אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
צבעתי במארז שלי את שני הדלתות לכסוף נוצץ עשיתי 2 שכבות של צבע אחד לבן ועליו הכסוף בשביל מראה מושלם עכשיו דלת אחת יצאה מושלמת ואחת יצאה לא כולכך טוב כי בהתחלה עשיתי קרוב בטעות ופתאום נגמר הצבע וכו ועכשיו שצבעתי טוב יש מלא סימנים וכו מדובר במארז CM690 ובקרוב אני יעלה תמונה בנתיים הדלתות יושבות בחוץ בשביל להתייבש מה אתם אומרים אפשר לעשות עם הדלת שלא יצאה טוב זאת דווקא הדלת שיושבת מול המערכת זאת השמאלית ודווקא זאת שיצאה מושלמת בצד שלא רואים הימיני תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה.! אז ככה יש לי לידים בצבוע כחול (כולם) עכשיו אני רוצה לבנות מגעל לדים לאופנוע אז ככה.. 1. הלדים שיש לי אני לא יודע כמה V הם איך אני יכול לדעת בשביל שלא תיהיה בעיה אחרי זה.? 2. המצבר 12V 3. אני צריך עזרה ממכם ליצור את המגעל וכל זה תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד קצת אלקטרוניקה, לקרוא סרוטוטים ולהבין איך לבנות מעגלים פשוטים, מישהו מכיר אתר / ספר טוב בנושא? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אחי שבר לי את הקופסא של HDD החיצוני שלי אבל ב"ה הHDD עצמו והמתאם של ה USB to SATA נשארו שלמים אבל הקופסא עצמה התפרקה לחתיכות ועכשיו אני צריך להכין/להשיג רק את הקופסא כי המתאם עצמו תקין יש למישהו הצעות+הוראות איך לעשות את זה?? רצ"ב המתאם ששרד את הנפילה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לחדש מוד ובתכנון צריך להיות גימור של אלומיניום מוברש. מישהו יודע איך אני יכול להשיג צבע כזה בהנחה שאני משתמש בפח של מארז? (חשוב שהוא לא יהיה מראתי)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר נוקיה 5800 שהרסתי לו את הלוח (...) ורציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המסך שלו למסך משני על הפנל הקידמי של המחשב שלי בחריץ 5.25" איפה שיושב ה- CD. מישהו יכול לעזור לי עם זה? לגבי חלקים, איך עושים, ותוכנה שתציג לי את הנתונים שאני רוצה על המסך (גם נגיד טמפ' מארז, מעבד, כרטיס מסך וכו', וגם כל מיני גרפיקות שאני יבחר..) אחרי הכל זה מסך צבעוני וחבל לי לזרוק אותו לפח...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אז ככה יש לי אינטרקום שאני צריך לחבר אותו דגם הטלפון אינטרקום: elvox art 870 דגם האינטרקום כניסה: commax dr-201d ------ חיבורים בטלפון האינטרקום: 1,2,3,4/5,6,7,8 חיבורים באינטרקום כניסה: 1,2,3,4 ------ עכשיו אני צריך שתעזרו לי ותגידו לי לאן אני מחבר כל אחד מהם ואיזה צבעי חוטים תודה לעונים.! (:
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן D: מממ אני רוצה לבנות מערכת לשליטה עם המאוורים + לד לכול מפסק [ ביחד 4 מאווררים ] מממ אח'כ אני פשוט מחבר את המאוורר לרגל של המפסק לאן שמחובר הלד . ככה אני עושה X 4 אין לי מושג מה ההספק של המאווררים , אני לא רוצה לשנות מהירות ולא כלום אני רק רוצה On/Off וכשזה ON הלד דולק . השאלה שלי אם אני צריך גם לשים נגד למאוורר למרות שאני לא רוצה להוריד את מהירותו ולא לשנות שום דבר . המאווררים הם של Antec 900 עם מתג מהירות מובנה , היציאה של החשמל היא Molax . והאם הנגד הבא : 4.65Kohm יתאים לי לבנייה הזו . הלד הוא לד פשוט 5mm בצבע שקוף אשר מפית אור כחול . אם עשיתי משו לא בסדר אנא תקנו אותי . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי פרוייקט עם סוללה של DVD נייד הסוללה היא: 3.7V 1800mAh אני רוצה לבנות מטען לסוללה בשביל שאני לא אצטרך לחבר אותה כל הזמן ל DVD הנייד. עדיפות למתח הזנה של 9V 2A (הספק של ה DVD הנייד). למישהו יש שרטוט? * אני רוצה שהמטען יטעין את הסוללה ובסיום הטעינה תדלק מנורה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי ש WD40 הוא גרוע למשימה הזאת. הוא גם מסיר שמן או גריז קודם אם היה, וגם מתאדה אחרי כמה זמן. ועד שהוא מתאדה הוא גם יכול לצבור אבק ולכלוך. אני מחפש חומר מומלץ לשימון והגנה על גלגלי שיניים מפלסטיק של מדפסת. אני תמיד מרגיש שיש משהו שמנוני על הגלגלים האלה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
כן אני יודע שיש הרבה כאלה וזה לא יקר 120 שקל.. אני עדיין רוצה לבדוק וזה להכין לבד בשביל הכיף וזה לא נראה מי יודע מה מסובך.. יש לי לוח סולארי קטן גודל 10 ס על 10 בערך.. מה אני צריך כדאי להגדיל את התפוקה שלו אם היא לא מספיקה לתפוקה שיכולה להטעין טלפון.. מהסגנון של דברים כאלה http://www.usbid.co.il/product1039.aspx
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו, פשוט וגאוני לכל חולי הFACEBOOK למיניהם שעוד יש להם חיבור LPT במחשב http://www.instructables.com/id/Facebook-LED-blink-on-new-notifications-and-messag-1/ לדים מהבהבים בשביל קבל הודעות חדשות ומסרים חדשים בפייבוק, מינימום תחכום למרות שאפשר לשדרג את זה למשהו שיראה טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי רב מודד לצערי בבית ורציתי לדעת איפה הסוני מוציא 12 V על הלוח, אם משיהו במקרה יודע אשמח לדעת . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני צריך לבנות פאק סוללות לשלט רחוק. כרגע הוא מוזן ע"י פאק של 8 תאים של ניקל-מטאל, כלומר 9.6V, הפאק הוא 700MAH. הפאק הזה כבר לא מה שהיה פעם, נגמר תוך זמן קצר וכו. חשבתי לבנות בעצמי פאק חדש מסוללות ניקל-מטאל, ושיהיו בעלי MAH גבוהה יותר-ככה מחזיק יותר זמן. הפאק מסודר ככה: עכשיו, אין לי מושג איך לבנות, איפה לחבר תא ל- איפה ל+, איפה להוציא חוטים ל-, איפה ל+. אני יודע שזה לא מסובך, אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בשיטוטים בפורומים על מודינג מצאתי את התמונה הבאה: האם זה לא מוד הספיידי של אחד מחברי הפורום בין המחשבים על השולחן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע נושא טחון מכל הכוונים אבל אני באמת צריך עזרה אני לא מוצא, לוח מטר על מטר עובי 1MM תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במגעים של הכרטיס קול בכניסה של הרמקולים. רק כאשר מרימים קצת למעלה את החיבור יש תגובה. מה אפשר לעשות במצב כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-