עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ELiA,

איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by NIRAN,

האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by sroolik,

קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש???? ועוד משהו: עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוס איך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ? תודה !

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by matteo,

אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. המנורות מחוברות למין קופסה כחולה קטנה שיש בא מין כמה חורים קטנים וזה ניראה כמו כזה של מיקרופון..מהקופסה יוצא חיבור לספק ולסוייצ'. עכשיו כתוב על הקופסה שזה עובד גם על קולות משו כזה..עכשיו לא הבנתי בידיוק איך אני גורם לזה ליפעול על קולות .. האם אני צריך משו אחר במקום הסוייצ'?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by nehmia,

אם אני מחבר את הלד הפוך...+ ל- ו- ל+ זה הורס את הלד או את הספק ?

8. Started by tulicooli,

טוב אז אני בונה מארז אקרילי מה שבניתי מיקודם לא ממש הצליח בגלל שהוא קטן מידי.. עכשיו אני רוצה לבנות מארז גדול יותר מפרספקס.. אני צריך שתיכנס לשם מערכת קירור מים 2 ספקים וכל השאר.. יש לכם רעיונות לעיצוב המארז? כמה מאווררים כדאי? איך לעשות אותו שיהיה יפה ומקורי? האם יהיה יפה לעשות כמו במדריך אחד לעשות 4 חורים במאוורר ואז יענו לחבר שם 4 לדים זה יהיה יפה יראו את זה טוב?(ושהכנפים שלהם שחורים)... ..

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Bose,

אז ככה, יש לי פוקסוקון דיאבוליק גיימינג (תמונה בלינק) http://www.hltechnology.com/image/diabolic.jpg מורכבים עליו כוננים אופטיים לבנים וזה ממש מכער אותו. אז מה שאני רוצה לעשות זה לצבוע את הכוננים בשחור שיתאימו למארז אבל אני רוצה שתאמרו לי באיזה סוג צבע אתם משתמשים ושלא יחדור לכונן ויהרוס אותו או משהו :

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by miki26,

צבעתי בספריי מבריק שחור את המארז, ויצא צבע מדוייק , יפה ואחיד. החלטתי להוסיף עוד שכבה וחתיכת נייר טואלט נתפסה בין שתי שכבות הצבע.. הוספתי עוד שכבות, שייפתי, ובקיצור יצא זוועה! איך אני מוריד צבע בלי לפגוע בשכבת הצבע המקורית של המארז (לבן) ? אולי טרפנטין?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by eladh777,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by eegg,

אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by TheReaper,

בEVEREST כתוב לי את הוולטים שמחשב שלי משתמש בהם )+X וולט) האם הספק אמור לתת את כמות המתח X? אם לא מה ההבדל בוולט אחד נמוך יותר?האם צריך להחליף לספק לא ג'נרי?המלצות?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. performance-pcs עושה משלוחים לארץ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. אז ככה...את המולקסים הצלחתי להוציא ולעשות סליבינג...עכשיו החיבור החשמל הראשי מהספק ללוח אם...(הכי גדול וצסובך) אני פשוט לא מצליח להוציא אפילו חיבור אחד בו.....כבר יומיים.... יש איזו שיטה או משהו...ממש מעצבן... לא יודע איפה או באיזה צד לדחוף את הסיכה... תעזרו לי בבקשה .. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by ofir123,

ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by nimrodim,

ברצוני לחבר לדים לפינים של ההרד דיסק לד וPOWER שנמצאים ע"ג לוח האם. האם אני צריך נגד גם בין הפינים הללו ללד גם במקרה זה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by roeiw,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג sunbeam inverter 680v ללא המנורה. ??? אם למישהו יש מיותר ורוצה למכור שידבר איתי ב ICQ#7712733 תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.