עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by guy3,

שלום לכולם, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן חלון למארז יש לי כבר את כל הציוד ואני רוצה להשתמש בגומי U למישהו יש מושג איזה עובי הוא צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?

3. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by de money,

האם דרמל לשמש כמקדחה וגם האם אני יכול לצבוע מאוורר בצבע רגיל לבית של טמבור?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפי 4 פי 800 יש את ההכנה אבל חסר רק החיבור עצמו אתם חשבים שאני אוכל עם קצת[או הרבה] עבודה להפוך תלוח שלי לדלוקס מתפקד? שימו לב להבדלים: אם אני לא ראיתי משהו תודיעו לי... עריכה: עכשיו ראיתי בעצמי איפה טעיתי חסר צ'יפים ליד כל אחד מהרכיבים שהצבעתי עליהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שמעתי על החומר שנקרא Instant Rust אבל אין לי מושג איפה להשיג בארץ חשבתי להזמין מחול,אמשח עם למישהו יש מדריכים לאפקט חלודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by draak31,

חיברתי את כל החוטים כמו במדריך וחיברתי למחשב וכשהדלקתי לא הייתה שום תצוגה וכשנגעתי מאחרוה בצ'יפ הוא התחמם ממש מהר וכבר כיביתי את המחשב לפני שהווינדוס עלה כי הוא היתחמם ממש מהר ובדקתי את כל החיבורים, הוא צריך להיתחמם ככה? לחכות שהווינדוס יעלה?הוא יכול להישרף? יש לי מסך שאחד מהצ'יפים זה HD44100H והשני זה HD44780A00 ויש לי 14 פינים במסך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

משהו שיראה כמו שכונה אתם יודעים.. כול רעיון יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. אז זאת השאלה שלי העם אני יכול להכין לבד כפתורים כאלו? ועם כן יש איזה אתר שמסביר את זה? או מישהו יכול להסביר לי?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by giloman,

איך לחבר מאווררים לספק כח ? אני חדש במודינג ואני לא מבין איך ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לא יודע עם ככה כותבים..הכוונה לסלוטיים העבה בזה יש לי כמה חוטים חשופים במארז, איזולירבנד יהיה טוב כדי לבודד אותם ?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by harry,

חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש פרפקס בשביל חלון במארז איפה אני יכול לקנות ומה המחירים? אם אתם יודעים שמות של חנויות ומיקום מאור יעזרו לי.... תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. גובה - 45 CM רוחב- 19.5 CM אני רוצה לקנות את זה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4274 אבל אני חייב לגלות קודם איזה מארז יש לי, Tower, Mini Tower...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Aviram,

קניתי מחשב חדש, ובו צורב של LITE-ON (המארז היה שחור כולל הכל). אז כמובן שעדיף להשתמש בכונן דיסקים רגיל מאשר בצורב אם אני רק רוצה לקרוא דיסק, אז לקחתי מהמחשב הישן שיש בו LITE-ON לא חדש, בערך מלפני 3 שנים, שהוא בצבע לבן. עכשיו כמובן שזה לא שילוב כל כך יפה לבן על שחור במארז, אז אני רוצה לצבוע אותו. אני לא רוצה להחליף את הפאנל כי עד שאני ימצא משהו מתאים שיתלבש עליו... אז אני רוצה לצבוע. מה שברור לי שם אני צובע בלורד זה בסוף לא יהיה שחור, זה יהיה צבע סגול ככה, וזה רק יהרוס, אולי בצבע גואש? השאלה אם זה ייצא שחור-שחור כמו המארז, והאם זה לא ייראה עבה ומזוייף...? ספריי שזאת הדרך הכי טובה לפי מה שהבנתי, אני רוצה רק לצבוע את הכונן זה הכל. אז אתם יכולים להסביר לי מה כדאי? לא א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. איך אפשר לברר מה המידות של החלון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_847&products_id=4274 אני צריך פרטים ולא רשום שם כלום דרך אגב , זה שווה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VOLTMOD לצ'יפסט ולזיכרונות !!! אני רוצה תגובות של אנשים שעשו את זה אם ההבדלים ביכולת OC גדולים ?? ושמישהו יביא לי תמונה של אך אני עושה את זה או שאיזה מישהו נחמד שעשה את זה יזמין אותי אליו ויעזור לי לעשות את זה... אין לי בעיה גם לשלם למישהו שעשה את זה כבר כדי שיעשה לי... :-* בקיצור עזרה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. יש לי בעיה אם הנגדים כמה אום צריך ? כדי שהלדים ידלקו ולא ישרפו ?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by ohadico,

שלום, רציתי לדעת מאיפה אני קונה פרספקס כי אני רוצה לסים מאוורר בגג המארז.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

קניתי לפני כמה זמן את ה Sunbeam Cold Catchode הכולל קטודה ומאורר עכשיו היום קיבלתי UV ATA133 Cables+ UV Floppy Cable של TT ועוד כמה דברים מה אני צריך בשביל שהכבלים האלה יזהרו? ה Sunbeam לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by HypertreXx,

קניתי היום דג זהב חחח ושמתי אותו במן אגרטל יפה כזה וחשבתי בלילה בטח חשוך לו והוא לא רואה כלום אז נשים לו תאורה קטנה.. חשבתי אם אפשר לחבר בתוך האקווריום 2 לדים, דבר כזה אפשרי ? אני לא רוצה לקנות תאורה מוכנה לאקווריום כי אני גם לא רוצה אקווריום, אני רוצה לעשות לבד

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LuIgI,

אני שמתי לב שיש פה באתר מדבקות להורדה... אבל כל הקטע של ההורדות איך להגיד "נדפק" אז אם הוריד את זה אני ישמח שיצור איתי קשר באי סי קיו:166706954 **ואני ישמח לדעת איך להדביק את המדבקות, איך זה עובד.. תודה מראש, יניב. [אני חייב עזרה ממש דחוף אני מוקצב בזמן]

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by tal.hwzone,

שלום יש לי רסיבר SANSUI, דגם RZ5700 שנקנה בדיוטי פרי לפני 3 שנים. הרסיבר הפסיק לעבוד לפני חודש וחצי בצורה פתאומית ולא ברורה. מבחינת הרכיבים שלו לא נראה שיש בעיה כלשהיא (נשרף או משהו כזה) - חבר טכנאי בדק מהבחינה הזאת לעומק ולא מצא בעיה. הועלתה אפשרות שצריך לעשות reset למגבר, אך אין כפתור כזה במגבר. האם ישנן דרכים נוספות לבצע reset (באמצעות קומבינציית כפתורים או משהו כזה)? אולי הצעות אחרות לתיקון הבעיה? בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים