אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי tt soprano שחור אני רוצה לעשות לו קצת תאורה לשים גריל כרגע אין לי הגבלת כסף אבל לא להגיע לאלפי שקלים רק מלוג'יק בגלל שקניתי שם את המחשב ואני גר ליד חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4515 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8517 שמתי עוד מאורר בגלל שהמאוורר שלי זה 90MM והגריל זה 80MM http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8353
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פוקסוקון דיאבוליק גיימינג (תמונה בלינק) http://www.hltechnology.com/image/diabolic.jpg מורכבים עליו כוננים אופטיים לבנים וזה ממש מכער אותו. אז מה שאני רוצה לעשות זה לצבוע את הכוננים בשחור שיתאימו למארז אבל אני רוצה שתאמרו לי באיזה סוג צבע אתם משתמשים ושלא יחדור לכונן ויהרוס אותו או משהו :
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב די ישן (פנטיום 3 500). אני מעוניין לתת לזקן שלי יותר אוויר לנשימה בתוך המארז; תוך כך אני מעוניין לכווץ או לעגל את כבלי ה-ATA (השטוחים הרחבים). האם יש דרך אולטימטיבית לעשות את זה? או פשוט לסגור את הכבלים עם סלוטייפ או משהו בסגנון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לבנות משהו שכל פרק מן מסויים(למשל 2 דק') יביא מכת זרם קטנה אבל מורגשת משהו שיעבוד על בטריה 3V קטנ ודקה כזאת שאני מפעיל איתה לדים לבדיקות יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז מPLEXI, לסגור את הפינות עם דבק אפוקסי, אבל הPLEXI ממש גמיש ואני מפחד שכל המארז ישבר לי =\ יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום ראיתי כאן באתר על מישהו שלקח עינית של צורב וחיבר לפנס...אפשר את הקישור שלו..?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את הספק כוח החדש TT420 ויש לי כזה בלאגן במארזזזז מכל הכבלים של הספק הזה אאאאאא איך אני יכול לסדר את זה? חשבתי על סליבינג? ויש לי בעייה ניסיתי לנסות את החיבורי מולקוס מהספק הישן שלי, הניתוק הלך בסדר אבל אני לא מצליח לחבר אותו בחזרה :-\ אתם יכולים לעזור לי עם זה? איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל מתאם בין IDE ל USB כך שניתן לחבר HD למחשב דרך USB. חשבתי להכין חיבור כזה לבד אבל אני לא מוצא שום הסבר או תרשים שמתאר את צורת החיבור. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-