אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המנורות מחוברות למין קופסה כחולה קטנה שיש בא מין כמה חורים קטנים וזה ניראה כמו כזה של מיקרופון..מהקופסה יוצא חיבור לספק ולסוייצ'. עכשיו כתוב על הקופסה שזה עובד גם על קולות משו כזה..עכשיו לא הבנתי בידיוק איך אני גורם לזה ליפעול על קולות .. האם אני צריך משו אחר במקום הסוייצ'?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקות מארז ענק וגדול כמו המארז הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album08?page=1 אני מוסיף לו הכל רק אני רוצה לקנות כזה הוא ניראה לי יותר מאוורר ויותר מרווח מהמארזים הסטנדרטים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל מתאם בין IDE ל USB כך שניתן לחבר HD למחשב דרך USB. חשבתי להכין חיבור כזה לבד אבל אני לא מוצא שום הסבר או תרשים שמתאר את צורת החיבור. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברצוני לחבר לדים לפינים של ההרד דיסק לד וPOWER שנמצאים ע"ג לוח האם. האם אני צריך נגד גם בין הפינים הללו ללד גם במקרה זה?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba אני רוצה לקנות את זה למחשב...זה בטוח?? יש לי את המפרט בצד ימין...הספק שלי יחזיק את זה בנוסף למערכת שלי? השאלה שלי אם זה לא יגרום לחימום יתר של האזור ויקרה איזה משהו למחשב או לספק...וגם אם זה בא מחברה איכותית שלא יצור איזה קצר ויהרוס לי את המחשב... בתודה מראש... ;D
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השאלה העיקרית היא בכותרת . האם ניתן בכלל להעלות קובץ TXT (טקסט) לממשק גרפי. אני משתמש בעורך של מיקרוסופט ויסואל סטודיו 2008 ומכין תוכנה עבור הפרוייקט שלי... אם דבר זה אכן אפשרי, איך אוכל לעשות זאת מישהו יכול לעזור? ובנוסף לכך שזה אני דיי בטוח שאפשר לעשות אך אינני יודע איך, זה לשמור מידע \ טבלה \ נתונים אל קובץ טקסט על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-