עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Rיה,

כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by sroolik,

קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש???? ועוד משהו: עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוס איך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ? תודה !

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

זה שגריל של מארז (סטנדרטי - בצורת המשושה) יוצר רעש כאשר יש לידו מאוורר שמכניס אוויר כולם יודעים... שחקתי קצת עם המארז ועם המאווררים וסמתי לב שנוצר גם רעש קטן גם כאשר המאוורר מוציא אוויר, זה לא כמו הרעש כשהוא מכניס אוויר (זמזום חזק) אבל כאשר 5 מאווררים עושים את זה במקביל זה מצתבר לרעש שממש מרגישים. מדובר במארז CM690, יש לו כיסוי למאווררים בחלק העליון, אז חשבתי פשוט להוריד את הגרילים וזהו ואני גם לא אצרתך לסים גריל אחר מכיוון שיש את הרשת של המארז שמגנה אליו. אז למעלה יש לי 2 מאווררים. מאחורה אני גם אוכל להוריד את הגריל ולסים גריל פשוט של TT (העגול הזה) השאלה היא האם הוא לא יצור את הרעש הזה ? לגבי המאוורר הקדמי אני לא יודע מה אפשר לעשות... ניראה לי הרעש נוצר בגלל זרימת האוו…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by oren13,

אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by tulicooli,

טוב אז אני בונה מארז אקרילי מה שבניתי מיקודם לא ממש הצליח בגלל שהוא קטן מידי.. עכשיו אני רוצה לבנות מארז גדול יותר מפרספקס.. אני צריך שתיכנס לשם מערכת קירור מים 2 ספקים וכל השאר.. יש לכם רעיונות לעיצוב המארז? כמה מאווררים כדאי? איך לעשות אותו שיהיה יפה ומקורי? האם יהיה יפה לעשות כמו במדריך אחד לעשות 4 חורים במאוורר ואז יענו לחבר שם 4 לדים זה יהיה יפה יראו את זה טוב?(ושהכנפים שלהם שחורים)... ..

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  8. מאיפה אני יכול לקנות מסך OLED להצגת הטמפרטורות במחשב??

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by talmAn,

קיבלתי עכשיו את הספק כוח החדש TT420 ויש לי כזה בלאגן במארזזזז מכל הכבלים של הספק הזה אאאאאא איך אני יכול לסדר את זה? חשבתי על סליבינג? ויש לי בעייה ניסיתי לנסות את החיבורי מולקוס מהספק הישן שלי, הניתוק הלך בסדר אבל אני לא מצליח לחבר אותו בחזרה :-\ אתם יכולים לעזור לי עם זה? איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. פעם היה באתר, כנראה נמחק..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by a_beilis,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba אני רוצה לקנות את זה למחשב...זה בטוח?? יש לי את המפרט בצד ימין...הספק שלי יחזיק את זה בנוסף למערכת שלי? השאלה שלי אם זה לא יגרום לחימום יתר של האזור ויקרה איזה משהו למחשב או לספק...וגם אם זה בא מחברה איכותית שלא יצור איזה קצר ויהרוס לי את המחשב... בתודה מראש... ;D

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by eegg,

אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by TheReaper,

בEVEREST כתוב לי את הוולטים שמחשב שלי משתמש בהם )+X וולט) האם הספק אמור לתת את כמות המתח X? אם לא מה ההבדל בוולט אחד נמוך יותר?האם צריך להחליף לספק לא ג'נרי?המלצות?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. performance-pcs עושה משלוחים לארץ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by MODI,

http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10 ואם לא יש בכלל כזה דבר לד כתום אולטרה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  17. אני עובד עם מחשב די ישן (פנטיום 3 500). אני מעוניין לתת לזקן שלי יותר אוויר לנשימה בתוך המארז; תוך כך אני מעוניין לכווץ או לעגל את כבלי ה-ATA (השטוחים הרחבים). האם יש דרך אולטימטיבית לעשות את זה? או פשוט לסגור את הכבלים עם סלוטייפ או משהו בסגנון? תודה!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Bose,

אז ככה, יש לי פוקסוקון דיאבוליק גיימינג (תמונה בלינק) http://www.hltechnology.com/image/diabolic.jpg מורכבים עליו כוננים אופטיים לבנים וזה ממש מכער אותו. אז מה שאני רוצה לעשות זה לצבוע את הכוננים בשחור שיתאימו למארז אבל אני רוצה שתאמרו לי באיזה סוג צבע אתם משתמשים ושלא יחדור לכונן ויהרוס אותו או משהו :

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  19. קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by mikid10,

יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

23. טוב חברה אני צריך עזרה אז ככה יש לי מסך אל סי די שיש בו 14 פינים זאת אומרת ללא BACKLIGHT (תאורה אחורית) השאלה שלי היא האם יש דרכים חלופיות ליצור תאורה?????????

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by DannyBoy1904,

איך בכל אני אמור לדעת אם זה פועל???

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

שלום לכולם יש לי Logitech Z680 ואני רוצה לשים בהם לדים. עכשיו.... איך אני מחבר את הלדים?? האם אני פותח את הרמקול ומלחים את הלד לתוך החלק שאליו נכנסים החוטים מהסאב? (כל רמקול מקבל 50 וואט)... תודה מראש ומקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.