עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by shaharezra,

אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by drago,

http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. השאלה העיקרית היא בכותרת . האם ניתן בכלל להעלות קובץ TXT (טקסט) לממשק גרפי. אני משתמש בעורך של מיקרוסופט ויסואל סטודיו 2008 ומכין תוכנה עבור הפרוייקט שלי... אם דבר זה אכן אפשרי, איך אוכל לעשות זאת מישהו יכול לעזור? ובנוסף לכך שזה אני דיי בטוח שאפשר לעשות אך אינני יודע איך, זה לשמור מידע \ טבלה \ נתונים אל קובץ טקסט על המחשב.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. יש לי tt soprano שחור אני רוצה לעשות לו קצת תאורה לשים גריל כרגע אין לי הגבלת כסף אבל לא להגיע לאלפי שקלים רק מלוג'יק בגלל שקניתי שם את המחשב ואני גר ליד חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4515 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8517 שמתי עוד מאורר בגלל שהמאוורר שלי זה 90MM והגריל זה 80MM http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8353

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by dids22,

יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by a_beilis,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba אני רוצה לקנות את זה למחשב...זה בטוח?? יש לי את המפרט בצד ימין...הספק שלי יחזיק את זה בנוסף למערכת שלי? השאלה שלי אם זה לא יגרום לחימום יתר של האזור ויקרה איזה משהו למחשב או לספק...וגם אם זה בא מחברה איכותית שלא יצור איזה קצר ויהרוס לי את המחשב... בתודה מראש... ;D

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by shmulikg,

יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by HydroIT,

למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by ranran,

שלום לכם יש לי קתודה שמחוברת דרך מולקס עכשיו אני רוצה למצוא חיבור מולקס ישר לתוך השקע בקיר כלומר בלי ספק שיגשר ביניהם האם הדבר קיים? האם הדבר בכלל ניתן להכנה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by oren13,

אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתכנן מודינג מקיף למארז שרכשתי שלשום ;D אז ככה, השאלה הראשונה היא איזה מתח מוזרם ללדים של המארז, זה של הHD וזה של הPOWER. מפני שאני רוצה להחליף אותם בUB. ועוד שאלה, אני הולך לעשות כפתור מפרספקס בעזרת חיתוך גליל של פרספקס בקוטר 20MM לאורך של כ 40MM. רציתי לחבר את נורות הבקרה ישירות לתוך הכפתור מהפרספקס, אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה, הרעיון היחיד שהיה לי הוא לקדוח בצד הפרספקס נגיד חור בקוטר 10MM ואז להכניס את הלד ולסגור אותו בעזרת חתיכת פרספקס, אבל זה נראה לי יהיה בעייתי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by matteo,

אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by ElemenTal,

זה שגריל של מארז (סטנדרטי - בצורת המשושה) יוצר רעש כאשר יש לידו מאוורר שמכניס אוויר כולם יודעים... שחקתי קצת עם המארז ועם המאווררים וסמתי לב שנוצר גם רעש קטן גם כאשר המאוורר מוציא אוויר, זה לא כמו הרעש כשהוא מכניס אוויר (זמזום חזק) אבל כאשר 5 מאווררים עושים את זה במקביל זה מצתבר לרעש שממש מרגישים. מדובר במארז CM690, יש לו כיסוי למאווררים בחלק העליון, אז חשבתי פשוט להוריד את הגרילים וזהו ואני גם לא אצרתך לסים גריל אחר מכיוון שיש את הרשת של המארז שמגנה אליו. אז למעלה יש לי 2 מאווררים. מאחורה אני גם אוכל להוריד את הגריל ולסים גריל פשוט של TT (העגול הזה) השאלה היא האם הוא לא יצור את הרעש הזה ? לגבי המאוורר הקדמי אני לא יודע מה אפשר לעשות... ניראה לי הרעש נוצר בגלל זרימת האוו…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים