אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר "מסך" לדים 10X10 איך אני צריך לחבר אותו בלי לצרוך 100 פינים מהבקר / shift register
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, זה ממש דחוף כי אני עכשיו זז לקנות את הרכיב... אני צריך שכאשר יושמע קול, לא משנה איזה, אז מיקרופון קטן ורגיש מאוד ידליק לדים... זאת אומר שכל זמן שיש קול הלדים דולקים... אין קול הלדים לא דולקים... האם יש מיקרופון רגיש כזה שישמש כמתג, והמתג איהיה סגור כשהמיקרופון מרגיש קול? או שאני יצתרך לשלב מיקרופון רגיש עם טרנזיסטור TIP31?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז קניתי ממיר חשמל מ 12 וולט ל 3, ובדקתי והשלט עובד, אבל הבעיה היא שהשלט הזה חכם מידי ובמגע ראשוני של הזרם הוא מהבהב כמה פעמים(סוג של אימות שהשלט עובד) ורק אחרי זה אפשר ללחוץ על הכפתור לצורך פתיחת השער, אם אני משאיר את הכפתור לחוץ ונותן זרם הוא מתעלם לגמרי ממנו עד שאני ילחץ שוב, אני מבין בחשמל אך לא באלקטרוניקה. חשבתי על איזשהו ריליי שיחבר לי את המעגל של הכפתור לשנייה ברגע שקיבל זרם מהפנס, אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
איפה אני יכול למצוא מתאם אינפרא שמתחבר ישירות ללוח אם כמו זה: http://www.irxon.com/english/210.htm
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי לד אדום מאיזה שנאי שעבר זמנו, אבל 2 הברזלים או מה שזה לא יהיה באותו אורך והם קצרים מאוד כמו כן יש לי גם עוד כמה לדים שמחוברים לצעצוע שכבר לא צריכים אותו אבל הם מחוברים למין לוח כזה, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותם למחשב, אני לא יודע ממש אלקטרוניקה + - וכל המושגים האם זה מסוכן? יכול לשרוף משהו או לחשמל? יש לי ספק HEC 300W
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הלחמתי מקלט אינפרא ושחיברתי אותו למחשה הוא לא עבד המקלט ... במדריך יש עינית של מקלט שונה משלי אז חשבתי אולי בעינית של המקלט שלי הצורת חיבור של הרגליים שונה איך אני אמור לדעת מה הGND ומה הVCC ומה הTX איך אפשר לדעת כי כמו שאמרתי שלי לא כמו במדריך זה קצת שונה הנה תמונה של העינית שלי... ותעזרו לי בבקשה:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג פוג'יטסו שעובד נהדר, עם אמינות נדירה. לצערי, סוללת המחשב כנראה וסיימה את חייה. אני מעוניין להחליף את תאי הסוללה(6 במספר, כנראה מסוג 18650) לחדשות. הסיבה שאני רוצה לעשות את את זה בצורה עצמאית כרוכה בעיקר בכך שעלות סוללה חדשה מקורית- לא מצדיקה את ההשקעה, סוללה חליפית אומנם זולה יותר, אך אי אפשר לדעת מה יש שם בפנים וכבר שמעתי על התלקחויות בעקבות סוללות חלופיות באיכות ירודה. העניין הוא שבברור שעשיתי, ישנם יצרנים שתיכנתו את הבקר כך שברגע שהבקר מופרד מהתאים, מתבצעת נעילת בקר ואז כל העסק מיותר. איך אוכל לדעת האם הבקר אצלי בנוי בצורה כזאת ולא להזמין לחינם את תאי הסוללות ? תודה מראש. רועי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! בשעה טובה השתדרגתי לסקופ אחר ולכן אני יכול למכור את הסקופ שלי! סקופ מעולה מאוד נח לעבודה! רק 500 שח! סקופ יד שניה משקף תנודות 100MHZ 2 ערוצים של HITACHI. אוסצילוסקופ, Oscilloscope. דגם V-1065 . הסקופ כולל:מדידות על המסך מונה תדר מובנה, מדידות מתח, זמן מחזור. הסקופ נמצא במעבדה ביתית כך שניתן לבוא ולבדוק ולקבל הסבר על הפונקציות של המכשיר. מחיר מציאה. כל הקודם זוכה. רמת גן 054-3328790 בבקשה רק להתקשר ולא להגיב פה מפני שאני לא זמין כאן. