אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי קתודה שמחוברת דרך מולקס עכשיו אני רוצה למצוא חיבור מולקס ישר לתוך השקע בקיר כלומר בלי ספק שיגשר ביניהם האם הדבר קיים? האם הדבר בכלל ניתן להכנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן בניתי ריאו באס פאנ באס או איך שלא תקראו לזה על מתחים של 12 ו 5 כמו שיש בחוטים של הספק. יש 2 לדים מתחת לכל מפסק ויש 5 מפסקים. כאילו ב מפסק של ה5V יש לד ובמפסק של ה12V יש לד. בכל מקרה הכל עובד בסדר גמור אבל הבעיה היא עם הלדים איך אני צריך לחבר את הלדים ככה שאני יעביר את המפסק למצב של 12V ורק הלד של ה12V יידלק והפוך עם ה5. דר"א במצב הזה כל הלדים עובדים למרות שזה נחמד ויפה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה מהתחלה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בניתי ךפני כמה זמן מארז שקוף אבל אני לא סובל את הצורה שהוא נראה !!! הוא כזה משעמם ואין בו ממש סדר ! רציתי שתציעו תמונות לחריטה , דרכים לעשות גרילים מפספקט וכ'ו כי אין איפה לקנות וכל מיני דברים אחרים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב די ישן (פנטיום 3 500). אני מעוניין לתת לזקן שלי יותר אוויר לנשימה בתוך המארז; תוך כך אני מעוניין לכווץ או לעגל את כבלי ה-ATA (השטוחים הרחבים). האם יש דרך אולטימטיבית לעשות את זה? או פשוט לסגור את הכבלים עם סלוטייפ או משהו בסגנון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מאוור 40ממ שיושב על הכרטיס מסך אבל אין חיבור של 5V, כמו שיש בדרך כלל על כרטיסי מסך לאן אפשר לחבר??? (כל החיבורים על הלוח אם הם 12V)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המנורות מחוברות למין קופסה כחולה קטנה שיש בא מין כמה חורים קטנים וזה ניראה כמו כזה של מיקרופון..מהקופסה יוצא חיבור לספק ולסוייצ'. עכשיו כתוב על הקופסה שזה עובד גם על קולות משו כזה..עכשיו לא הבנתי בידיוק איך אני גורם לזה ליפעול על קולות .. האם אני צריך משו אחר במקום הסוייצ'?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי לוח כזה קטן, אני רוצה להתעסק איתו כדי לבדר את המעגלים בפרויקט שעומד לחזור fireball (מי שראה), איך הוא מוליך חשמל, לאיזה כיוון... לא כ"כ הבנתי...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את הספק כוח החדש TT420 ויש לי כזה בלאגן במארזזזז מכל הכבלים של הספק הזה אאאאאא איך אני יכול לסדר את זה? חשבתי על סליבינג? ויש לי בעייה ניסיתי לנסות את החיבורי מולקוס מהספק הישן שלי, הניתוק הלך בסדר אבל אני לא מצליח לחבר אותו בחזרה :-\ אתם יכולים לעזור לי עם זה? איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל מתאם בין IDE ל USB כך שניתן לחבר HD למחשב דרך USB. חשבתי להכין חיבור כזה לבד אבל אני לא מוצא שום הסבר או תרשים שמתאר את צורת החיבור. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-