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-