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה נכון שככל שהסוללה מתרוקנת כך האמפר יורד?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני חדש ,ואני מקווה להשתלב בפורום, ואני גם חדש בכל הנושא של המודינג ,ואני רוצה לצבוע את המארז בשחור, לעשות חלון בצד של המארז ,ולשים לדים במארז ,טוב אז אני צריך המלצות לחלון (אני רוצה חלון מוכן ) ,וללדים (אני רוצה רק לדים כחולים,ואולי גם מאוורר לדים) ו.....זהו ,המארז שלי זה מארז פשוט של HEC ,טוב וזהו אז בבקשה תביאו לי המלצות לחלקים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחרטה של PROXXON ואחרי כל פעם שאני מכניס איזה ראש ואני מנסה להוציא הראש יוצא עם ההברגה לעוד מישהו זה קורה כי זה קורה גם לחבר שלי מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי , שמתי לב שאם אני מחבר כל דבר את ה+ לפין 1 דיגיטלי ואת ה- לאדמה הוא דולק חזק ללא שום פקודה. וגם אותו דבר עם פין 0 דיגיטלי רק ששם הוא נדלק קצת יותר חלש, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל להתעסק בנושא הזה של ארדואינו עכשיו יש לי שתי שאלות 1.מאיפה אני קונה ואיזה ערכה כדאי לי לקנות כדי להתחיל 2.מה צריך לדעת כדי להשתמש בבקר ומאיפה כדאי ללמוד את זה(נראה לי שפת C לא? אז אםאפשר מדריכים בעברית/אנגלית עדיף עברית) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת דרך באמצעות מוד או ע"י רכיב כלשהו לגרום לכך שיהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר של הביג טייפון 120 מחוץ למארז? למיטב הבנתי במצב הקיים הדרך היחידה לשלוט במהירות היא ע"י כוונונו ישירות דרך המאוורר מה שמצריך פתיחת המארז וגישה למאוורר. ניסיתי לראות אם ניתן לפתור זאת ע"י תוכנה, אך הממצאים מצביעים על כך שגם אפשרות זו לא קיימת. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש עזרה בחיבור המסך לפורט ה LPT, כמו שהיה באחד מהשרשורים הקודמים. הבעיה היא שבקישור מדובר על חיבורים שהם קלים להלחמה. ובמסך שבידי החיבורים צמודים אחד ליד השני עד כדי כך שכמעט בלתי אפשרי להלחים אליהם חוטים. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? ומה עושים מכאן? איך אני יודע איזה חיבור במסך הוא מס' 1 ואיזה 9? ובקיצור, כל מי שיכול להציע עזרה...מוזמן... תודה רבה לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם יש לי מעבד E6300 (1.86ghz , לוח אם GIGABYTE - 965DQ6 , זכרון 2 סטיקים של 1 ג'יגה של קינגסטון 667 VALUE אני כרגע הבאתי את המעבד לאיזור 2.4 GHZ ( באס 342) , נראה לי שאפשר יותר , אולם הזכרונות יגבילו אותי אני כרגע ביחס של 1:1 עם הזכרונות דהיינו הם כרגע עובדים במהירות של 684MHZ . חיפשתי בביוס אפשרות להורדת היחס אבל לא ראיתי , האם אמור להיות בלוח הזה? מה ניתן לעשות בכדיי להמשיך לעלות את הבאס מבלי להתקע בגלל הזכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-